- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС [7]
кога ще я баннете тази ?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Мда чакам да видим къде съм казала,че си загубила девствеността си на 14.Ако искаш да не си напрягаш мога да цитирам какво казах в общи линии - че когато си била на 14 си правила секс с 21 години по-голям от теб! Хайде да видим все пак какво ще изкараш, света водички...
![]()
Цитирах ти го вече. Няма да се занимавам с плиткоумни патки като тебе.
Първоначално написано от BloodY_MerY
Знам.Все пак първия ти експириънс с тях е бил като си била на 14!И май ти е харесало!?
Ох светна ми, само дето това е невъзможно защото за първи път го направих на 15. Уау. Нещо се фейлна.
блуди мери,ти си е'гати заядливото същество.Млъкни малко,защо постоянно се заяждаш и се месиш в живота на това момиче?!Какво те бърка ТЕБ това, че ТЯ е спала с еди кой си,кога е изгубила девствеността си и пр?
getalifepls
kktnxbb
Много удобно!Но все пак е невярно.В момента лъжеш единствено и само себе си, но не може да избягаш.Ако не се беше правила на невинно вакло агънце едва ли някога бих изтипосала това за тебе тук!
Поздрави!
cweeet дразнещо, е когато някой се представя за такъв какъвто не е и подвежда всички около себе си по тоя безпрецедентен начин!Това е причината и не се меся в живота и , а просто цитирам факти!А когато те говорят и боговете мълчат!
Само на мен ли ми прави впечатление как твоята ирония изобщо не прилича на такава, а по-скоро на самоунижение?
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...03271233_n.jpg
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Мачок, вместо да ми зарибяваш момичета във форума, започни да си вършиш работата и да не е само, защото теб нещо са те засегнали.
тука ми звучиш сякаш леко ти си и отнела девствеността
т.е може да млъкнеш
мда
останалите ти пообясниха.. няма нужда
http://i.imgur.com/teSkg.jpg
Какво става сега тука, пак го обърнахте на спам. блъди не знам си каква си следващият и пост в тази тема ще и е последен.