- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кецове през зимата
Нося кецове ама като е сухо и неснежно. Като завали, минавам на ботуши. Ами не е много топличко, но...
от 4 години не съм обувала боти или ботуши..всеки ден съм с кецове-много ми е удобно,топло и изобщо не ми пука какво мислят другите..на мен ми харесват!...
Ботушите пропускали, пък кецовете - не...
Не може да сравнявате лепени ботуши от Паоло Ботичели с кецове като Найк. На различно ниво в класациите са.
Като цяло не намирам кецовете за добра обувка, ама през зимата е просто дебилно. Нося качествени ботуши/боти от естествена кожа с грайфер, които ми пазят топло и няма нужда да стъпвам на пръсти по леда.
^ факт, че се случи. Също е и факт, че и купувайки си евтини ботуши позволих това да се случи.
Сега съм в търсене на качествени зимни обувки ако не намеря ще си карам с кецовете, не ми е проблем.
Цяла зима си ходя с кецове. Просто трябва да са много здрави, защото има някои, където за седмица се късат и пропускат вода.За пързалянето не знам. Аз например не се пързалям толкова много като съм с кецове.
Била съм с кецове, не е лошо, още повече ако са от хубавите. Не се пързалят, топлят, но не стават преспи и сняг и така нататък А ако говорим за мода- много си е хубаво даже... на мен много повече ми харесва да ходя с кецове през зимата![]()
Добре, бе, хора... купувам си качествени обувки. Не са лепени, не са от Паоло Ботичели, естествени материали уж. И пропускат си и това е. В тая гадна киша просто нбяма начин. Имах едни-единствени ботуши, които не пропускаха, обаче веднъж без да искам стъпих в една локва до глезена с тях и и те пропускат след тоя инцидент :Д Каквото и да си купя, все са ми мокри краката. Уж с грайфер, уж шити(или както там им се вика), уж скъпи, ама е все тая май май.
Everything changes, but beauty remains ...
Почти 10 години вече си карам зимите с кецове ... екстра са си, важно е да си подбереш модела само, не всички стават за сняг.
Относно, това, че на някои им е грозно - всеки с вкуса си.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
миналата година си купих http://contrabanda.bg/content/produc...1317669004.jpg тези и тази година ще си карам с тях също.. беше ми перфектно
Апрески е решението на проблема пропускането на вода. Е, ако не сте планински район, където вали по 50 см сняг.....
Абее не е съвсем така. Трябва да улучиш качествена обувка. Аз си пазарувам от Рънърс повечето пъти и там една приятелка на майка ми ни вади обувките от склада и с една нейна обувка мога да карам по 5-6 години. Като си купя каквото си харесам на външен вид, пак от същата марка, но друг магазин (или от същия магазин де, но с отрицателно мнение от нейна страна), подметката се разлепя на 75 процента или издънва се. Става въпрос и за кецове, и за ботуши, и за всякакви други обувки.
Не знам, може и да съм :Д Пръсках си ги преди с един спрей, който уж бил против влага и тн. глупости. Как изглежда този импрегниращ спрей и откъде се купува? :Д И ако си напръскам сега ботушите, след като вече са носени, ще има ли ефект?
Edit: видях в гугъл :Д имам син на Deichmann, явно съм ги пръскала :Д И какво, това нещо спира пропускането ли? Брех. Дали ако си напръскам новите, които вече са пропуснали, ще има някакво подобрение?:Д
Последно редактирано от PullMeCloser : 12-06-2012 на 08:49
Не знам дали ще спре вече пропуснали.
Спреят струва 4-5 лв и запечатва кожата, за да не пропуска, защото все пак тя има някакви микропорички, за да ти диша крака, а не да се спарва като в кец. Аз не ги пръскам и никога не пропускат.
Ще взема да си напръскам всички обувки, хаха :Д Мерси, ще ги видим при следващото подобие на сняг/по-проливен дъжд.
не съм пробвала но през връзките пропускат сняг/вода предвид 50см - те преспи
sq съм с дънлоп със климатичета , иначе ще си вземам 1 найкче и 1 еаруалк след 1во число понеже е леща.. иначе се пързалям поече от дядо мраз по снега :P a ii да добавя, нямам проблеми със водата и снега т.н. не си пропуска дънлопа, за ся не ме е предал. Казват че е тъпа марка ама на мен си ми харесва.
Я все пытался кому-то что-то доказать,
Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.
everybody say: Путки да има
«Алло, мам?»
«Да, сынок, случилось что-то?»
«Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»
Имам кецове, които са изработени от естествена кожа, а отвътре са със вълна. Топлят ми повече от ботушите.
Не ми е студено с кецове, не се пързалям, не ми влиза сняг... Но в кишата пропускат. За това ботушките са си измислени за зимата, въпреки че и аз не мога да попадна на нещо, което ме пропуска въобще.
Аз до миналата година зимата ходех с кецове. Не съм фенка на ботушите, но тази година си взех защото кецовете се пързаляха а пък и ми беше малко студеничко и некомфортно. Ботушки са си най - добре за зимата !
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Да ви кажа гарантирам на ugg за сняг. Топлят ти и то доста и не пропускат , но дойде ли време на кишавото ти пропускат щото са от велур ... Аз сега си купих една имитация за 30 лв и много топлеха като наваля, ама сега всичко като се разтопи ми пропуснаха и ми подгизнаха краката .. А иначе си имам едни кубинки от Deichman с огромни грайвери , които не ще се плъзнеш и топлят и не проспускат . Може да си цопаш като малките деца в локвите .. Иначе наистина си има много боклуци ...
Моите са със 5 см равна подметка,вътре са супер топли и един вид са зимни кецове,ако мога така да ги нарека.Въпреки това не ги нося в големи преспи или нещо такова,даже стават и за есента.
Кецове през зимата,ботуши през лятото ,абе народа изкуфява отвсякъде.АЗ СЪМ НА ТОВА МНЕНИЕ!
аз нося през зимата кецове имам пуми вече 2 години и не се оплаквам много удобни не се плпъзгат и не пропущат , за мен това е част от стила ми , имам и ботуши разбира се нося ги когато вече хептен е заледено и така нататък , по скоро пумите си ги нося когато времето е вече по омекнало но не и в най -големие снегове