.
Отговор в тема
Страница 44 от 60 ПървиПърви ... 3440414243444546474854 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 076 до 1 100 от общо 1490
    Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Цитирай Първоначално написано от Ninitoo Виж мнението
    Някой знае ли коя е песента от новата реклама на 7days с лешници ? Това което успявам да чуя от текста е i can see what you can see hello hello - потърсих текста , но не можах да я намеря .

Песента е Alright Hello - Kan Schulz & Katja Nagel
    Доколкото разбрах е направена специално за рекламата,така че се съмнявам,че ще я откриеш.
    Все пак,късмет !

Здравейте много спешно търся една песен регистрирах се в сайта само за да ми помогнете да я намеря-незнам изпълнителя нито песента мога само да ви кажа в клипа участва жена,която се хвърля през прозореца пее се нещо такова ааааааааа постоянно плс помогнете :Д ))))))))))))))

Цитирай Първоначално написано от lovenilo0o Виж мнението
    Здравейте много спешно търся една песен регистрирах се в сайта само за да ми помогнете да я намеря-незнам изпълнителя нито песента мога само да ви кажа в клипа участва жена,която се хвърля през прозореца пее се нещо такова ааааааааа постоянно плс помогнете :Д ))))))))))))))

Evanescence - Bring Me To Life

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Търся една песен на Мик Джагър. Там е с някакъв негър и Мик върви между някакви меса. Чух само C'mon и нищо повече. Някой да има идея как се казва песента?
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=gcNgfDsPrnw

Aз я намирам но с 128 качество, като я изтегла от тубата с програма, но някой може ли да ми я намери с по-високо?

Повече от фен Аватара на teen95
    Цитирай Първоначално написано от DieselBlood Виж мнението
    Търся една песен на Мик Джагър. Там е с някакъв негър и Мик върви между някакви меса. Чух само C'mon и нищо повече. Някой да има идея как се казва песента?

Песента е Mick Jagger - God Gave Me Everything .

Искам да попитам някой знае ли как се казва новата песен на Били Хлапето?!? Търсих навсякъде но не я намерих. Чувала съм част от нея в предаването Close up когато той участва в него, но не и знам името...

Цитирай Първоначално написано от step_up_right Виж мнението
    Искам да попитам някой знае ли как се казва новата песен на Били Хлапето?!? Търсих навсякъде но не я намерих. Чувала съм част от нея в предаването Close up когато той участва в него, но не и знам името...
    Били Хлапето feat. Михаела Филева - Когато ти трябвам
    ?

Цитирай Първоначално написано от Kaena Smith Виж мнението
    Били Хлапето feat. Михаела Филева - Когато ти трябвам
    ?
    Не е тази... става въпрос че е съвсем нова, току що опечена... Но не мога да я открия...

Цитирай Първоначално написано от step_up_right Виж мнението
    Не е тази... става въпрос че е съвсем нова, току що опечена... Но не мога да я открия...

Pavell feat Billy Hlapeto & Venci Venc' - Dubstep, Sex & Tattoos
    ?

Pavell feat Billy Hlapeto & Venci Venc' - Dubstep, Sex & Tattoos
    ?
    и тая не е... Спомням си само че в Close up я даваха как я записва...

Супер фен Аватара на nirvana13
    Град
    Моргата

случайно да се сещате коя или от къде е мелодията която тече от 1:30 до 1:50
    мерси

Майкъл додан или нещо подобно казвайте песни

От известно време по Nation Geographic въртят една реклама на "Зловеща семейна история:Лудница". Ако някой знае кой е саундтрака, моля да ми каже ще съм му супер благодарен.

хора снощи слуша една песен по the voice или city не помня точно по коя текста не мога да се сетя в момента но клипа беше с едни негари където търсят нещо на луната ако се не бъркам нещо като камера ли от сорта и снимат една жена в бяло облечена с къса коса и тя пее в песента припева и на края хвърля американското знаме към земята и там двама пазачи си говорят и се забива пред тях за текста не мога да се сетя

Повече от фен Аватара на embraceme
    Значи чух я в автобуса по радиото пееше се нещо - te quero mi amor ,how much I love you беше забързана една такава не съм сигурен дали беше рап,много ме изкефи ,дано някой се сети . Мерси !
    П.С.жена пееше ,но май имаше и мъж ,песента е по-скоро денс парче ,щом я пускат по радиото значи е популярна ,а пък толкова много търсих и не я намирам пффффф

това за моята песен ли се отнася или за на някой друг песента не нова ако се не бъркам щото съм я чувал и преди време беше от жанра r&b , rap, hip hop

Цитирай Първоначално написано от embraceme Виж мнението
    Значи чух я в автобуса по радиото пееше се нещо - te quero mi amor ,how much I love you беше забързана една такава не съм сигурен дали беше рап,много ме изкефи ,дано някой се сети . Мерси !
    П.С.жена пееше ,но май имаше и мъж ,песента е по-скоро денс парче ,щом я пускат по радиото значи е популярна ,а пък толкова много търсих и не я намирам пффффф

Сещам се само за Velvet - Mi Amore,но се съмнявам да е тя...
    Иначе открих тази : DJ Flex Ft. Belinda - Te Quiero

Повече от фен Аватара на embraceme
    Сещам се само за Velvet - Mi Amore,но се съмнявам да е тя...
    Иначе открих тази : DJ Flex Ft. Belinda - Te Quiero
    Не е Велвет ,най-близкото до което стигнах е Belinda - I Love You Te Quiero ft. Pitbull ,но не съм сигурен дали беше тя или не ;/

Здравейте , търся една песен изпълнитела е мъж , мелодията е като на песента David Tavare feat. Ruth - Call Me Baby

И аз да питам за една песничка. Сигурно от две-три години ми се е набила в главата. Нито и знам името, нито кой я изпълнява. Та помня само това "I am calling..." и едно пиано. Звучи ми някак си по-сериозна. ;дд Ако някой се сеща нека да пише.

Цитирай Първоначално написано от xDarkness... Виж мнението
    И аз да питам за една песничка. Сигурно от две-три години ми се е набила в главата. Нито и знам името, нито кой я изпълнява. Та помня само това "I am calling..." и едно пиано. Звучи ми някак си по-сериозна. ;дд Ако някой се сеща нека да пише.

Outlandish - callin u

Outlandish - callin u
    Не, не е тя. Тази я пее един мъж звучи малко депресиращо. Някак си...нне знам.

Цитирай Първоначално написано от xDarkness... Виж мнението
    Не, не е тя. Тази я пее един мъж звучи малко депресиращо. Някак си...нне знам.

Jeff Buckley - Calling you ?

Jeff Buckley - Calling you ?
    И тази не е. Ако не се сещаш не се занимавай с глупости.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си