- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- What if...?
О я стига момиче съм .... ясна ми е наща логика....Не ти ли се е случвало някво момче , което да ти е ма най-верния приятел да ти каже , че те харесва и ти да не му приемеш , за да не загубиш приятелството му щот на всички е ясно ,че след раздяла приятелството отсъства ....... Аз имам приятели , които са важни за мен и , ако ги изгубя /по моя вина/ няма да си простя![]()
И аз съм общо взето на това мнение. Казах и, че ако не може да сме повече от приятели, то няма да е възможно да сме и просто приятели. При което последва гореспоменатото вече - " не искам да те изгубя като приятел". И при тази ситуация реших, че е по- добре всеки да си продължи по- пътя и да си живее живота, а тя каза нещо от сорта на - " а като сме приятели няма да ти преча да си живееш"Цялата това преставление завърши с- " когато спреш да ме чувставш като повече от приятелка, ме потърси
". Не разбирам защо тя държи на всяка цена да сме приятели, и не иска да разбере че нейната история в моя живот е свъшила? Получава се така, че аз я харесвам и се опитвам да се отдръпна и да продължа, а тя (която ме вижда сам като приятелче) се опитва да ме задържи...
Последно редактирано от Takaki Tono : 12-16-2012 на 16:30
сигурна съм,че не правиш разликата от добър приятел и наистина важен човек.. когато е важен човекът определено искаш да си нещо повече от приятел с него... и дали ще му откажеш или ще скъсате след време се тая.. пак приятелството не е същото... и приятел ми е казвал много повече от харесвам те или нещо подобно - е,развали ни се приятелството,но не съжалявам,защото сега вместо да се залъгва си намери приятелка с която са заедно вече половин година,а може и повече...