.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Къде ми е проблема?

Здравейте,
    Значи тъй като не желая публично да казвам имена или нещо подобно ,а искам просто да ми дадете един съвет или поне да ми кажете как да процедирам.Става въпрос за следното нещо.Аз съм студент и от 2-3 месеца се занимавахме с една колежка и накрая решихме ,че твърде много се харесваме и тръгнахме официално като гаджета.Какво стана обаче?Нали излизахме ала бала целувки и т.н.Подарих и едно много сладко коледно меченце за коледа от което тя се размаза просто я виждах ,че е хлътнала много и ме харесва.И аз честно казано я харесвам адски много.Абе всичко перфектно.Страшно красива+много умна и бих казал ,че и аз съм доста умен(а за красив не знам ).Та в крайна сметка нали харесали сме се и сме се взели.Бяхме онзи ден на кръчма+бар.Изведнъж стана студена към мен.Почна да се държи по отдръпнато...1 ЦЕЛУВКА Не ми даде за 5 часа.....Не съм се напил нещо или да правя някоя друга простотия.АДСКИ мило се държа с нея.На сутринта тя ми казва ,че е взела много трудно решение ,а то е било просто да си останем приятели ,защото сме били от един курс и тя не можела да издържи на такава връзка ,където постоянно сме заедно.Според вас това истинската причина ли е или е просто оправдание?В крайна сметка аз я виждам ,че адски много ме харесва и просто колко е тъжна като ми го казва това.Защо го прави според вас?И има ли смисъл аз да се опитвам да я убеждавам в обратното?Просто всичко е ...не знам.меко казано ИДЕАЛНО.Нито сме се карали,нито нещо подобно.Адски много се разбираме и си помагаме за всичко.Айде разбирам да не ме е харесвала.Ама когато я питах дали иска да тръгнем СКОЧИ МИ НА ВРАТА НАПРАВО С ЦЕЛУВКИ.Дръпна ме като някъв труп и почна да ме целува и вика "Това определено е моето решение".2 седмици по късно друго ми казва....Кажете ми какво да правя ,защото адски много я харесвам и знам ,че и тя мен ме харесва и ми е много тъжно ,че прави така....тя го прави против волята си..сигурен съм.

извинявай, че ще ти го кажа, но от това, което си написал просто си вадя заключение, че и двамата сте на не повече от 15. а защо е реагирала така??? ми може да си и омръзнал и да си е намерила друг

Голям фен Аватара на besso
    Не винаги проблема е в теб, приятел!

Как на 15 бе?Аз и тя сме по на 20 години...Написал съм ,че сме студенти.Иначе просто всичко е толкова НЕЛОГИЧНО ....иска ме...но просто защо го прави така..защо се отказва от мене като казва ,че НИКОГА не е имала толкова мило и добро момче ,което наистина се старае страшно много.Тя сама ми го казва.Ся ми вика задушавам се цял ден да сме заедно.Не знам това според вас може ли да е основателна причина?

Ами защо да не може да е това истинската причина?! Аз също не бих си хванала гадже от моя курс... колегите ми са супер печени и ми е готино като излезем някаква част на кафе/бира или там каквото и ако трябва постоянно да съм с 'него' и около 'него' .. някак си ще ми дойде в повече. А и във факултета съм по цял ден или половин ден... и ако трябва през цялото време да сме заедно и на мен няма да ми е ок. Предпочитам моето момче да не ми е колега, така ще ценим повече моментите, в които сме заедно, пък и няма да си омръзнем. И един ден като скъсаме, няма да ни е неловко да се гледаме и да ни е тъпо, че унито ни свързва.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Да ама.....дедазнам ..нали разбираш ,че много години ще сме заедно в този университет с нея и като взаимно се харесваме адски много ще е малко кофти тъй...Все пак горе долу всеки ден се виждаме и няма как да угасне тази тръпка ей така.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Кофти ситуация се е получила, определено.
    Но щом като е казала край - остави я да е на нейното.
    Ако просто е несигурна или нещо такова - това ще отмине.
    Ако ли не - продължавай напред и това е.
    В крайна сметка това, че сте в един курс не е толкова болка за умиране.

Наистина много гадна ситуация...Защото отношението ни един към друг никога няма да е същото...Абе не е болка за умиране ама нали знаеш ,че не е толкова лесно на думи.Аз наистина адски много я харесвам и всеки път като я видя.....направо изтръпвам...подлудява ме.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Аз си мисля, че просто се чувства леко задушена.Осъзнава,че тъй като сте постоянно заедно,постоянно трябва да се съобразява с теб,че няма да може да се отпуска и да си прави някои нещица,които може да прави ако не сте постоянно заедно,защото може да те нарани и може би усеща, че така много бързо ще се изчерпате, а и не иска ти да се превръщаш в целият и свят.Може и да пробваш да не и тичаш постоянно по задника.Когато си го заслужи само и единствено тогава.
    Последно редактирано от Niakoitam : 12-21-2012 на 16:23
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от besso Виж мнението
    Не винаги проблема е в теб, приятел!
    На същото мнение съм , дори мисля че момичето иска свободно пространнство защото ти по един или друг начин я пристискаш или де да знам аз така си го обеснявам..
    ESL !!!

Голям фен Аватара на N1ksun
    Колко познато ... само дето не ми беше колежка -_-
    Случайте са 2:
    1.Притискаш я твърде много
    2.Момичето не знае какво иска (често срещано)

100% си във фр. листа, така че всяко последвало твое действие само ще усложни нещата , спести си го ! Съвет : Горе главата и макар засегнат се прави всякаш не ти пука грам от това ,което се е случило good luck .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Честно казано,дори да е идеална връзка,това относно много честото виждането върви до едно известно време,но после на всеки,колкото и да е влюбен му трябва лично пространство.Може би затова ти го е казала така тази твоята колежка.Мое мнение
    Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.

Кажи й,че я разбираш напълно. Осъзнаваш,че наистина е задушаващо постоянно да сте заедно и е възможно да си омръзнете. Но я увери,че няма от какво да се плаши. Защо трябва да се ограничавате и да не бъдете заедно сега и да мислите какво може да стане в бъдеще. Може да се разделите,а може и връзката да просъществува. Каквото и да става,няма да се държите като 15 годишни и да се правите,че не се виждате,ако се разделите. Питай я дали би живяла живота си в страх от бъдещето или би изживяла този момент по най-добрия начин? Има една мисъл " След години със сигурност ще съжалявате повече за нещата,които не сте направили,отколкото за грешките,които сте допуснали"
    Now Go To SleeP bitCh...DIe motherfucker die, ugrhhh...time's up bitch ,close ya eyes....now go to sleep bitch,why are u steel alive,how many time I gotta tell ya,close ya eyes ...bye die motherfucker :P I'm Miss_Innocence (devil)

Аз не тичам постоянно зад задника й.Може би е така,но все си мисля ,че има някъв компромисен вариант....Тя вчера ми се обяснява колко много се е издразнила ,че не съм и се обадил през деня .Според вас човек ,който не ме иска и не ме харесва щеше ли да се ядосва от това ,че не съм му се обадил?

Цитирай Първоначално написано от zdravkopu Виж мнението
    Аз не тичам постоянно зад задника й.Може би е така,но все си мисля ,че има някъв компромисен вариант....Тя вчера ми се обяснява колко много се е издразнила ,че не съм и се обадил през деня .Според вас човек ,който не ме иска и не ме харесва щеше ли да се ядосва от това ,че не съм му се обадил?
    Само човек който не знае какво иска е способен на това ... ясно е като косъм в ориз .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Игнорирай я за известно време и ще видиш резултата.

Цитирай Първоначално написано от N1ksun Виж мнението
    Само човек който не знае какво иска е способен на това ... ясно е като косъм в ориз .
    Кое е ясно ,че не хванах логиката малко?

Не иска да е с теб , а в същото време ти се сърди , че не я търсиш . Точно не знае какво иска !

Цитирай Първоначално написано от Polihrona Виж мнението
    Не иска да е с теб , а в същото време ти се сърди , че не я търсиш . Точно не знае какво иска !
    Не тя каза ,че иска да е с мен 1203912039120 пъти просто досега не е имала такава връзка ,където постоянно да е заедно с този човек.Как да й обясня ,че лесни работи нямат..... и така само се измъчваме взаимно и това ще продължи много време

Едно е да казва .. ок де може да е истина . Според мен момичето в момента е объркано доста (точно за това казах че не знае какво иска ) .Пожелавам ти нещата да се оправят при мене не стана дано ти имаш късмет .

Благодаря на всички...все пак ще си поговря пак с нея...някак си чувствам я различна :X

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Аз мисля, че си направил нещо, което супер много я е издразнило, после 5 часа го е мислила когато е била студена и така го изкарала още по-голям проблем. Знам ли може да бъркам, но от раз не стават иначе тези неща.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Ама точно това е нищо не съм направил :X .Нито съм се напил,нито няква простотия да съм изръсил....Просто нищо лошо не съм направил дет са вика.и аз тъй си мисля ,че от раз трудно стават тия неща...Адски съм объркан.Утре ще излизаме дано да променя нещата :S

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Ами не е задължително да знаеш, че си го направил Просто нещо я е засегнало, което ти несъзнателно си направил/казал. Попитай я, както казах - може и да не е така, но е вероятно.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Мисля, че определено иска да сте заедно т.е. гаджета,но не иска да сте нонстоп заедно.Това и пречи явно.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си