- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Със какъв лак сте в момента??
Някоя ползвала новите глитъри на Голдън Роуз?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ако става въпрос за тези http://4.bp.blogspot.com/-rD63kGS_tA...or-Renkler.jpg значи да
Имам този http://3.bp.blogspot.com/-56qnO9dxP2...color_11_1.jpg Четчицата е много удобна, но честно казано не е много издръжлив.
Последно редактирано от katii : 12-26-2012 на 15:41
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Не, за глитърнитеаз ей този съм харесала
но се опитвам да ги намеря някъде ... много са нови още и ги зареждат май само в големи големи магазини.. до НГ дано да ги намеря
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Джоли, аз имам 108, 116 и 117. В България има вкарани 8-9 цвята, останалите - още не са, а там са най-хубавите :д
Аз нанасям 3 слоя през около половин-един час + основа + топлак. Изсъхва доста бързо, трае поне 3 дни (при мен това е постижение, всички лакове ми се люпят адски бързо) и се сваля трудно, ако използваш обичайния метод. Пробвай трика с фолиото и става много бързичко и лесно. Взимай си, струват си.
Много съм се надъхала аз! И защото не стоят като прост брокатен лак, дето си купуват малките момиченца от магазините за левче, не стои евтино ;д Но не мога да намеря още .. Една приятелка ходи да ми търси нямало точно тея вика тука има златен брокатен, ще ти взема и ще сложим черна основа, ама не искам тея обикновените ситните .... не са ми харесвали никога.Свалянето толкова ще го преживея, все пак няма да ходя постоянно с тоя лак, а само за събития.
Щях да ви питам, слагали ли сте си изкуствени нокти?Вече и по-хубави се намират, не само от гризки ;д Замислям се да си взема някакви френски, защото много ме кефи как стои френска ноктопластика, но не рискувам да си причиня това на ноктите ..
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Jollie92 Ако си от София,глитърните лакове ги има в Мол София на щанда на ГР
И аз съм се надъхала за тях,сега разбрах,че ги има и в едно магазинче в Плевен и ще отида утре да проверя.Надявам се да се огранича до 2 от тях![]()
От Варна съм и даже в момента не съм в нея и искрено се надявам в Елитис да ги има и да работи на 31ви, когато ще отида!Знам, че ги има в този Мол София и само за там знам
Те са ебати неиздирваемите лакове. Все едно наркотици си търся ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Чух, че в Лили на Чаталджа имало. Пратила съм да ми проверят утреИ за Елитис чух, че има обаче.
То там има всичко как няма да има тея ..
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^ами сигурно не съм гледала където трябваобиколих целия Елитис, ама не ги видях
Хващаш някоя консултантка и питашВ краен случай тея на касата съм питала даже. Аз се чудя дали да си го вземам ако не стане за НГ. Щото ми беше за тогава и не е много ежедневен .. ама е много як!
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
глитърни лакове вече има навсякъде... не знам какво гледате и какво не,но на голдън роуз имам 2 от тях и си ги взех на 5ти декември ( нда.. веднага ги пробвах и имам снимка,за това казвам точната дата)
http://www.google.co.uk/imgres?um=1&...0&tx=129&ty=31
Този, само че е доста по-лилав на живо.
^
Наистина ли е като гел лак?Колко време издържа?А какъв е този метод за премахване на лак с фолио?
*Аз съм само със заздравител.
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Напояваш памуче с лакочистител, слагаш върху нокътя, увиваш с фолио, оставяш няколко минути да действа и после махаш и допочистваш с чисто памуче с малко лакочистител. За глитърни и гел лакове е, защото се чистят по-трудно![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Благодаря и на двете ви.Ще пробвам.![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.