.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Тема: пиърсинг

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Престанете,бе хора.И двете имате мнение,нужно ли е да си го налагате една друга?Форума е за дискусии,няма как всички да са с еднакво мнение,за това и се изказва,но до тук.Не е нужно да има караници.
    vassy в което и студио за пиърсинг да отидеш ще ти кажат,че пробиването с пистолет на други места освен ушите е НЕ уместно.
    При опит с пиърсинг на толкова места,ти препоръчва при следващото пробиване на зони от лицето да използваш услугите на пиърсър.
    А ти tori личи , че си малка по изказванията ти и нападките,това че искаш да станеш пиърсър,не те прави такава.Има още много да учиш.

Мега фен Аватара на tori
    Виж сега, БамБабБо, никъде не съм споменавала, че СЪМ пиърсир. Доколкото помня казах, че се уча и ЗА МОМЕНТА се справям добре. Иначе малка, малка - на 16 съм ако е чак такъв проблем.
    Васи, кажи ми какво в изказванията ми е грешно, обясни го като за децата в детската градина и ако е правдоподобно, може и да се сметна за "грешна". За пореден път - не се занимавам с "дупчене", уча се. "Дупченето" хич не е шега работа, не си мисли "Баба ми ако се хване, и тя ще го направи."

Повече от фен Аватара на vassy
    казвам просто да не говориш толкова убедено.. някой е решил, че нещо е така и така и това е... няма да се занимавам повече, щото си имам живот
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от vassy Виж мнението
    Зайче - тва са бабини истории, не че нещо.. Звучи малко катоо "От компютъра се изгърбваш, а като четеш на тъмно, зрението ти се уврежда" =)
    не че нещо, ама сериозно ли? мен тва са ми го казвали специалисти, обаче ти пак си спориш...
    не че ми пука, просто забелязах, че си бая твърдоглава и се опитах да ти обясня някои работи, но заеби - няма смисъл направо.
    http://ask.fm/iwwkaa

anonymous708973
    Guest
    Оставете кухата лейчица на спокойствие, засегнахте й егото и тя скочи.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Оставете кухата лейчица на спокойствие, засегнахте й егото и тя скочи.
    ахах, е.аваш ли се.. очевидно не си ползваш главата по предназначение, не давай слабоумни мнения
    иначе, 1. не ме нападай, моля 2.айде да не говорим кой е специалист и кой не, щото е много изкривено всичко

твърдоглава съм, защото знам в какво среда съм и кой колко разбира всъщност

темата беше за развлечение, ама не се получи явно, уатевър
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Мега фен Аватара на tori
    Виж сега, не можеш да си убедена, че са те пробили по-добре във фризьорски салон, отколкото щяха да те пробият в истинско студио. Май не разбираш кой колко разбира... И още нещо, никой не е решил, че нещо е така и не го е проучил след това. Хората учат доста дълго време, за да станат истински пиърсъри, а тая лелка е хванала пищака и те е перфорирала без дори да се сети, че може да ти стане нещо. Не ми излизай сега с номера, че не знам нищо, щото казвам за пореден път - не можеш да си сигурна във възможностите на някого, който е нули и единици за теб. Колкото до кой си ползва главата по предназначение и кой - не, няма да отговарям, а ще си замълча тактично, надявайки се другите да разберат какво говоря.
    Сега към пантерката. Мен ме ядосват такива индивиди, понеже след като тя се е дупчила така и е нямала проблеми, ще си помисли, че и другите няма да имат и ще предложи "студиото" на някого. Този някого обаче може да не издържи процедурата на набиване на обеца във веждата.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Виж сега, не можеш да си убедена, че са те пробили по-добре във фризьорски салон, отколкото щяха да те пробият в истинско студио. Май не разбираш кой колко разбира... И още нещо, никой не е решил, че нещо е така и не го е проучил след това. Хората учат доста дълго време, за да станат истински пиърсъри, а тая лелка е хванала пищака и те е перфорирала без дори да се сети, че може да ти стане нещо. Не ми излизай сега с номера, че не знам нищо, щото казвам за пореден път - не можеш да си сигурна във възможностите на някого, който е нули и единици за теб. Колкото до кой си ползва главата по предназначение и кой - не, няма да отговарям, а ще си замълча тактично, надявайки се другите да разберат какво говоря.
    Сега към пантерката. Мен ме ядосват такива индивиди, понеже след като тя се е дупчила така и е нямала проблеми, ще си помисли, че и другите няма да имат и ще предложи "студиото" на някого. Този някого обаче може да не издържи процедурата на набиване на обеца във веждата.
    За да отида точно на това място си има оправдание, отидох там, защото колкото човека познавам, които са ходили там, вси са оживявали.. и обеците им са си добре от 5-6 години вече. Риска да ти стане нещо, когато се пробиваш с игла е може би равностоен на този да се пробиеш с пистолет. Освен ако не отидеш при някой, който има опит, си рискуваш здравето, а аз знаех, че отивам на сигурно място.
    бтв, нулите и единиците казват ужасно много
    Кфо са, опитваш се да правиш групичка срещу мен.. ахах, еми да някой безмозъчен може и да повярва.. Щото знаеш 2 изречения и си ги повтаряш като папагал, правиш се на много разбираща и да, ще ти вярват естествено..
    Очевидно съм поредната без проблеми, няма на кой да го препоръчам.. ВСЕКИ може да не "издържи процедурата" но тва не означава, че ако е от професионалист, ще я "издържи"
    Само не ми се пенете, моля! Не съм в зверилник.. уж.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от vassy Виж мнението
    ахах, е.аваш ли се.. очевидно не си ползваш главата по предназначение, не давай слабоумни мнения
    иначе, 1. не ме нападай, моля 2.айде да не говорим кой е специалист и кой не, щото е много изкривено всичко

твърдоглава съм, защото знам в какво среда съм и кой колко разбира всъщност
    първо - тва, което каза на Панетрата беше супер не на място.
    и второ - тва, което пак използва за аргумент срещу мен също беше супер не на място, 'щото човек който не знае кво може да му се случи когато си прави пиърсинг едва ли е в кой знае каква среда, че да се зъби така, на хората които просто се опитват да обяснят.
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на tori
    Първо: Тра ла ла
    Това е последната ми работа, правена е преди около час. Много бих се зарадвала да огледат по-разбиращите и да кажат какво мислят и ако имам някаква грешка, да споделят, за да я поправям за по-напред. Мерси предварително. Това бялото е гентамицин. Не е много добро решение - знам, но... :д Така де, тя имаше това и каза, че не и се купува друго за - цитирам - "Едно-две намазвания." :д

Второ: Добре, квото искаш прави. Ако щеш утре и езика си пробий на същото място с пистолет да трябва да ходиш да ти вадят обецата от езика със скалпел. Ти му обясняваш, то ти се зъби.

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Спри,бе момиче.Спри да си налагаш мнението.Чухме те,наистина започваш да се повтаряш.Стига си спорила.
    Изказа си знанията,замълчи.

Мега фен Аватара на tori
    Тука сме да обсъждаме разни неща. Темата е за пиърсинг, а аз показвам последната си работа. Ако не ти харесва, не гледай и не казвай нищо. Можеш да подминаваш като пътен знак. На мен ми харесва да я следя. Не съм пред изпитна комисия, та да си показвам знанията. Доста грешни неща се казаха, затова обясних нещо по няколко пъти. Кой ме е разбрал, и кой не - не знам, а и честно казано вече се отказвам да споря с радио точка. Достатъчно изчерпателна бях за това кое е добре и кое - не.

пиърса е як, иначе като за последно ще ти кажа да не вяваш просто така какво ти казват, а да мислиш и да отсееш простотията от правилното и възможното

Мега фен Аватара на tori
    Това правя. ^^ Иначе мерси.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си