.
Отговор в тема
Страница 28 от 102 ПървиПърви ... 182425262728293031323878 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 2530
    Голям фен Аватара на monroe999
    ох, аз много харесвах онзи на Глис за възстановяване, белия с 19те съставки, нещо такова беше, правеше ми косата много хубава, но пък ми дразнеше скалпа и ме сърбеше и ми падаха люспички........ дали и с другите им серии ще се получи така?

а също искам да попитам: от началото на месеца 2 пъти в седмицата си правя домашна маска на косата, ако продължавам така целия този месец, ще ми дойде ли в повече? и след този месец ли да направя почивка, или да спра? или пък да почна веднъж седмично от другия месец? какво мислите?

Супер фен Аватара на lqlq89
    ^^ Няма да ти дойде в повече. Може до 2 пъти седмично да се прави маска на косата. След това можеш да починеш един месец или да продължиш два и после два почивка, както си прецениш ти.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Благодаря! А някой беше пускал тук датите, подходящи да подстрижка според Луната... може ли да пуснете пак, не ги намерих нещо?

Супер фен Аватара на fizzyg
    http://www.lunenkalendar.vselena.com/
    Който желае да се подстригва може да го направи от 14 го 27 демекмври

Новолуние - 13 декември
    Пълнолуние - 28 декември
    Растяща Луна: 14 до 27 декември
    Намаляваща Луна: от 1 до 12 декември и на 29, 30 и 31 декември

Аз мисля да се подстрижа около 25 В ритъм с Коледния дух ^^

Измих си косата в 11 и нещо от зехтина. Снощи се намазах в 9 и по груби сметки съм стояла 13-4 часа

И тук http://www.sibir.bg/blog/vezni/?blog...e&artID=195863
    Не се знае колко са верни.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

да, аз не вярвам по принцип, но все пак ми е интересно
    а на намаляваща Луна защо не трябва да се подстригва косата? в този другия пише за всеки определен ден по нещо и има и хубави дни на намаляваща?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от yoLo0 Виж мнението
    Някой да знае как да отплета един кичур около врата?

И аз като вас не съм си правила маска от 2 седмици.. нещо ме хваща голяям мързел. Вчера видях,че тривитаминола ми е свършил и бягааам да купя стимулант и хининова вода. Мисля това да ползвам декември, пък после някакви подхранващи ампули да си взема. По-назад четох за бананови/плодови маски и мисля да си направя такава утре.. ще дам мнение
    ако правиш маска с плод да е или с банан или с авокадо

След снощи и в тая виелица навън, никъде не ми се ходеше иии си направих маска- бадемово масло с жълтък... ще си постоя още няколко часа. И забравих да си купя балсам... идва ми да се гръмна!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    да, аз не вярвам по принцип, но все пак ми е интересно
    а на намаляваща Луна защо не трябва да се подстригва косата? в този другия пише за всеки определен ден по нещо и има и хубави дни на намаляваща?
    На намаляваща луна се подстригва този, които иска да не му расте бързо косата. Ами гледаш кои дни луната нараства и гледаш за тези дати какво пише и си избираш.

Иначе си измих косата и маста много лесно ми се изми. Мислих, че ще е трудно. Много ми е мекичка и живичка косата. Другата седмица пак ще ви сложа мас, то има още малко.
    Последно редактирано от lqlq89 : 12-09-2012 на 16:36

Banned Мега фен
    аз се намазах със зехтин,но не точно за маска,а за 10-15 мин. колкото да ми стане по-мекичка косата....даже не съм задушила... с една шнола съм

моля ви дайте ми съвет какво да ползвам за моя косопад , наистина много ми пада косата , суха е , а и правя маски ;s

какви маски й правиш? иначе за косопада-ампули

Преди правех с тривитаминол , но от него много започна да пада и сега ползвам стимуланта на Икаров , а маската е 1 с.л. стимулант , 2 с.л. кис. мляко, 1 с.л. оцет , няколко капки газ , 1 с.л. мед и 1 с.л. лимонов сок .

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от tatyanaa Виж мнението
    Преди правех с тривитаминол , но от него много започна да пада и сега ползвам стимуланта на Икаров , а маската е 1 с.л. стимулант , 2 с.л. кис. мляко, 1 с.л. оцет , няколко капки газ , 1 с.л. мед и 1 с.л. лимонов сок .
    Спри всякакви маски!Вземи си някой шампоан и ампули против косопад и нищо друго не и прави.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Хейй .. колко сте изписали. Отдавна не съм влизала.
    И аз мисля скоро да се подстрижа, че тя горката ми коса на нищо не прилича вече

моля ви дайте ми съвет какво да ползвам за моя косопад , наистина много ми пада косата , суха е , а и правя маски ;s
    Имаш ли проблеми със скалпа- дразнене, лющене, сърбеж? До преди два месеца и аз имах ужасен косопад, но и проблеми със скалпа, дори и косата ми не растеше нормално. След като го излекувах косата ми спря да капе и започна да си расте. Относно маската, която правиш, мисля, че трябва да прибавиш повечко масла, след като ти е суха косата.

Относно лунния хороскоп, аз си правя справки тук: http://astrohoroscope.info/lunenhoroskop.php

Една приятелка беше така, пробва какви ли не скъпи ампули и шампоани, нямаше никаква полза. Само домашните маски и помогнаха. Тривитаминол, стимулант на Икаров, бадемово масло.

Banned Мега фен
    аз днес ходих за розов глис,но нямаше и не ми се обикаляше,та си взех жълт ( със 7 масла) и сега пак се загледах в състава - абе за тия пари само на мен ли ми се струва,че глис имат адски добър състав като за 6 лв ?

Вчера си правих бананова маска: половин банан,зехтин,мед. Като се измих първият път със шампоан имаше още банан по косата ми и си решех косата да паднат..повече никога няма да си правя такава маска!! иначе косата ми е г/д хубава.. т.е. ефектът на маската е като всяка една домашна маска..

Цитирай Първоначално написано от yoLo0 Виж мнението
    Вчера си правих бананова маска: половин банан,зехтин,мед. Като се измих първият път със шампоан имаше още банан по косата ми и си решех косата да паднат..повече никога няма да си правя такава маска!! иначе косата ми е г/д хубава.. т.е. ефектът на маската е като всяка една домашна маска..
    Наистина бананът трудно се отстранява, аз бях споделила по-рано в темата, но за сметка на това косата става много мека.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PAXY Виж мнението
    Наистина бананът трудно се отстранява, аз бях споделила по-рано в темата, но за сметка на това косата става много мека.
    нда...... винаги като съм рязала банан,за нещо ( сладки/торта и т.н.) и после съм си мила ръцете и първо са едни такива меки и хлъзгави.. та от там бях предположила,че особено на суха коса ще се отрази много добре... иии много исках да пробвам..

Имам си арганово маслооооо
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    супер... а аз скоро май няма да си купя

п.с. до сега си пренареждах козметиката... не мога да повярвам колко много козметика имам

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Честитооооооооооо!Гаранти ам, че ще останеш много доволна!Ти за колко си го взе?

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Може ли да ми предложите хубаво арганово масло но и достъпно ? На Икаров добро ли е ?
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си