- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПРАВИТЕ ЛИ СЕКС НА ПЪРВА СРЕЩА?
Правили ли сте секс на първа среща и колко пъти? Аз съм все още девствен![]()
Ако искаш да има развитие контакта ти с момичето и да погледне сериозно на теб е по-добре да си държиш ципа затворен.
Ми , не ми се е случвало. Но и нямам навика да си лягам с абсолютно непознати,така че , пак тц.
maDamn
На първа не, чакам 2рата.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Важното е да правим любов, а не война.. Пък на коя среща, това са подробности!![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
девствен съм
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Аз се запознах с една 15-годишна и се видяхме дори, но след това в скайпа ми писа много перверзни работи и ме пита много неудобни въпроси от сорта на "Колко ти е дълъг?", "Искаш ли да ме ..." и ми прати дори 2 голи снимки, без въобще да съм я карал и да съм намеквал нещо такова, дори не знаех, че снимките са голи, аз направо бях потресен, мислех, че мога да започна сериозна връзка, но след това в скайп си промених мнението за нея-Сега се чудя какво да правя-Искам сериозна връзка, без секс, щото тя е много малка още за това, а тя само такива неща ми говори инъче на живо не обсъждаме подобни неща???? Кво им става на днешните момиченца не знам-искам поне една две години да ходим-поне да стане на 17-18 и тогава чак да водим полов живот??? Много е сладка, но се оказа много загоряла и мисля да я отрежа
пловдив е новия плевен !
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Не ми се е случвало до сега. Най-рано е било на 3-тата![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Повечето ми връзки са започвали със секс на първа среща или просто секс без приумици за връзка.
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Да,правила съм секс на 1-ва среща,но само веднъж и с момчето сме заедно вече 5-та година