.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

За първи път се чувствам така...

Здравейте! Значи заглавието на темета е малко тъпичко, но не знаех как да я кръстя. Като цяло се чувствам "празен". Сега ще се опитам да споделя за какво става дума.
    На 17 години съм, момче. Наскоро се разделих с приятелката ми, защото не беше мой тип (поне така я усещах). Ходехме по кафета, само секс, разправяше само за нейните приятелки разни клюки - беше ми безинтересна. Но като цяло това не е проблема. С всички момичета, с които съм бил, са като нея. Смисъл някакви абсолютни кифли, с които не можеш да си кажеш нещо свестно. И тука идва проблема. Напоследък се хващам, че имам нужда от човек до себе си, който ме разбира и подкрепя. Имам нужда от емоционално обвързване, а просто момичетата около мене явно не са такива. В случая възрастта не е фактор, щото на 2 пъти съм бил с по - големи. Но явно и те са на същия акъл. Не знам дали ми хващате мисълта, щото като пиша се опитвам да набутам всичко в 1 изречение. Но идеята ми е, че просто не мога да намеря момиче, което един вид да обичам истински, заради емоцията около нас, заради самата нея. Понякога имам нужда да споделя нещо с някой, да имам опора, да говоря за неща, важни за мене, а просто с тея около мене това някак си не става. Писна ми!!! Направо не знам какво да правя. А напоследък имам нужда точно от това! За това и написах, че се чувствам празен. Никога не съм предполагал, че мога да стигна до тук, защото не ми е такъв характера попринцип, но от около 2 месеца се усещам, че имам нужда от някоя не само за секс... Сигурно и тука възраста си казва думата де. А такава просто не мога да намеря. За последните 6 - 7 месеца бях с 5 момичета - провал...
    Не държа да отговаряте, просто исках някъде да си излея душата.
    И без тъпи коментари, моля .
    Последно редактирано от ThePainter : 12-08-2012 на 20:57

Супер фен Аватара на nymphadora
    Е добре,като търсиш нещо по-така защо тръгваш с някви кифли?Ако момичето е повърхностно си личи още на първия разговор,така че няма как да не можеш да прецениш коя става и коя-не.

Мега фен Аватара на pandabear
    аха.
    Последно редактирано от pandabear : 12-08-2012 на 22:24

Мега фен
    Леле, сега всички пръдли с претенции ще се изсипят да ти обясняват, че сам си си виновен, задето се хващаш с празноглавки.
    let's get this party started

това което ти го търсиш някои го търсим с години (и не говоря за една или две) да не го намираме (може би защото вече сме спрели да търсим). реалността е грозна - явно да си кифла в днешно време е на мода и дори и да има някое свястно момиче, то тя ще стане като приятелките си, просто защото не иска да бъде различна. разбира се не са всички такива, но мноооооооого малко останаха свестните момичета и преди дамите тук да ми се нахвърлят ще кажа - ами огледайте се и ми кажете, че не е така

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Леле, сега всички пръдли с претенции ще се изсипят да ти обясняват, че сам си си виновен, задето се хващаш с празноглавки.
    А кой му е виновен?
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    А кой му е виновен?
    ей го на почна се

Град
    Bulgaria
    ^^ Какво се е почнало? Пускате сухи,празни приказки и очаквате да няма несъгласие? Айде не.

Познавам десетки празноглавки,каквито автора описва, момичета, с които, освен за грим, няма за какво да си говориш и не ги допускам в обръкжението си, ако бях мъж изобщо няма да ида да ги свалям. Но какво като е тъпа, нали е яката мацка - ще я посвалям, ще я изчукам и после ще си бия главата, че свестни момичета няма. fuck logic

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    ^^ Какво се е почнало? Пускате сухи,празни приказки и очаквате да няма несъгласие? Айде не.

Познавам десетки празноглавки,каквито автора описва, момичета, с които, освен за грим, няма за какво да си говориш и не ги допускам в обръкжението си, ако бях мъж изобщо няма да ида да ги свалям. Но какво като е тъпа, нали е яката мацка - ще я посвалям, ще я изчукам и после ще си бия главата, че свестни момичета няма. fuck logic
    десетки ?? о.О повярвай ми ако бяха десетки щеше да е добре положението - ТЕ СА ЦЯЛА АРМИЯ !!!! просто на където и да се обърнеш винаги ще видиш поне две кифли (винаги се движат минимум по две, дори и в тоалетната)

Град
    Bulgaria
    Еми, знам, че са много, аз казвам,че десетки са тези,които аз познавам. Но като се обърнеш виждаш много хора, лошото е , че заглеждаш точно двете кифли, ходещи заедно в тоалетната..

виждам ги да, заглеждам се когато ми е скучно и искам да се посмея малко

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Е добре,като търсиш нещо по-така защо тръгваш с някви кифли?Ако момичето е повърхностно си личи още на първия разговор,така че няма как да не можеш да прецениш коя става и коя-не.
    Правилно.Също така,когато намериш момиче,което обичаш истински,ако ще и най-голямата кифла да е,дори по-зле от тези,които описваш,на теб ще ти се струва принцеса

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Правилно.Също така,когато намериш момиче,което обичаш истински,ако ще и най-голямата кифла да е,дори по-зле от тези,които описваш,на теб ще ти се струва принцеса
    ами нали точно това се опитва да каже момчето, че кифлите не са негов тип, така че няма как да обикне най-голямата кифла

Ами защо все намираш кифли? Намери си някое момиче, с което ще можеш да си говориш, да си споделяш, да правиш секс и да ти е хубаво като сте заедно. Не се занимавай вече с повърхностни.. не всички момичета са такива, има и свестни.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_ Виж мнението
    ами нали точно това се опитва да каже момчето, че кифлите не са негов тип, така че няма как да обикне най-голямата кифла
    Ами аз пък се опитвам да кажа,че някой ден може да стане така,че да обикне това,което най-мрази

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Ами аз пък се опитвам да кажа,че някой ден може да стане така,че да обикне това,което най-мрази
    при положение, че точно това мрази, не виждам какво може да намери в такова момиче. но стават всякакви абсурди, така че донякъде си права

По-добре сам,от колкото с лоша компания. Типът момиче,което търсиш няма до го срещнеш в кинфленските кафета или на някой сбирка на фенки на лак за коса. Не се отчайвай,а просто бъди търпелив и не се занимавай с този вид едноклетъчни,защото ясно се вижда,че нямат какво да ти дадат (освен секс) и дори те отегчават повече.

Имало е и такива случаи и с момичета, които не го раздават като кифли. Но в крайна сметка пак се получава същото... Няма да се откажа да търся. Мерси за коментарите.

Цитирай Първоначално написано от ThePainter Виж мнението
    Имало е и такива случаи и с момичета, които не го раздават като кифли. Но в крайна сметка пак се получава същото... Няма да се откажа да търся. Мерси за коментарите.
    Според мен 'кифла' не е само модел на обличане, ами и манталитет, възпитание, ценности ... ей такива неща.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Една от причините да се получава така е, че имаш завишено мнение за себе си. Личи си в коментарите ти.

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Мии, извинявай, така си е?
    Като виждаш, че някоя е безинтересна няма много смисъл да се хващаш с нея, освен ако не е за секс само.

Средата, авторе, средата. Търси на правилното място. И се подготви за по-необичайни характери, повече усилия и от твоя страна и пр.
    Сигурно си някой як и лесно ги забиваш, но за стойностно момиче трябват и повече усилия
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Истината е, че такова момиче няма да намериш там където търсиш..
    Явно средата в която си е пълна с позьорки и там няма как да намериш това което търсиш..

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Сигурно си някой як и лесно ги забиваш, но за стойностно момиче трябват и повече усилия
    трябва и акъл

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Мии, извинявай, така си е?
    Като виждаш, че някоя е безинтересна няма много смисъл да се хващаш с нея, освен ако не е за секс само.
    Всъщност има. Доста годинки, 'подбиране' и 'търсене на правилното място' ми отне да сгрея, че тоя момент с 'искам човек, с когото да ХХХХХХХХХХ... ' не важи.
    Супер просто е - приятно ти е с някой - важи. Неприятно ти е - не важи.
    Авторът ако има очи да си признае, че е тръгнал с няк'ва, дето не може да я понася - да заповяда.
    В противен случай съм твърдо убеден, че в даден момент претенциите му взимат превес и се стига до разни ... драматични ситуации.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от CoNviCt Виж мнението
    Една от причините да се получава така е, че имаш завишено мнение за себе си. Личи си в коментарите ти.
    Оп, съгласна съм.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от ThePainter Виж мнението
    Здравейте! Значи заглавието на темета е малко тъпичко, но не знаех как да я кръстя. Като цяло се чувствам "празен". Сега ще се опитам да споделя за какво става дума.
    На 17 години съм, момче. Наскоро се разделих с приятелката ми, защото не беше мой тип (поне така я усещах). Ходехме по кафета, само секс, разправяше само за нейните приятелки разни клюки - беше ми безинтересна. Но като цяло това не е проблема. С всички момичета, с които съм бил, са като нея. Смисъл някакви абсолютни кифли, с които не можеш да си кажеш нещо свестно. И тука идва проблема. Напоследък се хващам, че имам нужда от човек до себе си, който ме разбира и подкрепя. Имам нужда от емоционално обвързване, а просто момичетата около мене явно не са такива. В случая възрастта не е фактор, щото на 2 пъти съм бил с по - големи. Но явно и те са на същия акъл. Не знам дали ми хващате мисълта, щото като пиша се опитвам да набутам всичко в 1 изречение. Но идеята ми е, че просто не мога да намеря момиче, което един вид да обичам истински, заради емоцията около нас, заради самата нея. Понякога имам нужда да споделя нещо с някой, да имам опора, да говоря за неща, важни за мене, а просто с тея около мене това някак си не става. Писна ми!!! Направо не знам какво да правя. А напоследък имам нужда точно от това! За това и написах, че се чувствам празен. Никога не съм предполагал, че мога да стигна до тук, защото не ми е такъв характера попринцип, но от около 2 месеца се усещам, че имам нужда от някоя не само за секс... Сигурно и тука възраста си казва думата де. А такава просто не мога да намеря. За последните 6 - 7 месеца бях с 5 момичета - провал...
    Не държа да отговаряте, просто исках някъде да си излея душата.
    И без тъпи коментари, моля .
    Недей бързай толкова. Продължавай да правиш, каквото си правил досега. В един момент ще те шибне, като с права лопата в тиквата. Просто когато прекалено си се навил да търсиш нещо и по-трудно го намираш. Накрая ще се заблудиш, че си намерил това, което си търсил и ще останеш разочарован. Еби сега, на 17 си малък все още, така че опитът и необвързването са ти идеални. В един момент, точно когато най-малко очакваш, ще мелне едно паве в главата и си дотам.

Ситуацията ти ми е позната, с разликата, че аз не търсех и не изпитвах нужда да споделям и тн., но в крайна сметка ми дойде добре в последствие.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си