.
Затворена тема
Страница 94 от 119 ПървиПърви ... 4484909192939495969798104 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 326 до 2 350 от общо 2974
    Може ли да ми стане нещо ако използвам депилатор за ТЯЛО на интимната зона?

искам да си взема нещо като бб крем знаете ли друг вариант освен гарниер,а ако може да ми препоръчате чуж на по-ниска цена
    Последно редактирано от NJ : 12-19-2012 на 12:21

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от NJ Виж мнението
    искам да си взема нещо като бб крем знаете ли друг вариант освен гарниер,а ако може да ми препоръчате чуж на по-ниска цена
    И Мейбълийн имат ББ крем.Аз лично не мисля, че този и на Гарниер са много качествени, но ... в България не се продават други ББ кремове освен тези май.

Повече от фен Аватара на teen95
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    И Мейбълийн имат ББ крем.Аз лично не мисля, че този и на Гарниер са много качествени, но ... в България не се продават други ББ кремове освен тези май.
    +1 Мисля че имаше и на L`Oréal .

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от DeHu Виж мнението
    http://www.fashiondays.bg/media/prod...796/zoom_1.jpg Чудя се дали да си го поръчам.70 лв. ще ми излязат и не знам дали ще си струва.Вие бихте ли си ги взели?
    Ако тока беше поне малко по-висок,щяха да ми харесат повече,но и сега ми допадат

Цитирай Първоначално написано от teen95 Виж мнението
    +1 Мисля че имаше и на L`Oréal .
    Да,и Лореал предлагат. Ла рош от скоро също започнаха да произвеждат ББ кремове

http://www.fashiondays.bg/media/prod...796/zoom_1.jpg Чудя се дали да си го поръчам.70 лв. ще ми излязат и не знам дали ще си струва.Вие бихте ли си ги взели?
    Не.

Супер фен Аватара на marble
    Цитирай Първоначално написано от obichka Виж мнението
    Може ли да ми стане нещо ако използвам депилатор за ТЯЛО на интимната зона?
    Ще си поревеш.:д

За бб крема съм с всички крайници за Ла рош!

Цитирай Първоначално написано от marble Виж мнението
    Ще си поревеш.:д

Глас и от мен за този крем!
    Момичета, събирам отзиви за продуктите на Жан Д'Арсел - ползвали ли сте нещо на тази марка?

Супер фен Аватара на tonssy
    Прекалено много смесица от стилове ми идва, по принцип не харесвам този тип "спортно-елегантни" платформи.

Оо,кажи нещо повече за него,моля те,че съм му хвърлила око .. За каква кожа става,как е покривността?

Повече от фен Аватара на akibaki
    Как да направя така,че като се сплета на около 10 плитки да не ми е бухнала,а обемът да си ми е нормален?

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от akibaki Виж мнението
    Как да направя така,че като се сплета на около 10 плитки да не ми е бухнала,а обемът да си ми е нормален?
    Прави ги по хлабави, използвай кристали?

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Оо,кажи нещо повече за него,моля те,че съм му хвърлила око .. За каква кожа става,как е покривността?
    Ами.. За сега мисля, че е един от най-хубавите бб кремове. Първо покривността е по-добра от тази на крема на гарниер и второ наистина подхранва кожата.
    Аз имам смесена кожа и върши еднаква работа както на Т зоната, така и в по-сухата част. Като цена също е много приемлив. :>

Цитирай Първоначално написано от akibaki Виж мнението
    Като разплетеш плитките НЕ се реши!!!Може с пръсти малко да си оправиш косата, но не я реши.

Някоя от вас знае ли колко струва Naked палитрата/ 1 и 2/ в Сефора?

Ами.. За сега мисля, че е един от най-хубавите бб кремове. Първо покривността е по-добра от тази на крема на гарниер и второ наистина подхранва кожата.
    Аз имам смесена кожа и върши еднаква работа както на Т зоната, така и в по-сухата част. Като цена също е много приемлив. :>
    Оо,благодаря ти Ще трябва да го пробвам някой път.

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Мисля, че е към 80 лева. Аз си я купих миналата седмица от Англия и беше 33 паунда със основата като подарък/допълнение. Взех си Naked 1 и наистина си заслужава парите, ако се гримираш и ще я ползваш е наистина добра.
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

http://i32.photobucket.com/albums/d4...ps87da0a56.jpg - някой знае ли от къде могат да се намерят такива синджирчета в София, дали във левчетата има, или по шивашките магазини, или другаде?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Какво може да стане ако се боядисаш с боя към която си проявил алергична реакция на теста?

най - често сърбеж и зачервяване, пулсиране на скалпа, подуване на лицето и най - вече клепачите, появяване на обрив и понякога ранички... http://www.simbg.com/blog/vidove-ale...t-boi-za-kosa/ има и снимки https://www.google.bg/search?hl=bg&q...an9Bg&tbm=isch
    Последно редактирано от jujankata : 12-21-2012 на 19:12

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Мерси, бях чела също, че и скалпа се разранява и започва да произвежда лимфна течност. Абе не си заслужава.

anonymous708973
    Guest
    Недей.
    Вземи си репликата на MUA. Аз съм си я поръчала, струва 4 паунда. Като дойде, ще дам мнение, но съм чела доста и всички са позитивни.

Здравейте,искам да ви попитам ако си правя правилно диетата и ходя на финтес,за 20 дни възможно ли е да отслбна ? Целта ми е да отслабна в краката смисъл вътрешната част на бедрата и бричовете искам сега през зимната ваканция да отслабна моля ви кажете ми възможно ли ? )

Супер фен Аватара на tonssy
    По принцип е възможно да отслабнеш за 20 дни, но едва ли толкова, колкото ти искаш. Зависи от диетата, колко стриктна си, какво правиш във фитнеса.. Тези части от тялото, които искаш да промениш, са едни от най- трудните за оправяне ;д

Супер фен Аватара на weheartiit
    Хора ,моля ви ПОМОЩ !
    Как мога да стигна от автогара юг (Бургас) до Галерия Мол,коя линия трябва да хвана (предполагам "12" или "15") и от коя страна. Моля ви,да помогнете.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си