.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78
    Голям фен Аватара на N1ksun
    Влюбен съм и двете мнения на NomNomNom са за отличен !
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Повече от фен Аватара на stefinkaa7
    Много влюбени станахте тука .. :d
    Обичам те !!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Не виждам да блестиш нито с интелект, нито с кой знае какви зрели възгледи за живота, та и да си повтаряш, че си бил в щатите, нито някой ще те вземе на сериозно, нито някой ще ти се възхищава, нито това ще ти изкара образованието и професията.
    И който се е държал толерантно с теб, имай предвид, че е бил твърде мил, че да ти каже - слез на земята, младеж.
    В момента всички те четат и ти се подиграват.
    нещо такова се опитах да кажа,но нямам нерви с това писане да се занимавам с него.. бърка ми в душичката ми бърка

Banned Мега фен
    и за тоя дето няма кирилица - пишеш кирилизатор в гугъл и ти излиза.. там пишеш в едното поле както пишеш сега и то ти го изкарва на бг...

Цитирай Първоначално написано от stefinkaa7 Виж мнението
    Много влюбени станахте тука .. :d
    Да ма тя не ме обича шоту е заета ;( ... Но теб те обичам също
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Моляти се не ме знаеш тада говориш така. Ъчех вув колей , провесята която следвах беше космически ингинер. Прекуснах колейа защото ми бяха обещали проби вув ботев вратса а винаги ми е било метчта да играя футбол, но ме излугаха. Много сте злобни тук, какув е този форум. И не разбирам какво има да се подиграва понейе аз сам си сподели че не сам имал прятелка и че сам дествен. И сам си дал мнението че тя не трябва да прави секс сус прятел ами сус някои които обича? \&яуот;Оставам си сус мисалта че когато момиче кайе че няма момчета вув БГ то истината че момичетата са кърви вув БГ - както софрон го каза\&яуот; Ти какво образование имаш и интелецт та да ми казваш че нямам интелект. И какви са твоите зрели вузгледи за йивот тада судиш кои има и кои няма. Моляти се ако правиш сех сус прятел които ти е само фуцк буддъ добре, но не мислиш ли че сех ще буде по добре сус някои които обичас и тои теб.

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Не виждам да блестиш нито с интелект, нито с кой знае какви зрели възгледи за живота, та и да си повтаряш, че си бил в щатите, нито някой ще те вземе на сериозно, нито някой ще ти се възхищава, нито това ще ти изкара образованието и професията.
    И който се е държал толерантно с теб, имай предвид, че е бил твърде мил, че да ти каже - слез на земята, младеж.
    В момента всички те четат и ти се подиграват.
    Последно редактирано от BulgarianBoy92 : 12-23-2012 на 18:56

Banned Мега фен
    ^ иди се гръмни.. казах ти къде да намериш,че да пишеш на бг ...

Абе брато млъкни не разбра ли че се излагаш яко ?

Цитирай Първоначално написано от N1ksun Виж мнението
    Да ма тя не ме обича шоту е заета ;( ... Но теб те обичам също
    Уееееееее най-накрая някой да ме обичааааааааааа !! ;dd
    Обичам те !!

Приятно ли е усещането ?

Приятно ли е усещането ?
    Дааааааааа, много !! :d
    Обичам те !!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от BulgarianBoy92 Виж мнението
    Моляти се не ме знаеш тада говориш така. Ъчех вув колей , провесята която следвах беше космически ингинер. Прекуснах колейа защото ми бяха обещали проби вув ботев вратса а винаги ми е било метчта да играя футбол, но ме излугаха. Много сте злобни тук, какув е този форум. И не разбирам какво има да се подиграва понейе аз сам си сподели че не сам имал прятелка и че сам дествен. И сам си дал мнението че тя не трябва да прави секс сус прятел ами сус някои които обича? \&яуот;Оставам си сус мисалта че когато момиче кайе че няма момчета вув БГ то истината че момичетата са кърви вув БГ - както софрон го каза\&яуот; Ти какво образование имаш и интелецт та да ми казваш че нямам интелект. И какви са твоите зрели вузгледи за йивот тада судиш кои има и кои няма. Моляти се ако правиш сех сус прятел които ти е само фуцк буддъ добре, но не мислиш ли че сех ще буде по добре сус някои които обичас и тои теб.
    да.. момичетата в бг са курви - евала...

Абе брато млъкни не разбра ли че се излагаш яко ?
    Мението е излагаця? От кога? И защо се излагам?

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    да.. момичетата в бг са курви - евала...
    Не всичките но ти така го каза да ходи да чука прятел някакув.

Ей, ей .. ако, ще се карате, МОЛЯ минете на лични съобщения !!
    Обичам те !!

Banned Мега фен
    Не всичките но ти така го каза да ходи да чука прятел някакув.
    офффффффффффффффффффффффф фффф не не не... разсъждаваш като 13 годишен,поправка като 10 годишен.... това е нужда.. както да ходиш до тоалетната.... когато си свикнал да правиш секс и после спреш това влияе и на психика и всичко.. тя има нужда от секс.. за това няма да е безсмислен секс.... а това,че ще е веднъж или два пъти,а НЕ ежедневно точно това НЕ я прави курва...аз спирам до тука,някой друг да се мъчи да налее огън във вода

Мението е излагаця? От кога? И защо се излагам?
    Не бе брато нямам нищо против теб , освен тва че пренебрегваше кирилицата и не спираш да се правиш на много компетентен и преуспял .. Дори не съм прочел какво си писал в предните ти мнения защото ме заболяват очите да го чета тва .. Мирни се малко кво се палиш .

++ Темата е за любоввввв нека има обич , без караници

Ако и се прави секс мойе да мастурбира. Просто да прави секс сус прятел е толкова хубаво защото няма да има емоцято която ще има сус гадйето което харесва. не сам ли прав, и пук мисалта че си рпавил секс сус прятел ще остане вув ъмати.

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    офффффффффффффффффффффффф фффф не не не... разсъждаваш като 13 годишен,поправка като 10 годишен.... това е нужда.. както да ходиш до тоалетната.... когато си свикнал да правиш секс и после спреш това влияе и на психика и всичко.. тя има нужда от секс.. за това няма да е безсмислен секс.... а това,че ще е веднъж или два пъти,а НЕ ежедневно точно това НЕ я прави курва...аз спирам до тука,някой друг да се мъчи да налее огън във вода

Да Ви споделя .. малко по-късно, ще излизам с момчето, за което казах, че ще се раздрънка .. ииииииииии така се чудя дали да "изгоря" или да се сдържа .. :d
    Обичам те !!

Banned Мега фен
    МАСТРУБАЦИЯТА НЕ Е КАТО СЕКСА !!! тя иска да прави секс щото и се прави.. заради усещането не заради чувства ...... не си компетентен - млъкни .... издържал си 8 години без секс - ми нищо не си издържал ако не си го праивл ... има огромна ралзика да правиш редовен секс и да търпиш 8 години без след това и да не си правил и да търпиш.. във втория случай нищо не търпиш щото не си го изживявал и не знаеш какво всъщност търпиш.. а сега напусни съобщенията ми,а в темата пиши колкото искаш............ и как като липсва човек който я обича да прави секс с него ми обясни.. със стената ли да прави секс.. изчезни 12 годишния

Banned Мега фен
    Да Ви споделя .. малко по-късно, ще излизам с момчето, за което казах, че ще се раздрънка .. ииииииииии така се чудя дали да "изгоря" или да се сдържа .. :d
    изтърпи,а в следващите дни си помисли с кой може,пофлиртувай с някой и така... така поне за малко ще ти олекне един вид

Прав си. Но един вапрос. хаиде да кайем че си намираш прятелка. И наъчаваш че преди ти да се появиш се нъйдаела от секс и го е правила сус някакув от ълицата или сус наин прятел. Това нямали малко да те тормози като знаеш че наиня прятел я чъкал? Няма ли да бъдеш по спокоен като наъчиш че е правила мастърбаця вместо да чъка прятеля си?

Не бе брато нямам нищо против теб , освен тва че пренебрегваше кирилицата и не спираш да се правиш на много компетентен и преуспял .. Дори не съм прочел какво си писал в предните ти мнения защото ме заболяват очите да го чета тва .. Мирни се малко кво се палиш .

++ Темата е за любоввввв нека има обич , без караници

Излез с мен , аз няма да кажа на никой !

Banned Мега фен
    Прав си. Но един вапрос. хаиде да кайем че си намираш прятелка. И наъчаваш че преди ти да се появиш се нъйдаела от секс и го е правила сус някакув от ълицата или сус наин прятел. Това нямали малко да те тормози като знаеш че наиня прятел я чъкал? Няма ли да бъдеш по спокоен като наъчиш че е правила мастърбаця вместо да чъка прятеля си?
    к'фо беееееееее тогава дай да правим секс като се омъжим/оженим че да знаем че е нямало никой преди нас там долу............. офффффффффффффффффффф

Супер фен Аватара на shmatarok
    Авторке, ако мислиш, че няма да можеш да се справиш с евентуалните последствия, какъв е смисълът да предприемаш действията, които ще доведат до тях?
    Иначе спри да го мислиш това толкова. Ако ти е до физическите нужди, винаги можеш да си намериш приятелче с привилегии, ако вече мислиш, че това няма да ти е достатъчно, а искаш и по-емоционално обвързване, недей да мислиш постоянно за това. Колкото повече се вглъбяваш в мисълта, че искаш гадже, толкова повече ще се отчайваш :Д Живей си живота, започни ново хоби, спортувай, прави това, което ти харесва и някой ден и теб ще те огрее.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си