- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- not that 'personal' but still Мine ^^ //*vol.2
ровя се из tumblr, защото имам нужда от малко вдъхновение :д
how 'bout you? ^^
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
а ти кой си, къде си?
там стой си.. *music*![]()
аз пък не знам какво да слушам и затова не слушам нищо в момента :д
P.S. what if мацката е грозна и си е сложила каската, за да се скрие?![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Май си ми посещавала темичката
P.S Симпатяга е![]()
Последно редактирано от TrollFaace : 12-22-2012 на 22:48
ако тя ми е подаръка за Коледа, по-добре измисли нещо друго![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
too much pink на каската.. смени цвета и ще се договорим :д
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Вместо да кажеш като моя жена "Как тя ще ти е подарък ?" ти ми викаш много розово ...
![]()
не е като да не си го помислих, но не си падам по ограниченията.. а и мацката не е лоша, така че е напълно разбираемо ..
но все пак да, shame on you, че дори си си го помислил! сега гледай виновно в земята и си помисли, как ще ми се извиниш
достатъчно ли ти е?![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
well my dear.. вече е късно и очите ми са червени, което значи, че трябва да си лягам.. а и леглото ми изглежда така уютно, че няма как да му откажа :д
лека нощ^^
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
здравейте,отдавна не съм ви писала... как сте ? коледно ли ви е ?
има нещо такова :д
на мен не ми е Коледно, но пък за сметка на това, нямам търпение да си видя подаръците :3
мисля да пробвам да си направя 2-3 кичура със степче, обаче не знам дали ще стане.. и все пак ще опитам :д
и сега трябва да си взема един душ, да се лакирам, да си оправя косата, да видя дали е излязло новото списание на мола, да видя какво ще обличам и да чакам да стане 17:00 за да изляза... и да си изчистя стаята, ако ми остане време.. и да прочета една книга.. и евентуално да хапна нещо, защото все още не съм закусвала, а съм станала в 10:30 :д
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
^ леле... аз сега съм в процес на оправяне на косата... към 5 ще се изкъпя,ще си сложа ролкитеноктите са ми почти готови и най-вероятно ще си стоя у нас.. ще гледам филм някакъв... и аз трябва да прочета някоя друга книжка и да видя кога ще ходя да си купувам ботуши ... изчистих си стаята и доукрасявах
... а що не ти е коледно
... на мен ми е много коледно,даже след малко мисля да направя една мостричка - така мисля да се лакирам покрай празниците,ще видя... вторник съм на имен ден и трябва да намеря едно момиче... ще има хора,които не познавам,а аз съм особено срамежлив човек и няма да я бъде
.. гледа ми се някакво коледно филмче.... за кичурите - не мисля,че ще хване кой знае колко ако си още със същия цвят,но пък ако пробваш някакъв контрастен цвят може и да стане
![]()
още съм си зелена, обаче доста изсветля, даже на моменти бие на русо, особено на по-силна светлина.. мисля, че все нещо ще се получи
не знам, защо не ми е коледно.. преди винаги ми е било поне един месец преди Коледа, обаче тази година нещо не ме хвана :д
преди малко си счупих един нокът и сега трябва пак да ги изравнявам :/
а за обувки мисля днес да поразгледам, защото все още си ходя с кецове и вече е крайно време да си взема боти или нещо подобно, поне да си личи, че са зимни :д
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
аз от 2-3 седмици съм с боти,но кецовете много повече ми топлят.. и все пак няма как да тръгна с кецове и палто,а нямам хубав,дебел суитчър ( има едни вътре дето са много пухкави и много топлят.. бяха мъжки и големи и не си взех и сега не намирам такъв) .. и мисля ботуши да си взема,че ботите са ми с подметка колкото нокътяи определено ми измръзват краката
напълно те разбирам.. а и кецовете ми си отиват на малко неща, което доста ме ограничава
аз си имам такъв суитчър, но не може всеки ден с него :/
но ето го и другия проблем.. аз съм адски нерешителен човек и докато си харесам нещо трябва да мина през 20305358 магазина, а на никой не му се занимава да идва с мен и днес използвам случая, че ще ходим до поредния мол и ще имам повече избор :д
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
и аз така... докато си харесам,а и като си харесам с тоя малък крак съм ужас.... и нещо като ми хване окото ако иска 10 магазина да обиколя още си се връщам... иначе аз имам повече дрехи за кецове отколкото за кифленски боти.. ама не мога да мръзна цяла зима... те моите повечето кецове са шарени така че
.. иначе що да не можеш със суитчъра ? ако имах такива 2 щях да ги сменям и изобщо нямаше да пипна палто,боти,ботуши....
е да, ам аз си имам само един :с
дам, дано днес да си харесам нещо
сега си лакирам ноктите на краката и понеже не си намерих разделителите, съм си сложила коричка от мандарини между пръстите.. поне мирише хубаво :3
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
.. аз пък нямам разделители и винаги се клепам като за световно,но после минавам с една напоена клечка за учи отстрани и готово... ох... и на мен ми се преядоха мандарини,а свършиха
здр ! не ми се карай