- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбени ли сте?
Влюбени ли сте? По онзи начин - истинския! Всеки път когато го видите да чувствате пеперуди в стомаха, да ставате и да заспивате с мисълта за него. Да прекарвате цял ден заедно и да имате чувството, че са минали едва 30 минути, а когато не го видите 1 ден и да ви липса, толкова много да ви липсва, че дори да не можете да си намерите място... случвало ли ви се е?
За жалост - не.
Но ми се влюбва. У мен има толкова любов, толкова много искам да се раздавам за някого, да обожавам :Д
Да, и продължава това чувство вече повече от година. Един ден да не се видим, издивяваме. А не като повечето двойки, да си омръзнем. Можем по цели дни да прекарваме заедно ( вкл. и ноща ), и пак не можем да се наситим един на друг. Не можем без да се чуем за добро утро и лека нощ. Не мога да дишам без него, както и той без мен. Най-силната любов и чиста, която сме изпитвали до сега.
Да,определено,но се съмнявам,че той се чувства по същия начин и това ме убива..
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Бях, но видях колко боли след това и повече няма да повторя тази грешка....за всеки хубав момент си плащаш после...
Не и се чудя тва за хубаво ли е или за лошо..
>>DjBelev<<
Да. <3 Вече 2 години и пеперудите са намерили покой,не ми изтръпва като го видя,спокойно ми е като го видя и е до мен,чувствам се уютно и приятно,мисля че това е следващят етап на описаният от теб.
И пак е прекрасно.
been there, done that случи ми се преди няколко години, само че след една такава голяма любов наистина много, ама много боли и възстановяването е трудно. Е за т'ва съм си самЧиста проба застраховка
Описанието на авторката е мнооого далеч от моята дефиниция за истинско влюбване.
И спря да се върти за миг земята..
Даа![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Хмм ..
I feel nothing and it feels great![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
я дай въпросната дефиниция насам.
Не просто съм влюбена, а го обичам. И чувствата изобщо не са улегнали, спокойни, в коловоза. Като го видя и ми идва да го съборя на земята и да го прегръщам, докато не го удуша. Пеперудките в корема са съвсем буквално явление при мен. Прималява ми просто.
Прекарваме в пъти повече време от приятелски двойки, най-редовно сме заедно по 6-7-8 часа и пак имам чувството, че не сме се видели.
пеперудките са само при жените
Не е вярно.
Дори да не са пеперудки, винаги познавам, когато има онова особено нещо в погледа.
Всички мъже пишете, че не сте..лично мое мнение е, че много губите.. това, че после боли или сега ви боли е само оправдание..не може цял живот да се предпазвате от болката и да играете на сигурно. Е, естествено, че може, ако възнамерявате да сте ергени, но едва ли има нещо по-хубаво от това да има човек до теб, който да те подкрепя, да ти дава сили да продължиш напред, който да ти казва колко си важен за него и колко е щастлив да те има в живота си, който да те допълва във всяко едно отношение, човека, който да е твоята половинка !![]()