.
Отговор в тема
Страница 29 от 102 ПървиПърви ... 192526272829303132333979 ... ПоследнаПърви
Резултати от 701 до 725 от общо 2530
    Ох мен ме заболя на портмоне. 39лв съм дала ;///// Ягодке, имай късмета да не е страхотно, ще ти го излея в гърлото!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Ох мен ме заболя на портмоне. 39лв съм дала ;///// Ягодке, имай късмета да не е страхотно, ще ти го излея в гърлото!
    Как е новата преса?

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от FreshJuice Виж мнението
    Може ли да ми предложите хубаво арганово масло но и достъпно ? На Икаров добро ли е ?
    Пълен боклук си е.

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    Как е новата преса?
    СУПЕР!
    пък маслото мирише страхотно, ще видим как ще ми действа
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на strawberry88
    Поемам този риск. Аз пък си го взех за 31 лева и пак ще трябва да си взема, защото ми е на свършване.Попринцип стига за много време обаче аз го добавях в маски и след баня също и винаги слагам по много.Ама всичко си попива идеално и не се притеснявам да слагам повече. Cега много искам и шампоана от серията, но е скъп и не знам.Ще видим.

Момичето ми каза, че шампоанът е за много сухи коси. Вероятно имаше предвид нещо тип до болка изрусена. Щото моята е леко към суха, но каза, че на мен сигурно ще ми омазнява много. За колко време ти стига като слагаш по много?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Еми почти година стана, но попринцип няколко капки са достатъчни.А и аз имам и рядка коса.Трябва да слагам по-малко и ще засичам за колко влеме ще ми стигне следващото. А щом шампоана е за толкова сухи няма да го взимам.Ще си взема пак от любимия ми био.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Нямах време да пиша тези дни.
    В неделя си направих маска-ракия,хума,кафе,жълтък,и стимуланта на икаров.Нямах кисело мляко и затова не сложих.Стоях с маската 5 часа,за пръв път да стоя толкова с маска.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Поемам този риск. Аз пък си го взех за 31 лева и пак ще трябва да си взема, защото ми е на свършване.Попринцип стига за много време обаче аз го добавях в маски и след баня също и винаги слагам по много.Ама всичко си попива идеално и не се притеснявам да слагам повече. Cега много искам и шампоана от серията, но е скъп и не знам.Ще видим.
    за колко време г/д. ти стигна ?

Стана почти година вече и имам още 2 пръста някъде.Обаче аз направих огромната грешка да сложа лъжица и повече в маска.Това си беше голяма загуба. Повече няма да го добавям към домашни маски, защото адски трудно го измих.Така, че ви предупреждавам - в никакъв случай, никога НЕ го слагайте към домашните маски! Говоря специално за това на Nashi.Мих си косата 6 пъти с шампоан и не се отми даже и едно балонче пяна не стана.После я суших и беше МНОГО мазна и на клечки и я мих пак 3-4 пъти с шампоан и се отми.Много ме беше яд.Няма да забравя тя гаден инцидеднт.Жалко, че изхабих толкова много.
    Последно редактирано от strawberry88 : 12-11-2012 на 14:30

Цитирай Първоначално написано от FreshJuice Виж мнението
    Може ли да ми предложите хубаво арганово масло но и достъпно ? На Икаров добро ли е ?
    Знам, че много от момичетата в тази тема не са привърженички на аргановото масло на Икаров, но аз съм много доволна от него, вече не знам колко шишенца съм изразходвала. Може би е въпрос на предпочитание, как се отразява на косата, може при всеки различни отзиви да има, както например един шампоан при някои да помага, а при други- не.

Абе няма как да няма разлика в качеството, но вероятно и на Икаров ще върши все някаква работа. Както се казва - за 6 леа толкос. ;д Това на Nashi много ме впечатли листовката историята им, че фирмата всъщност са 106 марокански жени, които са разведени, вдовици или нещо такова и които без тази фирма биха гладували.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PAXY Виж мнението
    Знам, че много от момичетата в тази тема не са привърженички на аргановото масло на Икаров, но аз съм много доволна от него, вече не знам колко шишенца съм изразходвала. Може би е въпрос на предпочитание, как се отразява на косата, може при всеки различни отзиви да има, както например един шампоан при някои да помага, а при други- не.
    виж... всички в темата харесваме маслата на Икаров,но въпроса е,че не са чисти масла... те помагат,но не са чисти и са доста далеч от свойствата на истинските масла,НО за цената си са добри... все пак едва ли някой очаква от масло за 3 лв. да е добро,колкото такова за 30..

Абе няма как да няма разлика в качеството, но вероятно и на Икаров ще върши все някаква работа. Както се казва - за 6 леа толкос. ;д Това на Nashi много ме впечатли листовката историята им, че фирмата всъщност са 106 марокански жени, които са разведени, вдовици или нещо такова и които без тази фирма биха гладували.
    Съгласна съм с теб. Просто изказах личното си впечатление от маслото на Икаров, защото момичето питаше за нещо достъпно. Смятам, че може да й свърши работа, ако не й понася на косата само с него, може да го прибавя в по-малки дози в маски както за коса, така и за лице.

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    виж... всички в темата харесваме маслата на Икаров,но въпроса е,че не са чисти масла... те помагат,но не са чисти и са доста далеч от свойствата на истинските масла,НО за цената си са добри... все пак едва ли някой очаква от масло за 3 лв. да е добро,колкото такова за 30..
    Явно не съм се изказала добре. Не съм имала предвид всички момичета, а някои от тях Скоро имаше мнение, че е пълен боклук, с което не бих се съгласила. Изразих мнението си за него, защото момичето иска нещо достъпно като цена. Съжалявам, ако е прозвучало като заяждане или нещо от сорта.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Αко ползвам бадемово масло в маска ще ми се омазни ли косата? Нормална ми е, нито мазна, нито суха и не искам да я развалям.

Banned Мега фен
    Явно не съм се изказала добре. Не съм имала предвид всички момичета, а някои от тях Скоро имаше мнение, че е пълен боклук, с което не бих се съгласила. Изразих мнението си за него, защото момичето иска нещо достъпно като цена. Съжалявам, ако е прозвучало като заяждане или нещо от сорта.
    ааа ама аз не се заяждам,нито го казах ( написах ?! ) с гаден тон .. просто обяснявам... и да... ако имах възможност да ползвам всички масла,които ползвам чисти.. смятай го като 100 лв. на месец ( 2-3 масла има,които редовно си ползвам) естествено че нямаше да си купувам масла за по 5 лв.,но докато съм с финансите на нашите нямам право да се оплаквам не че не давам много пари за коса,но ако тръгна и с тия + 100 лв - е.. доста са си откъдето и да го погледнеш

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Αко ползвам бадемово масло в маска ще ми се омазни ли косата? Нормална ми е, нито мазна, нито суха и не искам да я развалям.
    нем,просто се съобразявай с продуктите.. т.е. отношението примерно 3 омазняващи съставки и 3 изсушаващи

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Не, няма. Даже е много хубаво.

Правилно си прочела Купих си го лятото и си намазах косата с него, даже не ми стигна за цялата и после като я измих нищо съвсем същата си беше, изобщо нямах проблем с отмиването. Ягодката каза, че си е мила косата не знам си колко пъти, за да се измие а тя е сложила само една супена лъжица в цяла маска, а и на други места съм го чувала това. Е, тогава какво означава? Като бях в България ползвах тези на Икаров и корените никога не ми ставаха мазни след мазане с което и да е масло, сега като се мажа с тукашните и корените ми стават супер мазни, все едно не съм се къпала 1 месец, а надолу, където ми е суха много добре ми се отразяват. Мисля, че това на Nashi e много по-икономично, няма ли да ти изнезне по-евтино да дадеш веднъж 30-40 лева вместо всяка седмица по 6-7, моето беше 7 ???

Ягодката имаше предвид , че с Nashi е станало така.
    Как една СЕДМИЦА, бе, аз си бях взела на Икаров кайсиево, не арганово, щото реших като мога да си взема истинско арганово , а сега да не давам 6лв ами само 2 ;д и го имам от няколко месеца, дори наполовина не е
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правилно си прочела Купих си го лятото и си намазах косата с него, даже не ми стигна за цялата и после като я измих нищо съвсем същата си беше, изобщо нямах проблем с отмиването. Ягодката каза, че си е мила косата не знам си колко пъти, за да се измие а тя е сложила само една супена лъжица в цяла маска, а и на други места съм го чувала това. Е, тогава какво означава? Като бях в България ползвах тези на Икаров и корените никога не ми ставаха мазни след мазане с което и да е масло, сега като се мажа с тукашните и корените ми стават супер мазни, все едно не съм се къпала 1 месец, а надолу, където ми е суха много добре ми се отразяват. Мисля, че това на Nashi e много по-икономично, няма ли да ти изнезне по-евтино да дадеш веднъж 30-40 лева вместо всяка седмица по 6-7, моето беше 7 ???
    Аз не съм оспорвала качествата на Наши, доволна съм и от него. Както казах, на всеки човек различно му действат продуктите, някои са доволни, други- не, както и ти от аргановото масло на Икаров. Но ако момичето в момента няма възможност да даде 30-40лв. за по-качествено, може да пробва по-евтиното. Възможно е да й подейства добре, но може и да не остане доволна, поне няма да е изгубила много пари. Просто всеки трябва да открие продуктите, които му действат добре на самия него. Аз действам на принципа проба - грешка. Не съм искала да се налагам на никой с нищо Еееех, голям диспут стана

Banned Мега фен

добре сега каква беше тая глупост с омазняването ? всички знаем,че не са много качествени,но това дали е тежко масло или не няма никаква връзка с качеството на маслото + това дали се отмива лесно .... едното рициново масло дето ти е няма и 2 лв е толкова тежко и толкова омазнява.. или зехтин за 10 лв - хубав зехтин.. той също омазнява много,но и такъв за 4 лв. да си вземеш пак ще омазнява - нда.. и такъв съм ползвала,защото майка ми беше купила за салата ( има 100 вида зехтин и беше взела този точно за салата за 4 лв половинка) и пак се отми като другия зехтин....... за чистотата на маслата няма какво да спорим,но примера не беше на място

Да, не мисля че мазнотата има много връзка с качеството. По тая логика простото олио щеше да върши работа.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на monroe999
    май навлезнахте в излишни спорове, разбира се, че натуралното масло ще е по-качествено, но на Икаров са добри за цената си

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    май навлезнахте в излишни спорове, разбира се, че натуралното масло ще е по-качествено, но на Икаров са добри за цената си
    Правилно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си