.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Повече от фен Аватара на feikk
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    С изключение на това, че няма да държа телефона в ръката си със написан номер "112" в готовност, ако се прибирам към вкъщи сама, по-късно вечер.
    +1
    Извън твааа, ако не беше страх, сигурно щях да направя всичко, което по принцип (!) би застрашило живота ми. Сигурно тва ми е един от най-голлемите страхове... просто безумно много ми се живее.
    dgdg

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от feikk Виж мнението
    +1
    Извън твааа, ако не беше страх, сигурно щях да направя всичко, което по принцип (!) би застрашило живота ми. Сигурно тва ми е един от най-голлемите страхове... просто безумно много ми се живее.
    Ами аз като отивам към баба или от там да се прибирам към вкъщи, което се случва да е доста късно напоследък, точно от там всяка вечер минават по едно 15-20 човека. И то не какви, ами цигани, които почти винаги са пияни и са на възраст.. поне така мисля. Чувала съм ги, но не искам да ги виждам от близо.
    Страх, не страх, няма кой да ме изпраща по това време. А за тия 15 минути път съм била на тръни не малко пъти и не само заради тия хора. Зимата не е чак толкова зле, но лятото в градинката покрай, която трябва да мина е просто ужас. Наркомани и пияници наредени един до друг на всяка пейка.
    Иначе говоря повече с една приятелка, защото има безплатни, но принципно не ползвам много телефона си за звънене. И затова ползвам и другия вариант. Той поне е на 100% надежден
    *сън*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си