.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 88

Hybrid View

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Ах, Пав, Павв ;дд
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21 Виж мнението
    Ах, Пав, Павв ;дд

забравих да кажа, че навсякъде виждам сърца, дупки, локви във формата на сърца, листа, сняг, мама като прави мекички и все ми се падат на сърца и на момчето ми правя палачинки на сърца, но не съм луда и като бяхме в билата, се бяхме спряли да се нарадваме, а количката зарязана по средата и някакъв дядо я избута и гледаше възмутено на целувката ни, а пък сутрин в класната стая влизам усмихната и ме питат паав, как може да идваш усихната на училище, но как да не съм, имам най-прекрасното момче на света и си сменям водата на цветенцето ми от него, по сто пъти и съм казала на мама да не ми го докосва, дори да увяхне и пясъчния часовник на момчето ми е на бюрото и го обръщам и него по сто пъти и постоянно си мисля за момчето, ама наистина постоянно и понеже постоянно носех сиджирчетата му, мъжа ми ми подари това му на драконче, за да ме топли като го няма и като заспивам, свивам се на кълбенце и си държа дракончето с едната ръка, другата под възглавницата, приспива си ме и постоянно си го гледам и днес казах на една приятелка трябва да ти кажа нещо и тя ме пита да не се омъжваш, толкова съм луда по момчето ми и докато си кажем чао като си тръгваше и като се качил в автобуса, шофьора го питал защо не си я открадна и като купувах материали за подаръка му пет часа, магазинерките ме питаха изненада ли ще правиш на някой и аз на приятеля ми и сега съм си пуснала hot на avril и си пея и танцувам пред огледалото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си