- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как си изливате яда?
Не бях сигурна дали тук да я пусна темата, но няма значение. Та как си изливате яда, когато ви се насъбере и искате да избухнете направо? Аз преди малко се ядосах наистина много и вместо да заплача, както ми се искаше, започнах с всичка сила да удрям с юмрук. Заболя ме, но разпуснах донякъде. Темата не е ебавка, просто понякога ми иде и човек да шибна и едвам се сдържам.
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Грешен раздел, местя темата.
Запиши се на народни танци.
Донякъде не се шегувам...Това,че като крещиш,удряш и т. н.,ще се отървеш от гнева,е мит,дори за момента да се почувстваш по-добре.Но пък от друга страна,ако да удряш боксовата круша,ще ти изцеди силите,давай!Скоро по психология говорихме на същата тема и според госпожата ни,най-удачни са източните бойни изкуства(и народните танци).
Ако нямаш средства или време за подобни начинания,започни да правиш нещо,което да те удовлетворява,намери си хоби,внимателно обмисляй действията си или просто разбери какво те кара да се гневиш толкова.Успех!![]()
Просто трябва да изразходваш енергията. Аз обикновено тичам.
мдаа,аз също ходя на народни танци ;дд мога да ти кажа,че доста помагат .. някак си там забравях за проблеми и нерви отвличат ти вниманието танците![]()
А в други случаи обикновенно телефона ми го отнася .. НО гледам да го хвърля в/у нещо мекоо ;дд като леглото например
Аз ходя на планина.
Полезно е,интересно,спокойно/забавно.Прекарваш няколко часа сред природата,вървиш,след това спираш,правите си пикник с приятели,разхождате се,говорите и т.н.Вечер се прибираш изтощен или не,но си си прекарал един прекрасен ден.
Малко отклонение ...
http://i45.tinypic.com/ofzlhe.jpg
http://i47.tinypic.com/2dalwld.jpg
Е,кажете,че не си струва.
Иначе наистина - да се оставиш на гнева,не носи нищо положително!По-добре,както и DisappointedDreamer написа,човек да изразходва енергията си.А начини много,иска се само малко въображение и отделено време.
Това къде е?
Иначе, аз живея до едно езерце и обикновено хващам колелото, карам и накрая спирам, сядам на пейка и пуша :Д Плача, дори.
Можеш да пишеш, да учиш, дори.
Първата снимка е от Витошкия Дендрариум (http://www.park-vitosha.org/content/...81%D1%82%D0%B0)
Втората - изглед към с. Владая.Заснета е по пътя за хижа Иглика.
Питах за първата, защото ми е адски познато :Д как се стига дотам?
Аз пък пея. На другия ден вече нямам глас, но пък помага.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Фитнес упражнения , някаква компютърна игра или рядко хубава книга.Или се биеш наистина
Като ме тресеше пубертета, скачах на леглото докато ми стане лошо. :Д
Сега, ако се случи да се ядосам много, имам една топка от онези меките и малките за малки деца, хвърлям нея.![]()
Аз преди съм карала колело до близката местност и там стоях и гледах езерото. Но зимата не може. Аз ходя на танци, но сега сме малко в почивка, а и имам проблеми с коляното, а с нервите проблемите ми са по-лоши, понеже вече и ръцете ми треперят ужасно... за бойни изкуства нямам време за съжаление,понеже в 11 клас има доста за учене, а модерните танци ми поглъщат времето..
П.П. Когато ми е нервно няма шанс да седна да уча![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
ако нямам възможност да излезна - лягам и се чудя как да спра да мисля за нещо.. и си поставям цели.. примерно колко време ще стоя без да мигна и т.н. - да,глупаво е,детската градина правят така,но така се успокоявам.. или сядам и гл рибките как плуват - от малка имам риби у нас и винаги ми е било хубаво като съм ги гледала... или излизам с кучето,ходя на фитнес,ходя да тичам,излизам с приятели... абе все неща,които да ме отърсят и малко или много да ме накарат да мисля за нещо друго....... а да сетих се за още нещо - рисувам... като цяло това
![]()
Като цяло гледам да съм по-далеч от хората. Няколко пъти съм си изкарвала нервите в/у друг човек и после винаги ме е било много жал за невинната жертва.![]()
Най-често гледам веднага да си сменя местоположението. Ако съм в нас, излизам да се разхождам, да тичам... просто да ме няма тук. Ако нещо навън ме е ядосало, прибирам се в нас и си усилвам колонките до максималните им възможности.
Рядко ми се случа да съм толкова ядосана, че чак сълзи да ми потекат от яд.
Преди ходих в баскетболната зала и там се успокоявах. Единият от треньорите живее буквално до залата и само трябваше да му звънна и да го помоля да ми хвърли ключовете през терасата. Понякога ми се налагаше бързо да си събера мислите, защото имаше тренировки (когато тренираше мъжкия отбор, често ме викаха да играя и да потренирам с тях, което ме отвличаше от всякакви други мисли и след това се чувствах страшно спокойна), но е имало дни, в които съм прекарвала часове там сама. В залата има и фитнес, което ми беше в голям бонус.
И спря да се върти за миг земята..
И аз ходя на танци.Наистина страшно много ми помага.Ходила съм на репетиции бясна направо, а се връщам щастлива и забравила за проблемите.
![]()
Карам кучето ми да прави салта (с ритници),шегувам се !
Ами, като погледна кучето си милвам го, като цяло то ми помага да се преборя с яда.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Леле точно днес АДСКИ много се бях ядосала и започвам да си причинявам болка или хвърлям (под хвърляне нямайте предвид тип - American movie, а просто някоя химикалка или нещо от сорта). И точно си мислех, че ако имах една боксова круша, е така всеки път като се ядосам да удрям, удрям и 100% би помогнало .. обмислям идеята да си купя някой ден![]()
В пубертета и аз крещях, блъсках врати и столове, тръшках и т.н.
Сега си поемам дълбоко въздух няколко пъти и се старая да се разсея от източника на раздразнение, най-често с четене.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote