.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54
    Голям фен Аватара на slimbo
    Цитирай Първоначално написано от Doom_Stalker Виж мнението
    Момичетата в тази тема: http://www.youtube.com/watch?feature...rX73t5k#t=648s
    Аааа няма да се разберем ....... Защо си мислите , че момичета /изключвам кифлите/ се имат за кой знае к'во напротив вие сте тия пуйки дето идат в фитнеса я качат маса , я не и на другия ден без тениска и вече вижте ме да не говорим , че вашето крехко его няма да издържи ,ако не си направите бройката ....

Голям фен Аватара на slimbo
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Относно поста ти.. няма да го коментирам, щом сама не можеш да си го прецениш, ок.
    Да, ние тук се правим на светци, да знаеш...
    Темата е зададена така, защото обикновено по-красивите момичета по-трудно се възприемат за приятелки от момчетата и по-често изпадат в ситуацията "мой добър приятел ме харесва".

Ето ти едно мъжко мнение, с което съм съгласна.

Иначе да, авторката е направила малко заклеймяване, но това е ли е, за което ще се хванеш?
    Ми може би прибързано , но първо за това се хванах , май прекалих Сорка

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от slimbo Виж мнението
    Аааа няма да се разберем ....... Защо си мислите , че момичета /изключвам кифлите/ се имат за кой знае к'во напротив вие сте тия пуйки дето идат в фитнеса я качат маса , я не и на другия ден без тениска и вече вижте ме да не говорим , че вашето крехко его няма да издържи ,ако не си направите бройката ....
    Аз почти съм унищожил егото си.... и не ходя на фитнес. Нито пък ходя без тениска. Но иначе като характеристика на повечето момчета - имаш право.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lubovvv Виж мнението
    С израза "Да си останем само приятели" ти му нанасяш една голяма рана. От този момент каквито и приятни думи да му казваш- колко е мил, добър, бла бла, му се струват вече като обиди
    Въпросът е дали приятелството е достатъчно силно, за да мине за момент над егото. Всяка несподелена страст рано или късно отшумява. Дали след нея ще сте приятели зависи от това доколко го искате.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си