Явно всичко е до мозъка,страхът ,фобията от страх при раждане е в мозъка,а други пък не ги е страх от самото раждане,а по-скоро от некомпетентни лекари ,ЕВАЛА НА ТЕЯ ЖЕНИ,КОИТО НЕ ГИ Е СТРАХ,ЕВАЛА !
Междодругото мен не ме е страх от 9-тте месеца,а от процеса на раждане .
Дали може да се оправи чрез хипноза тези фобии ?!
Някой ми беше казал,че всички НИЕ сме грешни още от самото си раждане с тази болка,която причиняваме на майките си,и че идвайки тук на този свят чрез огромна болка и първите ни думи не са думи,а рев е съдбовен знак,който не е случаен,знак,който показва, че животът е повече болка и мъка,отколкото радост и щастиие,и най-вече борба .
Като се замислих по така философски за живота,то всяко едно нещо е болка,ако искам да поддържам хубаво тяло трябва да полагам усилия с пот на челото и тренировки (гимнастика) ,ако искам да си завърша успешно,а не да ми се протакат изпити пак трябва да положа труд,който не е лесен ,когато жена роди дете и е дала толкова болка и пот на челото си след това на нея и се дава голямо щастие и допълненост,Бог обича силните и хората,които се борят независимо от болката.

П.С. Ами тези,които не смятат да раждат НИКОГА,чувстват се самотни да взме да си направим клуб,та да не се чувстваме така гадно ,ей тва мъжът е благословен да не минава през болката,която минава всяка една жена почвам да си мисля дали не съм транс ?!