- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам приятеля си, но ..
^Не мога да си обясня как момчетата падат толкова ниско и не им прави впечатление като си разменят едно и също момиче, тичат след нея и какво ли не. Толкова ли няма момичета на тоя свят ?! Аз никога не бих погледнала момче, което се сваля с всичките ми приятелки. Това ще е унизително за самата мен.
Иначе по никакъв начин не съм го спирала да излиза с който и да е. Дори на мен да не ми се е излизало, той никога не се е съобразявал и е излизал без мен. Даже обикновено първо се разбира с приятелите си и после ми казва на мен: "Ние ще излизаме в еди колко си часа ,ще дойдеш ли?". Направих сметка, че за декември месец сме излизали 3 пъти сами, всички останали пъти с приятели. Естествено той работи, аз съм на лекции, не можем да се разхождаме по цял ден, но винаги той поставя приятелите си на първо място. Иска ми се понякога аз да съм по - важната.
Може би по - гадното в ситуацията е, че той е искал да скрие от мен, че тя ще ходи с тях в дискотеката, за да не се дразня, но пък тя като типична кифла и до тоалетната да отиде се оповестява във ФБ и развали конспирацията. Ох тоя ФБ защо го има ... ?!
До преди малко си говорих с майка ми и ми каза, че няма смисъл да тичам след него и ако ме тормози по - добре направо да го зарязвам. Да му кажа, че ако му е писнало и иска да се разделим просто да ми каже, а не да го разбирам от някой какво и с кого е правил.Мисля точно така да постъпя. Все пак сме на по 20 години и ми е ясно, че не мога да го спра да излиза с приятелите, което и никога не съм целяла, но понякога искам аз да съм на първо място, а не винаги след тях, както е при него.
Последно редактирано от j_adore2 : 12-25-2012 на 11:12
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.