.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Именно заради това се казва.
    Няма нужда да се казва. В смисъл, не всеки иска да знае с подробности миналото на половинката си. А понякога прекалената откровеност носи излишно напрежение, дори болка.
    Далеч съм от мисълта, че ако те попита, трябва да го излъжеш. Не. Но и не виждам смисъл да си казваш и майчиното мляко без нужда.
    А ситуацията с "човека, който не можах да имам" ми е много позната. Имала съм 2 такива случая. Единият свърши с хепиенд. Другият си остава просто една красива, идеализирана и недовършена любов. И колкото и да е прекрасна една настояща връзка, такива романтични спомени са хубави. Не виждам защо трябва да ги отричаме. Аз съм вярна на мъжа си до мен, но не се правя на светица, че е единственият, който съм обичала някога или който ме е докоснал най-дълбоко.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Аз съм вярна на мъжа си до мен, но не се правя на светица, че е единственият, който съм обичала някога или който ме е докоснал най-дълбоко.
    Аз пък вярвам, че точно този трябва да е.

Но и не виждам смисъл да си казваш и майчиното мляко без нужда.
    Е, ако не те питат, няма смисъл, да

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Имаше един такъв,но преди да срещна моето момче.След като съм с него,не мисля,че бих могла да съжалявам,че не съм била с другия.Ако пък случайно беше станало така,че да бъдем заедно,сега може би нямаше да съм със сегашният си приятел

А ти ако наистина обичаше приятелката си и държеше на нея,нямаше да съжаляваш,че не се е получило между теб и онова момиче,нито пък щеше да я търсиш.Ако приятелят ми го напише това (макар,че той няма да тръгне да пише по форуми) и аз го видя,не знам просто как ще се почувствам.. Не знам за какво изобщо търсиш хора от миналото,след като човека,който ти трябва е до теб !! Ще си развалиш връзката,а и те съветвам да и кажеш за това момиче

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Аз пък вярвам, че точно този трябва да е.
    Трябва. Аз също го вярвам. Но не е задължително да е така.

Приз - най-заземена риба.
    Но, наистина, какво да си трошиш главата с идеали. Не го казвам с ирония, а сериозно.
    Човек трябва да е щастлив от това, което има. Да е щастлив с нещата, каквито са.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Приз - най-заземена риба.
    Аз ли?
    Ако е за мен, аз винаги съм била странна риба. С единия крак съм на земята, с другия плувам, а главата ми - все във въздуха
    Мешана скара.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    И аз имам едно такова момче ... Бяхме заедно малко над месец преди 6 години и въпреки краткия период с ръка на сърцето мога да кажа,че към друго момче не съм изпитвала толкова силни чувства,както към него и определено ще ми остане тръпка за цял живот.Все още имам някакви чувства към него,той към мен също,но едва ли някога пак ще сме заедно За мен по-важното е,че след 5 години,в които не се бяхме виждали и чували пак си възобновихме приятелските отношения.
    Аз също не съм казвала на следващите си приятели за него,но не мисля и че ги е засягало,защото (както казах) до преди година не сме имали контакт.Не е като да съм го крила,защото хората около мен знаят историята ни и за никой не е тайна,че имам такъв човек в живота си ... Разбира се винаги бих казала на половинката си за въпросното момче или за някое друго от миналото ми,но само и единствено ако стане въпрос за това.
    Между другото аз лично познавам доста хора с подобни истории,така че споко - не си само ти
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си