- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ще ви помоля за вашето мнение по този въпрос
Няма как да го промениш. А стига държанието му да не е съзнателно обидно спрямо теб, нямаш и правото да искаш да го променяш. Как ще се държи с приятелите си е изцяло негов избор.
Израза "ех, гаджето ми да имаше" е повече от неуместен. Но както аз мога да се кикотя с приятелки, зяпайки задника на готиния спасител на нашето плажче, така и той може да си обсъжда готините мацки с приятели. Нито сме слепи, нито ни липсва усет за красиво/сексапилно. Това, че нечия визия ти допада не значи, че не държиш на човека до теб.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не,не това.Въпреки че и това не ми е приятно от неговата уста,защото той не е такъв...затова ми е всеедно,той си решава.Например,използва подхвърляния,думи,наименов ания,които не са уместни,които правят впечатление,обиждат ме.Защото с мен той не се държи така,само когато е с приятелите си и започва да говори малко по-различно с тях,разбираемо е до някъде,но понякога в стремежа си да е забавен или интересен,говори и прави (като казвам прави,не е кой знае какво)неща,които ме обиждат.Знам,че не ме разбираш сигурно,но не мога да обеснявам писмено много добре.
Е, то за това ти казах да дадеш пример.
А ти как знаеш какво говори, когато НЕ си с него също не ми е много ясно..?
Ако те е обидило нещо, което е казал, когато сте били заедно - може да го е казал на шега просто, но докато НЕ сте заедно, след като няма как да се измайтапи с теб едва ли ще говори зад гърба ти.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-07-2013 на 17:46
Да де,аз съм му казвала за един конкрене случай.Той каза,че се е усетил след като го е казал и е знаел,че ще ми стане гадно.Извини ми се и каза повече,че няма.Обаче,аз го виждам как пак се заплесква да говори,когато е с приятели.Досега не е имало неща,които да ме обидят като онова,пак е можело да ги пропусне,но.....както и да е.Пък и оттогава не сме се сабирали,кой знае колко с тях,че да видя.Но аз мисля,че това не става за малко време и затова се дразня всъщност,защото не знам какво става.Знам,че е глупаво,но шанс.
Не съм чела предишните мнения, авторке, не го ревнувай толкова, няма как да започне да се прибира в 10, само защото и ти трябва.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5