.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Hybrid View

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Аз пък имам питанка - защо за да осъзнаеш че обичаш някого задължително трябва да мине адски много време? И защо времето след като сте тръгнали е показател за истинността на думите?

По темата - преди края на първия месец.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Аз пък имам питанка - защо за да осъзнаеш че обичаш някого задължително трябва да мине адски много време? И защо времето след като сте тръгнали е показател за истинността на думите?
    Не е задължително и не е показател. Има много "ако"-та, ако ме разбираш
    В смисъл такъв, аз, например, съм се влюбила, признала съм на някого, че го обичам, изляла съм си сърцето и той го е разбил. Ами следващият път ще внимавам, ще се пазя, ще чакам, ще проверявам. Елементарно, естествен инстинкт. Разбира се, има хора, които са влюбчиви по принцип и могат да скочат от връзка във връзка и да заобичат новия обект за по-малко от 30 дни. Нямам проблем с такива хора. Това по първия ти въпрос.
    По втория. Пак е въпрос на нагласа. Аз го приемам така. Когато е минало повече време, ти си го ползвал (да речем), за да претеглиш плюсовете и минусите, да ме нарисуваш в грозна картинка и в крайна сметка си преценил, че въпреки слабите и лошите ми страни, ме обичаш. Значи, че си ме опознал задълбочено и обичаш мен - такава каквато съм, а не такава каквато изглеждам в началото на романтичния ни роман, когато сме кацнали на розов облак Но пак казвам: така го приемам аз. Има хора, които вярват в илюзии. Нямам проблем с тях.

This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    защо за да осъзнаеш че обичаш някого задължително трябва да мине адски много време?
    Алармена лампичка.
    Защото любов не е равно на хубав секс + добра компания. Трябва време, за да осъзнаеш, че всъщност си зависим от човека повече, отколкото предполагаш (и това тайничко ти харесва). В емоционален план, де.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си