.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Hybrid View

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от lubovvv Виж мнението
    Еми кво да ме е страх? Единствено ми е кофти това, че не дай си Боже се наложи да ме шият, защото има жени, които ги шият там долу след раждане и е ужасно, но мисля, че с достатъчно движение и добър стандарт на живот това ще го предотвратя
    М да,гадно е,една приятелка я шиха и много я боля след това.. едвам се изправяше.

Ти казваш "Какво да ме страх",не е така.Не те нападам,но знаеш ли колко усложнения може да се получат при едно раждане и колко новородени бебета остават без майки? Мен лично ме е страх от болката,страх ме е също да няма усложнения,но както казаха по-нагоре,когато всичко мине добре и си гушнеш бебчето всичко е наред..

Супер фен Аватара на lubovvv
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    М да,гадно е,една приятелка я шиха и много я боля след това.. едвам се изправяше.

Ти казваш "Какво да ме страх",не е така.Не те нападам,но знаеш ли колко усложнения може да се получат при едно раждане и колко новородени бебета остават без майки? Мен лично ме е страх от болката,страх ме е също да няма усложнения,но както казаха по-нагоре,когато всичко мине добре и си гушнеш бебчето всичко е наред..
    Когато това се случи предпочитам да не мисля за усложнения, за да не предизвиквам съдбата
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си