.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Hybrid View

Мега фен
    Град
    Earth...
    За какво подяволите са ти частни уроци? Това което трябва да направиш е да седнеш на задника си, да си отвориш учебника и да започнеш да решаваш задачи. В дадения урок от който са задачите обяснено как да ги решиш, т.е трябва да си прочетеш урока. Дали госпожата ти е "гадна" или не няма никакво значение когато става дума за математика.

Математиката е най-лесния предмет...

Голям фен Аватара на black pearl
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    За какво подяволите са ти частни уроци? Това което трябва да направиш е да седнеш на задника си, да си отвориш учебника и да започнеш да решаваш задачи. В дадения урок от който са задачите обяснено как да ги решиш, т.е трябва да си прочетеш урока. Дали госпожата ти е "гадна" или не няма никакво значение когато става дума за математика.

Математиката е най-лесния предмет...
    Говори за себе си И аз не съм и фенка обаче ми трябват оценките и искам не искам с много зор докарвам 6ци Но ходя и на уроци .. Просто трябва да се постараеш )

todor007
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    Говори за себе си И аз не съм и фенка обаче ми трябват оценките и искам не искам с много зор докарвам 6ци Но ходя и на уроци .. Просто трябва да се постараеш )
    Черната перла има право. Моето предложение е това: http://www.davitoz.org/kursove%20po%20matematika.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си