.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

здравословна храна

Какво да ям за да успея да отслабна .. Тренирам всеки ден, но не знам какво по точно да ям?

Голям фен Аватара на monroe999
    плодове, зеленчуци, пълнозърнест хляб, пилешко месо, риба, яйца, млeчни продукти...
    общо взето ограничаване на сладко, тестено, пържено, мазно, газирани напитки, всякакви полуфабрикати и т.н.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Свински вратни пържоли!
    Всеки ден!
    Мешана скара, агнешки дреболиики, тележки дроб с лук, език в масло.
    Grumpy old madman

Направи си някакъв хранителен режим. Ограничи си сладкото, пърженото, газираното и тн.
    Яж и под часове. Не яж след 7 примерно. Пий повече течности.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Направи си някакъв хранителен режим. Ограничи си сладкото, пърженото, газираното и тн.
    Яж и под часове. Не яж след 7 примерно. Пий повече течности.
    Що пък да не яде след 7? Едва ли си ляга в 21ч, че последното й хранене да започва в 18ч.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Що пък да не яде след 7? Едва ли си ляга в 21ч, че последното й хранене да започва в 18ч.
    Не й знам на авторката режима, ако има такъв. Но все пак да се яде в 21-22ч. не е полезно. Аз принципно не ям след 7, защото после не мога да спя и ми е тежко. Но принципно знам, че не е хубаво да се яде късно, особено ако иска да отслабне.

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Не й знам на авторката режима, ако има такъв. Но все пак да се яде в 21-22ч. не е полезно. Аз принципно не ям след 7, защото после не мога да спя и ми е тежко. Но принципно знам, че не е хубаво да се яде късно, особено ако иска да отслабне.
    Не е хубаво да се яде непосредствено преди лягане. Но ако си лягам в 12 ще съм озверяла от глад ако вечерята ми е била в 7. Това са си 5 часа, все пак.

Не е хубаво да се яде непосредствено преди лягане. Но ако си лягам в 12 ще съм озверяла от глад ако вечерята ми е била в 7. Това са си 5 часа, все пак.
    Абе да ти кажа е до навик според мен. Преди много време и аз бях така. Ама сега най-късно до 8 и после просто ако ям.. не мога да спя. И в 1 да си легна, и в 3 през нощта.. пак ще си ям в 7 вечерта и това е.

Мега фен
    не е вредно да се яде в 9-10 1-2-3 през нощта.. Всъщност нормално е.. Въпросът е да привикнеш към нещо..Миналата година ядях 20-30 минути преди лягане,а през лятото е имало случаи дето съм ял в 14 00 един път лягам си към 12-1 вечерта корема направо стърже ,но на другата сутрин тренирам и оставам още 3 часа след тренировка преди да ям.. 24 часов глад

Съвети за здравословно хранене всеки ден: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B4%D0%B5%D0%BD
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на Deni_028
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus Виж мнението
    Свински вратни пържоли!
    Всеки ден!
    Мешана скара, агнешки дреболиики, тележки дроб с лук, език в масло.
    Направо ме разби!
    Към аворката, достатъчно е да не ядеш мазни храни, всякъкви шоколади, вафли, чипсове и т.н. Хапвай повече плодове и зеленчуци и храни, богати на белтъчини и въглехидрати. И пии много течности!

Цитирай Първоначално написано от Deni_028 Виж мнението
    Направо ме разби!
    Към аворката, достатъчно е да не ядеш мазни храни, всякъкви шоколади, вафли, чипсове и т.н. Хапвай повече плодове и зеленчуци и храни, богати на белтъчини и въглехидрати. И пии много течности!
    Той много правилни неща си е изброил. Ти разбиваш с тия въглехидрати.

Можеш да хапваш всичко , стига да го изразходваш ... тренировки ! Най – трудно е да изгориш мазнините , така че не яж мазни храни , за да ти е по – лесно ! Ако хапваш повече зеленчуци , отслабването ще е много по – лесно ! Успех !

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^И от какъв зор да не яде мазнини!? Това, че са най-калорични, не значи, че трябва да се изключват от менюто. Що за глупост!? Въобще запознат ли си с женските хормони и тяхното действие?
    Повярвайте ми, хората не дебелеят единствено и само от мазнини или от въглехидрати. Дебелеят от това, че ядат повече (в повечето случаи и в кофти комбинации), а се движат малко. Храната, която поглъщаш, трябва да е адекватна на начина ти на живот - не може по цял ден да седиш и лежиш и да не правиш нищо, да поглъщаш по 3000 калории и то основно от тесто и сладко, обилно полято с олио и да чакаш да си с тънка талия.
    А това за здравословното хранене е някакъв мит. Да, хубаво е да се храниш по този начин, но познавам толкова много хора, които ядат ужасно много джънк, а са здрави като коне и съответно - крайно здравословни маниаци, които за жалост се споминаха. Храната е фактор за здравето, но не е единственият такъв. А че организма ти няма нужда от храни като вафли, кроасани и чипсове е съвсем друга тема....
    Последно редактирано от FuckingFreak : 12-16-2012 на 09:58

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    А ти правиш ли разлика между "мазни храни" и "мазнини"?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    А сигурно е логично да е някоя храна с преобладаващо съдържание на мазнини, нали?
    Да, хубаво е да избягвате мамините салатки и манджи с по 2 пръста олио + други екстри като запръжки. Ама не и мазните храни, каквито са свинско, ядки, яйца, зехтин, масло, маслини.

Момиче съм и май се изразих грешно . Имах в предвид , че ако не яде толкова много мазно , защото то се изразходва най – трудно отслабването ще е по–лесно . Извинявам се за погрешното ми изказване !

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    плодове, зеленчуци, пълнозърнест хляб, пилешко месо, риба, яйца, млeчни продукти...
    общо взето ограничаване на сладко, тестено, пържено, мазно, газирани напитки, всякакви полуфабрикати и т.н.
    Напълно съм съгласна с това мнение!

Голям фен Аватара на Deni_028
    Той много правилни неща си е изброил. Ти разбиваш с тия въглехидрати.
    Ехх, ми объркала съм се, ти пък веднага да се запишеш. И не съм казала, че нещата не са правилни!!! Плюс това въглехидратите в по-малки количества са полезни!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си