.
Затворена тема
Страница 100 от 119 ПървиПърви ... 509096979899100101102103104110 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 476 до 2 500 от общо 2974
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    http://www.youtube.com/watch?v=Q-Hksg8B4cQ# Този ексфолиант действа много добре.Аз си правя с меда.И след това слагай хидратиращ крем.
    Благодаря, ще пробвам утре по принцип не ползвам крем за лице (само лятото със спф) та нямам почти никакви наблюдения кои са добри. Някакви препоръки?

Супер фен Аватара на weheartiit
    Не знам как ,но съм си изсушила кожата под брадичката ,над горната устна и малък участък от едната буза.Кажете ми някакво кремче с което да мажа защото стой много грозно на едни такива люспички.По пронцип кожата ми е мазна ако има някакво значение.Имам "Здраве" хидратиращия и обикновенно ми помага,но сега нещо не се получава.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от vermili0n Виж мнението
    Благодаря, ще пробвам утре по принцип не ползвам крем за лице (само лятото със спф) та нямам почти никакви наблюдения кои са добри. Някакви препоръки?
    Ами аз в момента съм с Юсерин и съм доволна.Чувала съм, че и на Ивостин са много добри.

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Дами, моля ви за мнение. Висока съм 170 см, тежа 60 кг, което се води в рамките на нормалното. Може, но при положение, че тези килограми бяха под формата на мускули. Моите не са. Ето къде идва проблема ми, тялото ми е доста отпуснато, ям и доста тестяно, което съм решила да спра. Искам съвет за някакви упражнения, чрез които да се стегна. Изтеглих си упражненията на Синди Крауфорд, понеже съм чувала само добри отзиви, но все пак имам нужда и от някакви съвети. Благодаря предварително. Имам нужда да стана около 52/4 кг.
    ПП: Знам, че бягането е ефективно, но имам проблем със сърцето и не мога да издържа дълго на бягане, така че отпада като вариант.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Упражненията на Синди на мен не ми действат. Не мога да се разгъна достатъчно с нейните, но пък на моя приятелка много и помага. Спри тестяното да. Спри сладкото ако можеш (за мен е голяма мъка ) колбаси, газирано, излишък на сол. И никога не забравяй, че килограмите са просто число! Има хора, които изглеждат по-слаби от по-леки от тях хора. И аз имам проблеми с бягането Но се каня все да потичам в морската ..
    Кое по-точно искаш да си стегнеш?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    In your mind.
    Значи сладкото ми е в нормата, хавам, но умерено; солено по принцип не обичам и не ям; газираното го спрях от доста време. Тестяното ми е големия проблем. Принципно съм доста гъвкава и си мислех, че гимнастиката и упражненията ще ми помогнат. Искам да си стегна цялото тяло.. Всичко ми е отпуснато, но най-зле в момента са ми краката, дупето и корема. Корема винаги ми е бил плосък, като дъска, колкото и да ям. И миналата година качих малко килограми и как да кажа.. Не е някакъв виснал, мъничко се поду, но не му е това проблема, ами че отстрани направих едни паласки (мисля, че така се нарича, ако бъркам ме поправете.. ) и от тях не мога да се отърва.. С други думи упражнения за крака, дупе и паласки на корема ми трябват..

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Супер фен Аватара на tonssy
    ох, тестЕно* моля ви, че ми бърка в мозъка.
    Иначе за корем и паласки прави различни видове коремни преси (докато свикнеш започни с обикновени, после добави други видове и увеличавай бройката). Виж в youtube или други сайтове клипчета- има най- различни. Хубаво е, че не си зависима от сладкото като повечето момичета/ жени. Щом и солено и газирано не обичаш, значи още по- добре. Остава тестено? Как така прекаляваш? Това означава ли, че се храниш горе- долу само с такива храни? Имам предвид- ядеш ли зеленчуци, плодове, мляко? Полезни са. Вода пий минимум 2 литра на ден.
    Последно редактирано от tonssy : 01-06-2013 на 19:21

Аз се храня здравословно, като изключим сладкото. НЕ МОГА!
    за паласка правя две упражнения и не знам точно от кое от двете, защото винаги правя И двете, но ми действа. Ефектът е видим от веднъж при мен. Едното е където лягаш на пода настрана и си вдигаш единия крак нагоре, като важно е да си в ПРАВА линия, иначе няма ефект. 3х30 и на двете страни
    другото - лягаш пак, но по гръб, надигаш си кръста и извиваш дясната страна нагоре колкото можеш, после лявата и така до отказ видях го като ходих на пилатес
    крака и дупе - клекове.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    darrie, разбирам те Аз сън висока 160 см. тежа 41 кг., но ми е адски отпуснато тялото, изобщо не е стегнато . Като седна и корема ми веднага излиза напред. Сега се опитвам да ограничавам сладкото и тестеното. Отдавана не съм правила каквито и да било упражнения и сега почвам от нулата.

^ Всеки почва оттам. Само постоянство ти трябва

На мене след великите преяждания по Коледа и НГ ми дойде и нямаше как да правя нещо по-сериозно и .. ужас сега чакам с нетърпение да приключи и да се заемам за работа мн гадно, търкалям се
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

За какво мога да ползвам портокаловото масло?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Някой да е забелязал от Pore refiner-а да са започнали да му излизат пъпки? При мен за 1 ден се появиха 3, нормално ли е?

Супер фен Аватара на weheartiit
    и на мен ми се е случвало,даже по едно време почна и да ми омазнява кожата не мога да си обясня защо .

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Някой да е забелязал от Pore refiner-а да са започнали да му излизат пъпки? При мен за 1 ден се появиха 3, нормално ли е?
    В едно видео скоро чух, че е нормално, като използваш нов продукт да ти излизат първо.Това не означавало, че не действа, а обратното.Действа и по този начин се изчиствала кожата първо и след време вече е ок.Не знам колко е вярно.

Супер фен Аватара на wiiwa
    Момичета, сенки или молив да си взема за веждите ми ? Кое е по добре ? Косата и веждите са ми в цвят подобен на този http://www.google.com/imgres?um=1&hl...,r:9,s:0,i:118 , ако има значение.
    Последно редактирано от wiiwa : 01-07-2013 на 14:00

Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Момичета, сенки или молив да си взема за веждите ми ? .
    Каквото искаш.Няма голямо значение.И няма значение какъв цвят ти е косата и веждите. Сякаш сенките изглеждат по-естествено...не знам.

Град
    In your mind.
    tonssy - Ох, мерси за поправката, не съм обърнала внимание как пиша. Под много тестено имах на предвид, че главно с това се храня. Спрях бързата храна, но в училище нямам избор и си купувам тестена закуска. Но реших тестото да заменя с нещо сладко, по-дребно. Примерно вафла, сникърс, малко шоколадче, понеже имам нужда от енергия. Понякога не ми стигаше една закуска и съм изяждала по две. Преди не пълнеех.. Е, никога не съм била слаба, но колкото и да ядях (малко или много) от 57 кг не мърдах. До миналата година. А, ям и много хляб. По 3-4-5 филийки на хранене. Та, това имах на предвид под 'много тестено'. Наистина е много моето. Но днес се ограничих и се гордея със себе си. Само една филийка хляб за целия ден. (Само за тестено говоря!!! Яла съм и друго.. )
    Благодаря и на JoLLiE92, и на tonssy за съветите! :*

^ Съвет- не знам колко по- полезно е, или по- точно НЕвредно , но пък сникърса и обикновените вафли можеш да ги замениш с Корни. Да, и то има доста захар, но останалите съставки, доколкото съм ги чела са за предпочитане. Иначе, за да избегнеш това в училище- носи си плод или си прави сандвич от вкъщи с пълнозърнест хляб и зеленчуци

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Каквото искаш.Няма голямо значение.И няма значение какъв цвят ти е косата и веждите. Сякаш сенките изглеждат по-естествено...не знам.
    Благодаря. А такъв цвят на молива ли да си взема или по светъл? http://www.youtube.com/watch?v=9xmierbr4C0
    В ДМ имаше само 2 цвята.

Корни, и то НЕшоколадово. Само червеното мисля няма шоколад. Нямате ли около даскалото пазарче/ плод-зеленчук или НЯКЪДЕ където има плодове и зеленчуци? Ако няма - оферта е да си правиш от вкъщи нещо или поне да си носиш плодче или салатка.
    Освен това не яж плодове и мюсли вечер НИКОГА. И не прекалявай с мюслито с идеята, че това е диетична храна.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Корни, и то НЕшоколадово. Само червеното мисля няма шоколад.
    От големите- зеленото също.
    А иначе в големите магазини (Била, Пикадили и т.н.) продават в едни кутии Corny free (по 6 в кутия, но са по 20 грама едното), които са БЕЗ никаква захар. Darrie, ако искаш да минеш към по- здравословно хранене като цяло и да не зависиш от мястото (училище, по време на път и т.н.) можеш да потърсиш такива. Само като пример ти ги давам де, има още много други варианти- домашната храна, както споменахме, е най- добрият избор.
    Последно редактирано от tonssy : 01-07-2013 на 18:36

Светло и тъмно зелено има - с бадеми и лешници са.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Много по-добре е да изяде 1, че и 2 банана, вместо да се тъпче с някакви Корнита... Никакъв смисъл не виждам аз. Не ,че има лошо да се ядат, но според мен не са за отслабване и няма абсолютно нищо здравословно в тях. На опаковката даже не пише колко калории са :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Това казвам и аз. За предпочитане са домашната храна и плодовете. ^
    АА, пише, пише. Не си се зачитала достатъчно в прекалено дребния шрифт отзад

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си