.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    + това опитът му е тъп http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%...80%D0%B5%D1%80 защото все едно казва 'ти обичаш да те гъделичкат, но обичаш и да не те гъделичкат' или 'ти носиш зелено, но носиш и червено'... глупости
    Не стига, че не разбирал от астрология, за да знае какво точно да им даде на тея студенти (които кои знае колко тъпи са били ^^), но им и дава неща, които наистина всеки човек може да притежава и е съвсем нормално всеки да открие себе си в написаното, НО защо не е задълбочил повече?!
    Ако ми дадат характеристика на зодия телец и не ми кажат, че е на телец, сигурна съм, че няма да се позная в написаното!
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    + това опитът му е тъп http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%...80%D0%B5%D1%80 защото все едно казва 'ти обичаш да те гъделичкат, но обичаш и да не те гъделичкат' или 'ти носиш зелено, но носиш и червено'... глупости
    Не стига, че не разбирал от астрология, за да знае какво точно да им даде на тея студенти (които кои знае колко тъпи са били ^^), но им и дава неща, които наистина всеки човек може да притежава и е съвсем нормално всеки да открие себе си в написаното, НО защо не е задълбочил повече?!
    Ако ми дадат характеристика на зодия телец и не ми кажат, че е на телец, сигурна съм, че няма да се позная в написаното!
    Щруделче, нали знаеш колко десетки и стотици пъти е повторен експериментът и пак резултатите не се променят...
    Просто астролозите казват същите неща, но да - не толкова явно Всеки хороскоп е уклончив и говори общи неща, които могат да бъдат открити във всеки.
    А е разбирал достатъчно - знаел е, че е измама.
    Grumpy old madman

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus Виж мнението
    Всеки хороскоп е уклончив и говори общи неща
    Не е вярно. Т.е. ако говорим за зодиакална характеристика. Ти говориш за хороскоп. Има огромна разлика.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Не е вярно. Т.е. ако говорим за зодиакална характеристика. Ти говориш за хороскоп. Има огромна разлика.
    Точно зодиакаланта характеристика е винаги уклончива. Изтъкват се черти, които могат да се припишат в определна степен и момент на всеки човек. Останалото е - асоциация и самозаблуда.
    Както е например със възприеманата скорост на една кола- Черните са по-бавни от червените.

А за народите, които боравят с други хороскопи като китайците? Там как става врътката, че хем зодиите са различни, хем да съвпаднат и по единия и по другия хороскоп и по нумерологията и по методиката на доцент Бостанджиев?
    Grumpy old madman

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си