.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 74

Hybrid View

Всички мъже пишете, че не сте..лично мое мнение е, че много губите.. това, че после боли или сега ви боли е само оправдание..не може цял живот да се предпазвате от болката и да играете на сигурно. Е, естествено, че може, ако възнамерявате да сте ергени, но едва ли има нещо по-хубаво от това да има човек до теб, който да те подкрепя, да ти дава сили да продължиш напред, който да ти казва колко си важен за него и колко е щастлив да те има в живота си, който да те допълва във всяко едно отношение, човека, който да е твоята половинка !

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от pamelkaa Виж мнението
    Всички мъже пишете, че не сте..лично мое мнение е, че много губите.. това, че после боли или сега ви боли е само оправдание..не може цял живот да се предпазвате от болката и да играете на сигурно. Е, естествено, че може, ако възнамерявате да сте ергени, но едва ли има нещо по-хубаво от това да има човек до теб, който да те подкрепя, да ти дава сили да продължиш напред, който да ти казва колко си важен за него и колко е щастлив да те има в живота си, който да те допълва във всяко едно отношение, човека, който да е твоята половинка !
    eхааа какви красиви мечти и приказки
    е да, ама в истинския живот в 90% от случаите някоя или някой ти 3бава ма/к/а и ти оставаш само със собствените ти кухи надежди ,че някое чудо може да ти помогне apff

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от pamelkaa Виж мнението
    Не съм казал, че ме боли от нещо. Не съм искал и не съм се влюбил. Не намирам смисъл и както всички знаят - не мога да се разправям с връзки. Тук или там нещо за секс ми дай и не искам друго за момента.

Аз съм много щастлив и позитивен човек по принцип.

Бях и се опарих.
    Но пък в мен има много любов ,която чака да бъде споделена.

Да,преживявам го от 10 месеца насам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си