.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 74

Hybrid View

Banned Повече от фен
    Най-голямата ирония тук е че се вижда как жалко се опитвате да защитите малките си "реалности" и образи, в които толкова сте се вкопчили. Като естествено целите да нападнете мен и моята личност, и така в главите си да отхвърлите по-лесно аргументите ми. Аз просто ви подхвърлям разни неща, а вие веднага се мъчите да защитите устоите на глупавите си вярвания и догми. Това подсказва защо толкова яростно и целеустремено ми се връзвате и държите на всяка цена да ме оспорите... Защото любовта е това което ви идентифицира. Без илюзията за любов, без ролите и преструвките, без прехвалените емоции и чувства - ВИЕ СТЕ ЕДНО НИЩО! Не искате да си свалите маската и да си признаете че всичките тези любовни "неща" са просто приказки за пораснали деца, защото без тези маски, без тези приказки, вие оставате едно нищо. И е нормално да се "вкопчвате" за такива неща... Дали ще е обществото, дали ще са парите и успеха, дали ще е Бог, дали ще е някаква идеология, или пък ще е най-простата идентификация - префърцунената банална любов - няма значение. Важното е да има нещо което да ви придава образ и идея за принадлежност. А най-простия такъв образ е на любовта и всичките й игрички.
    Но всъщност всеки образ и всяка преструвка са израз на най-дълбокото желание за идентификация на индивида. А желанието е липса. Човекът се преструва и подражава именно на това което му липсва. На вас ви липсва любов, именно затова и постоянно я търсите и се "припознавате" в нея. Защото тя ви дава принадлежност и идентификация.... без нея вие сте нищо.
    Последно редактирано от Doom_Stalker : 12-04-2012 на 10:18

Цитирай Първоначално написано от Doom_Stalker Виж мнението
    Най-голямата ирония тук е че се вижда как жалко се опитвате да защитите малките си "реалности" и образи, в които толкова сте се вкопчили. Като естествено целите да нападнете мен и моята личност, и така в главите си да отхвърлите по-лесно аргументите ми. Аз просто ви подхвърлям разни неща, а вие веднага се мъчите да защитите устоите на глупавите си вярвания и догми. Това подсказва защо толкова яростно и целеустремено ми се връзвате и държите на всяка цена да ме оспорите... Защото любовта е това което ви идентифицира. Без илюзията за любов, без ролите и преструвките, без прехвалените емоции и чувства - ВИЕ СТЕ ЕДНО НИЩО!
    Най-голямата ирония е, че ти не можеш да приемеш, че има мнения различни от твоето и взе нещата толкова сериозно, че отдели цели 3 часа от живота си да се опитваш да превъзпиташ поне 5-6 различни човека, като нападаш тях и тяхната личност... Яростно и целеустремено се насочваш ти към всеки един коментар, който ти противоречи и изписваш по 3-4 абзаца, за да се опиташ да се обосновеш. Чудесно е, че успя така хубаво да опишеш сам себе си в цитата, който съм подбрал. Ти смяташ чуждите вярвания и догми за глупави, но пък изискваш от останалите да се кланят пред твоите. омагад. Това, че смяташ чисто човешките чувства за преструвка, а хората, които ги изпитват за едно голямо нищо, то тогава чисто от любопитство ще те попитам: Ти какво си? Имаш мнение по въпросите, както всеки нормален човек, но не очаквай и не изисквай другите да го поддържат. Ако цял живот се занимаваш с тези опити да караш хората да мислят като теб...еми какво да ти кажа-няма да успееш и ще загинеш разочарован.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си