- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Щрудел и Форер
+ това опитът му е тъп http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%...80%D0%B5%D1%80 защото все едно казва 'ти обичаш да те гъделичкат, но обичаш и да не те гъделичкат' или 'ти носиш зелено, но носиш и червено'... глупости
Не стига, че не разбирал от астрология, за да знае какво точно да им даде на тея студенти (които кои знае колко тъпи са били ^^), но им и дава неща, които наистина всеки човек може да притежава и е съвсем нормално всеки да открие себе си в написаното, НО защо не е задълбочил повече?!
Ако ми дадат характеристика на зодия телец и не ми кажат, че е на телец, сигурна съм, че няма да се позная в написаното!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Щруделче, нали знаеш колко десетки и стотици пъти е повторен експериментът и пак резултатите не се променят...
Просто астролозите казват същите неща, но да - не толкова явноВсеки хороскоп е уклончив и говори общи неща, които могат да бъдат открити във всеки.
А е разбирал достатъчно - знаел е, че е измама.
Grumpy old madman
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Точно зодиакаланта характеристика е винаги уклончива. Изтъкват се черти, които могат да се припишат в определна степен и момент на всеки човек. Останалото е - асоциация и самозаблуда.
Както е например със възприеманата скорост на една кола- Черните са по-бавни от червените.
А за народите, които боравят с други хороскопи като китайците? Там как става врътката, че хем зодиите са различни, хем да съвпаднат и по единия и по другия хороскоп и по нумерологията и по методиката на доцент Бостанджиев?
Grumpy old madman