- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За първи път се чувствам така...
Здравейте! Значи заглавието на темета е малко тъпичко, но не знаех как да я кръстя. Като цяло се чувствам "празен". Сега ще се опитам да споделя за какво става дума.
На 17 години съм, момче. Наскоро се разделих с приятелката ми, защото не беше мой тип (поне така я усещах). Ходехме по кафета, само секс, разправяше само за нейните приятелки разни клюки - беше ми безинтересна. Но като цяло това не е проблема. С всички момичета, с които съм бил, са като нея. Смисъл някакви абсолютни кифли, с които не можеш да си кажеш нещо свестно. И тука идва проблема. Напоследък се хващам, че имам нужда от човек до себе си, който ме разбира и подкрепя. Имам нужда от емоционално обвързване, а просто момичетата около мене явно не са такива. В случая възрастта не е фактор, щото на 2 пъти съм бил с по - големи. Но явно и те са на същия акъл. Не знам дали ми хващате мисълта, щото като пиша се опитвам да набутам всичко в 1 изречение. Но идеята ми е, че просто не мога да намеря момиче, което един вид да обичам истински, заради емоцията около нас, заради самата нея. Понякога имам нужда да споделя нещо с някой, да имам опора, да говоря за неща, важни за мене, а просто с тея около мене това някак си не става. Писна ми!!! Направо не знам какво да правя. А напоследък имам нужда точно от това! За това и написах, че се чувствам празен. Никога не съм предполагал, че мога да стигна до тук, защото не ми е такъв характера попринцип, но от около 2 месеца се усещам, че имам нужда от някоя не само за секс... Сигурно и тука възраста си казва думата де. А такава просто не мога да намеря. За последните 6 - 7 месеца бях с 5 момичета - провал...
Не държа да отговаряте, просто исках някъде да си излея душата.
И без тъпи коментари, моля.
Последно редактирано от ThePainter : 12-08-2012 на 20:57
Е добре,като търсиш нещо по-така защо тръгваш с някви кифли?Ако момичето е повърхностно си личи още на първия разговор,така че няма как да не можеш да прецениш коя става и коя-не.
аха.
Последно редактирано от pandabear : 12-08-2012 на 22:24
Леле, сега всички пръдли с претенции ще се изсипят да ти обясняват, че сам си си виновен, задето се хващаш с празноглавки.
let's get this party started
това което ти го търсиш някои го търсим с години (и не говоря за една или две) да не го намираме (може би защото вече сме спрели да търсим). реалността е грозна - явно да си кифла в днешно време е на мода и дори и да има някое свястно момиче, то тя ще стане като приятелките си, просто защото не иска да бъде различна. разбира се не са всички такива, но мноооооооого малко останаха свестните момичета и преди дамите тук да ми се нахвърлят ще кажа - ами огледайте се и ми кажете, че не е така
^^ Какво се е почнало? Пускате сухи,празни приказки и очаквате да няма несъгласие? Айде не.
Познавам десетки празноглавки,каквито автора описва, момичета, с които, освен за грим, няма за какво да си говориш и не ги допускам в обръкжението си, ако бях мъж изобщо няма да ида да ги свалям. Но какво като е тъпа, нали е яката мацка - ще я посвалям, ще я изчукам и после ще си бия главата, че свестни момичета няма. fuck logic![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Еми, знам, че са много, аз казвам,че десетки са тези,които аз познавам. Но като се обърнеш виждаш много хора, лошото е , че заглеждаш точно двете кифли, ходещи заедно в тоалетната..
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
виждам ги да, заглеждам се когато ми е скучно и искам да се посмея малко![]()
Ами защо все намираш кифли? Намери си някое момиче, с което ще можеш да си говориш, да си споделяш, да правиш секс и да ти е хубаво като сте заедно. Не се занимавай вече с повърхностни.. не всички момичета са такива, има и свестни.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
По-добре сам,от колкото с лоша компания. Типът момиче,което търсиш няма до го срещнеш в кинфленските кафета или на някой сбирка на фенки на лак за коса. Не се отчайвай,а просто бъди търпелив и не се занимавай с този вид едноклетъчни,защото ясно се вижда,че нямат какво да ти дадат (освен секс) и дори те отегчават повече.![]()
Имало е и такива случаи и с момичета, които не го раздават като кифли. Но в крайна сметка пак се получава същото... Няма да се откажа да търся. Мерси за коментарите.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Една от причините да се получава така е, че имаш завишено мнение за себе си. Личи си в коментарите ти.
Мии, извинявай, така си е?
Като виждаш, че някоя е безинтересна няма много смисъл да се хващаш с нея, освен ако не е за секс само.
Средата, авторе, средата. Търси на правилното място. И се подготви за по-необичайни характери, повече усилия и от твоя страна и пр.
Сигурно си някой як и лесно ги забиваш, но за стойностно момиче трябват и повече усилия![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Всъщност има. Доста годинки, 'подбиране' и 'търсене на правилното място' ми отне да сгрея, че тоя момент с 'искам човек, с когото да ХХХХХХХХХХ... ' не важи.
Супер просто е - приятно ти е с някой - важи. Неприятно ти е - не важи.
Авторът ако има очи да си признае, че е тръгнал с няк'ва, дето не може да я понася - да заповяда.
В противен случай съм твърдо убеден, че в даден момент претенциите му взимат превес и се стига до разни ... драматични ситуации.
Недей бързай толкова. Продължавай да правиш, каквото си правил досега. В един момент ще те шибне, като с права лопата в тиквата. Просто когато прекалено си се навил да търсиш нещо и по-трудно го намираш. Накрая ще се заблудиш, че си намерил това, което си търсил и ще останеш разочарован. Еби сега, на 17 си малък все още, така че опитът и необвързването са ти идеални. В един момент, точно когато най-малко очакваш, ще мелне едно паве в главата и си дотам.
Ситуацията ти ми е позната, с разликата, че аз не търсех и не изпитвах нужда да споделям и тн., но в крайна сметка ми дойде добре в последствие.
Temet Nosce
벨야카