Не, не казвам че любовта е за 25+. Всъщност преструвките и заучените реакции са много по-дълбока лъжа. Не ме дразни и това че са влюбени, не знам дали наистина е така. Но ти казвам че реакциите и поведението на огромна част от "влюбените хора" е абсолютно прекопирано от ТВ-то. И всъщност повечето ни представи за живота, света и отношението към хората идват от там - както и от възпитание, родители, близки хора и т.н. И откъде другаде можеш да си изградиш представа за любовта ако не от филмите. Любовта и интимните взаимоотношения са нещо твърде лично и скрито за да го наблюдаваш в другите хора. Ти няма как да си изградиш представа за него, защото то се случва между двама души и само между тях. Но пък филмите дават много точна представа за това как двама влюбени споделят "любовта" си. И естествено ДАВАЙ ЮРЮШ! всичките селянки и квартални принцеси се изживяват като влюбени. И копират поведението на тези от филмите, защото оттам идва единствената им информация за това как влюбен човек трябва да се държи. И ме дразни цялата помпозност, целият театър от "чувства" и фалшиви взаимоотношения базирани само на бегли представи и митове в обществото.