- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Безпомощните момичета.
Токчетата далеч не ги носим, за да влезем в ролята на безпомощни трудно вървящи принцеси, хаха. Те издължават приятно крака, фигурата ти изглежда по-секси и действително се чувстваш по-уверена с тях.
Давам пример - Ако не успея да се справя с нещо, изискващо повечко физическа сила, и наоколо има момче - предпочитам да помоля него след 1-2 опита. Ако бях сама, щях да се помъча и пак да успея, но малко повдигане на мъжкото его не пречи никому. Особено ако си жена с по-силен характер, тази тактика е препоръчителна. Без излишни лигавщини.
Сигурно, ако прекарваш живота си на тях постоянно. Ако си слагаш от време на време за разнообразие, дълбоко ме съмнява, че ще си деформираш краката.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Тва на снимката ,ако е крак...евввввв
maDamn
Ъ, това не е крак...
(нали е пенис?!)
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Логиката на автора е повече от грешна.Токчетата далеч не са средството не жените да се покажат като безпомощни принцеси.А иначе не мога да се съглася,че момчетата трябва да отварят вратата само на специалното за тях момиче. Какво да ми затварят врата под носа,защото не съм момичето, което смятат за специално? Мене ми прави много приятно впечатление, когато някое момче в училище ми отвори вратата на входа, а не ми я тресне под носа.
понеже заговорихте за токчета та преди време бях чел една интересна статия на тая тема, но не можах да я откри, но намерих нещо, което мисля, че е взаимствано от там..
не давам линк щот е от друг форум и нз дали е според правилата
Защо си падаме по жени с високи токчета
Някои от нас може да казват, че не е така, но фактът си е факт – жена с високи токчета, която знае и как да ходи с тях, винаги привлича вниманието ни на улицата. Може да е за секунда, а може и да е за няколко минути, но няма как да не й отделим поне един поглед.
Защо това е така? Какво толкова има във високите токчета?
Жената вамп и уязвимата жена
Интересно е, че Токчемненията за посланието на токчетата са на двата полюса. Докато за някои мъже те показват, че жената, която ги носи, е силна, успява в живота и мачка всичко по пътя си към целта, за други токчетата означават уязвимост, нужда от помощ и подкрепа, търсене на мъжко внимание.
И в двете мнения има известна логика.
Токчетата при всички случаи могат да означават уверена в себе си жена, която е напълно наясно както със сексапила си, така и с останалите си качества и затова няма проблем с това, че чаткащите й токчета привличат вниманието на всички наоколо. Напротив, тя иска това внимание, не се страхува от него. Това е типът жена, която би стъпкала (дори и буквално) всичко, което се изпречи на пътя й, и след това би погледнала обувките си, притеснена да не би да ги е повредила по време на тъпкането. Тази жена има цел, гради кариера, приема мъжете като плячка и иска ние да я виждаме като равна на нас, а не като нуждаеща се от закрила.
Обратното обаче също е вярно...
По съвсем обективни причини жена, обута с обувки на висок ток, може да изглежда уязвима. Високите токчета я правят по-нестабилна, по-трудно й е да върви бързо или да бяга, самата й походка се изменя, за да се съобрази с токчетата. Поради всичко това за някои от нас жената на токчета подава сигнали: „Аз съм слаба, не мога да вървя наравно с теб, имам нужда от помощта ти.”
Ако вярваме на еволюционните теории, във втория вариант има повече истина, тъй като уязвимостта на жената се свързва с възприемането й като плячка, която ловуваме. ТокчетаАко приемем, че някъде в генетичното ни наследство се спотайва ловецът от праисторията, то той вижда нестабилно ходещата жена именно като плячка и не каква да е, а сексуална.Тя се превръща в обект на точно определени мисли. Към това се прибавя и друга теория – че обувките на високи токчета карат женските крака да приличат на тези на антилопа или на друго такова грациозно животно, което също отключва животински инстинкти и асоциации.
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
продължение..
Обективно за токчетата
Факт е, че жената на високи токчета ходи по различен начин от жената на плоска подметка. Високите токчета действат първо оптически – издължават краката, карат фигурата да изглежда по-стройна. Освен това токчетата принуждават жената да ходи с по-изпънати прасци и по-изпъчени гърди – неща, които подчертават нейната привлекателност и съсредоточават погледа върху тялото на въпросната дама. Краката изглеждат по-дълги и по-нежни, защото обувките с токчета като цяло са тесни в предната си част и това удължава краката и прави цялата фигура по-пропорционална. Също така, походката на жената с токчета е по-бавна и полюшваща се. А това неизбежно се свързва със секс.
Височината
Обективно погледнато, жената с токчета се „извисява”. Дори да са 3-4 сантиметра, токчетата добавят както към ръста, така и към самочувствето й, особено ако дамата е с по-нисък ръст. Това също може би е причина да се заглеждаме в жени с токчета – те не само че са по-високи, но и по-уверени заради това. Да не говорим, че тракането на токчетата известява за пристигането на въпросната жена, което й дава допълнително увереност. А и самочувствието винаги правят впечатление.
Секси
Секси дрешки
Високите токчета не се носят с анцуг. Носят се или с пола, или с впити панталонки, или с вечерна рокля – все неща, които стоят секси. Това няма как да се пренебрегне като причина за слабостта ни към високите токчета.
Класа
Не всяка жена умее да носи токчета. Някои ходят с тях така, че ни става мъчно за тях. Затова пък тези, които ходят уверено на токчета, изпращат ясно послание: „Аз мога да ходя на високи токчета, знам как се прави.” А това показва, че става дума за истинска дама, което също може да е причина да се загледаме по една жена с високи токчета.
Културата
Този фактор няма как да се пренебрегне. Филми, музикални клипове, сериали, списания – днешните медии много често ни показват привлекателните жени именно на високи токчета и това неизбежно влияе на възприемането на този тип обувки.
Каквато и да е причината да се обръщаме след жена с високи токчета, едно е ясно - една от основните причини, поради които жените ги носят, е за да впечатлят нас.
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Носенето на токчета не е еталон за безпомощност.