мноЛ сте зле
Това че обичате грубото чукане, пляскането по дупето, драскането и хапането, не значи, че всичко това е равно на БДСМ или каквото е там. Тея работи са нещо нормално.
По темата: Не ме радва идеята да ми причиняват огромна болка и най-вече някой да изпитва удоволствие от това, че може примерно да забрави, че съм човешко същество и че съм неговото човешко същество. Това дори ме отблъсква и отвращава. А чак отвращение у мен трудно се предизвиква.
Иначе обичам сладката болка. Обичам да ме душат лекичко и хапят по устните сиилно, и да ме мачкат и стискат, или да ме държат за косата, ноо толкова. Сигурно ако бях момче, бих изпитвала удоволствие от това да имам власт над някое момиче и да ми е като жертва... която обичам. :3
ughmmm как възбуждащо звучи <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
BDMS във формата която аз познавам -това е начин на живот.Запознатите знаят, че BDMS има много разновидности сигурно точно толкова колкото са хората които го практикуват.При мен е 24/7 ,и господарят ми не ме е оставил без крайници все още ,аз съм си послушна но дори и когато загрубее повечко е в рамките на здравословното -ИМАМ МУ ПЪЛНО ДОВЕРИЕ и ако реши,че трябва да вися вързана от тавана не протестирам-това е истинското подчинение но то не е за всеки нито Доминирането .Един доминиращ трябва да е такъв по природа,трябва да е хищник,и да е доминиращ във всяко едно отношение .Няма как аз да имам по голяма обща култура от доминиращия ме .Трябва да спечели уважението и доверието на робинята си
Общо взето ,във всяка връзка има доминиращ но не се демонстрира явно заради егото и гордостта на подчинения ,а в БДСМ не е така.Много е сложно ,мога да изпиша хиляди редове по темата и пак няма да съм казала всичка .
Но лично аз не бих приела друг вид връзка -това естествено е благодарение на човека който ме опитоми .Обичам го с цялото си същество.
БДСМ е като са връзват там извратеняците ... вижте малко снимки в Гугъл
Човек, който е садист/мазохист в някаква степен по принцип, ще бъде безкрайно щастлив да си намери половинка, която да има същите (а най-добре противоположните) желания и да си е такъв и в правенето на секс. Не съдете толкова грубо, щом си им харесва на хората, какво?
И аз подкрепям мнението с леките форми, не би ми харесало нещо,което да ми причини истинска болка. Ще ми мине и възбуда и всичко.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Да харесвам BDSM,практикуваме го с гаджето,но не често! Не говоря за бруталния BDSM,където се пробиват и режат,а за нормалния връзвания,пошляпване по дупето и гърдите,щипки на зърната,восък и тн.
http://www.bgsexstory.com/category/%...%B7%D0%BEbdsm/
Отворете първото. Да не се тълкува като реклама, моля.
Само на мен ли ми се струва написано профански, олигофренски и т.н.? И грам невъзбуждащо, разбира се.
Последно редактирано от PinkPan7her : 12-05-2012 на 06:46
Аз си харесах това:
*Трябва да си кучка с повечето мъже и да си послушна кучка с истинските.
*..мозъка е истинския сексуален орган..
:Р
От там надолу не ми хареса ^^
особено пък това:
-Защо си с този глупак? Ела при мен още тази вечер и ще ти покажа мястото на жените.
FU!
авввв
*след 10 мин*
наистина след това, което прочетох, се почувствах душевно изнасилена и то не по начин, който би ми харесал. ;/ ;О сега много дълго няма да ми се прави секс
УЖАСНО
4XCOKИ
обичам, когато момчето ми ме хапе, обичам аз да го хапя, обичам, когато сложи белезници на ръцете ми и съм безпомощна, обичам като лекичко дърпа косата ми, обичам като вкара пръсти в устата ми и аз ги захапя, обичам, когато сложи ръка на устата ми, за да не събудя някой, обичам като държи врата ми, обичам като държи дупето ми със силните си ръце и забива пръсти и когато го пляска и порозовее, обичам да забивам нокти в него, когато умирам от удоволствие, обичам да е лошия, да играем на изнасилване, той ми се нахвърля, хапе ме, държи врата ми, а аз се дърпам, опитвам се да го отблъсна, но не се получава, защото е толкова силенн, казвам му да спре, при което той откача и когато започна да крещя от удоволствие, откача още повече, кара ме да треперя и якото е, че след, което и да е от това, съм сгушена в него и ме прегръща толкова силно
нещо, което искаме, но още не сме пробвали е ръцете ми да бъдат завързани зад кръста, здраво, с въже
Последно редактирано от galaxy29 : 12-08-2012 на 01:12
Един голям плюс за горния коментар, макар че това не е БДСМ, а просто страст. И слава богу.
4XCOKИ
Кво се правите бе, половината от тука като ви плеснат по гъза и ревете че боли, за БДСМ говорят![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
БДСМ и Миле Китич за вас!
Милиони Камиони дай дай дай дай
Grumpy old madman