- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да я забравя .. и не мога ..
Не мога да я забравя .. и не мога .. ( на 19 съм) 1 год и нещо мина откакто не сме заедно и не я забравям .. опитвам се да се веселя като съм с приятели заглеждам си се по други момичета, и до известна степен като съм с приятели тогава не се сещам много за нея .. но понеже не съм я блокирал от скайп,нито тя мен като влезне и седя като пън на профила и ( и и гледам снимката) ,и се надявам да ми пише .. имам някво чувство,че на нея не и дреме и въобще не ме помни както аз за нея се сещам .. и ми става доста шибано.. даже преди време ушким случайно написах ''asdds'' но без отговор .. не мога да я забравя, а се опитвам от доста време и не става..
оф ..много е гадно така и аз съм се чувствал така ама е отминавало за месец макс. два..сигурно много си я обичал щом една година не можеш да я преодолееш ..единствения съвет ,който мога да ти дам е да се оттървеш всичко ,което ти напомня за нея
успех
Трудно е. Приел си факта, че си я обичал, но недей да си натякваш повече, че не можеш да я забравиш. Така наистина няма да можеш, колкото и време да мине. Убеди сам себе си, че си щастлив, че не си ощетен или осакатен и можеш да имаш щастие. Било то сам или с друго момиче. Много е важна вътрешната нагласа. Успех от мен с преодоляването.![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Изтрий я от скайп.Почти сигурна съм,че като седнеш първото, което правиш е да видиш там ли е и да си мислиш как искаш да си пишете. Да, ама не. Година и половина си е много време, за което не е добре да не си спрял да подхранваш надежди. Опитай да продължиш напред. Успех.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Ако искаш да я забравиш спри тази работа със скайпа, която ти тренира надеждата за нея.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Що трябва да я забравяш?Със сигурност сте имали хубави моменти достойни да си ги спомняш.Просто приеми че това е минало и продължавай напред.Гледай да си постонно зает с нещо и ще видиш как ще ти мине.![]()
Щото в неговия случай е наложително ! Инак все ще си тъпче на 1 място и все ще си я обича и по този начин скоро друго момиче няма да види .
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
От 4 години доло горе съм като теб , ще ти кажа някой неща , които ще ти помогнат !
1.Блокирай я в скайп , фейсбук , туитър и т.н
2.Изтрий всички стари СМС-и , телефонния и номер..
3.Избягвай да ходиш на места , на които тя ходи
Просто трябва да разбереш , че тя няма да се върне и е крайно време да продължиш живота си , излизай повече по купони/дискотеки/кафета , весели се с приятели , общувай повече с момичета и като цяло забрави за нея!
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Или й пиши "Здравей как си?", вместо ''asdds" или я премахни от абонатите си.
Не знам за какво трябва да я забравяш, много ли я обичаш, нито пък защо сте скъсали, така че не мога да съм толкова категорична да ти кажа направо да я разкараш!
Квото и да си говорите, точна формула за да забравите някого няма! Ако толкова държиш да я забравиш се стягаш и си налагаш на волята да не мислиш за нея, пич. За кво му казвате да и трие скайпа, смс-ите и номера? А тва ще му помогне ли да я изтрие от ума си? Не, нали... Единственият начин е да се осъзнаеш и да впрегнеш мислите си в друга насока, а времето ще довърши останалата работа.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Хора стига с това забравяне бе.Биологично невъзможно е да забравиш някого.А и не е необходимо.Всяка връзка ти дава по нещо.Но в един момент разбираш че щом нещата не са се получили значи тя не е била твоето момиче.И ако наистина я обичаш я пускаш да си пърха на свобода за да е щастлива.В противен случай не е любов,а нужда и се превръщаш в егоист.Ясно и точно!
^ В този раздел, обикновено израза "да го/я забравя" се превежда като "да спра да мисля постоянно за него/нея; да спра да го/я обичам и т.н.", а не като да го/я изтриеш от спомените си!
И да - триенето на номера/от скайп и т.н. е тъпо, но все пак когато си влиза човека и си разглежда номерата/абонатите няма да й среща името и да се сеща за нея всеки път, в който е онлайн.
Няма да я забравиш, с времето просто ще се сещаш все по-рядко за нея и като се сетиш няма да те боли... отначало ще ти липсва, после ще я мразиш, ще срещнеш друго момиче и тогава няма да изпитваш подобни чувства, когато се сетиш за нея ще бъде просто спомен и толкова, бил той хубав или лош. Продължи напред, не живей в миналото, прави нещата, които ти харесват и в един момент ще спре да ти пука.
Разбирам те, ужасно е да си влюбен в бившата си приятелка. Аз не съм с моята от вече 6 месеца, но все още се будя и си лягам с мисълта за нея. Да знаеш, времето не лекува. Нямаме с какво да ти помогнем в този сайт, но знай че има и други като теб!![]()
абе ебал съм му майката :Д