- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Как изкарахте НОВАТА ГОДИНА
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
и по - добре е било, не се напих, беше скучно като цяло
n00bs
добре е да имаш занижени очаквания![]()
както се казваше в един филм - нищо не очаквах и пак съм разочарован
n00bs
ще е същата шитня като миналата .. надявам се поне 2013 да не стават такива неща и поне да ми се празнува
LAME...доста над очакваното![]()
maDamn
Беше по по-зле отколкото очаквах![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
поспах си,сега главата ме цепигубят ми се моменти от вчера и имам чуденка защо имам скъсана струна,ноо
![]()
Беше много заспало-за мен.. Гушках възглавницата и дори не се събудих от фойерверките![]()
7/10.
Почнахме адски добре,обстановката беше супер готина, евала на ники, че иа толкова голяма къща, но към 2-3-4 стана леко скучно и предавахме едно наргиле, докато слушахме хаус, ама от оня комерсиалния и всички не знаехме къде сме + имаше някакво момче 97 което ми каза че съм лезбийка наркоманка щото не му обръщам внимание.
винаги може по - добре, но поне тая година нямаше пиянски изцепки като миналата
Тва да се напият 10 човека и да не знаят къде са..не си е работа![]()
ne питай.. нямам много спомени, няк'ви малки дришли цивриха, други пък ного вървежни с цялата компания са изпокарахме :П амаа... е бате след малко пак лягам
Я все пытался кому-то что-то доказать,
Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.
everybody say: Путки да има
«Алло, мам?»
«Да, сынок, случилось что-то?»
«Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»
Пиинахме, хапнахме, пушихме пурички и цигарки. С една дума-идеално.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Не мислех, че ще е толкова яко, ама си го направих и съм доволен.Имаше две изцепки - скандал с друга компания и мъртво пияно момче, ама и при двете аз и още няколко човека не обърнахме грам внимание и си продължихме, както си знаем. Иначе НГ си е събиране, като всяко друго и недоумявам как може да има хора, които чакат специално тази дата, за да се напият, напушат, надрусат, натанцуват и т.н.
Както се очакваше - екстра, на няколко места, различни хора... скандализация и свинщина.
В момента съм адски изтегавел и изкривен, ама нещо май ще излизам, че не ми се ляга.
ПС - сигурно ще трябва и да ми снимат крака.![]()