- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не пред хората ..
Мисля, че не си дорасла да имаш връзка, след като това, което става във Facebook е "много важно за теб". Голяма работа , че не ти пишел на стената или не качвал снимки на вас двамата.
Не казвам, че всички трябва да като мен, но ще ти дам един пример, аз и приятелят ми сме заедно от повече от година, нито аз имам наши снимки качени, нито той. Писал ми е на стената 2-3 пъти и то беше за годишнината ни и за рождения ми ден. Да не говоря, че и май статуса не ми сменен, обаче това не означава, че не държим един на друг. Това, което се случва м/у нас си остава м/у нас, няма нужда от публичност.
Много правилно.
Ние сме заедно от близо 3 години, а аз отскоро го имам в "приятели" във фейсбук. Неговият статус е на необвързан, моят е скрит от профила, но също не е променян. Никой от двама ни не е качвал съвместни снимки. Нямаме проблем с това, някак глупаво ни изглежда да придаваме такава важност на един сайт.
Той абсолютно не се интересува какво и на кого харесвам, за мен също е без значение той какво прави в сайта.
Въобще не виждам никакъв смисъл в тази публичност в социалните мрежи.
Ако той не се притеснява от теб пред приятелите си и има желание да прекарва времето си с теб, то тогава защо ти е толкова важно да се обвърже с теб и в някой сайт? Ако пък се притеснява от теб на живо и няма желание да прекарвате времето си заедно, то тогава онлайн обвързването няма да спаси връзката ви.
Друго, което ми идва на ум е, че щом е толкова важно за теб, може би това е начин да избиеш някакви комплекси. Това не е правилния начин обаче.
И спря да се върти за миг земята..
По тая логика аз мога да твърдя, че на тези от вас, на които не им пука, също избиват комплекси.
Независимо дали се отнася за фейсбуук или за нещо друго, когато единият толкова много иска нещо, а на другия не му пречи да удовлетвори молбата му, защо да го направи? Съгласна съм със Сиси.
С моя приятел се водим обвързани от втория месец някъде. Той поиска, за да спрат някви пишлемета да ми пишат глупости на лични. Смятам, че е нормално. Качвам снимки и го тагвам. След като не е толкова важно, защо да не го направя?
Да не говорим, че ако единият от двама ни се води необвързан (а не просто статусът да е скрит), си е числа лъжа и аз бих се обидила.
Ох , ами честно казано и аз не си падам много много по тези "публични връзки" с всичките им публикации,снимчици,постов е,песнички,обвързвания и т.н. даже бих казала,че ме дразнят.Някакси досадно е..но след като той те игнорира "публично" , а харесва снимки на въпросното момиче би трябвало да седнеш и да си поговориш с него.Все пак 3 месеца не са никак малко.
Попринцип е така. Ако единия иска нещо толкова много, другия би трябвало да направи компромис. Но в случая на авторката, мисля, че желанието на момчето е по-силно. Ако още иска да е с другото момиче, ясно е защо не иска публичност на сегашната си връзка.
Интересно ми е и какво те води до мисълта, че тези, на които не им пука, също избиват комплекси?! Не се заяждам ни най-малко, просто от моите лични наблюдения съм си извадила достатъчно изводи и ми е любопитно какви са твоите наблюдения, след като явно толкова силно се контрастират с моите.
А относно статуса. Приятелят ми влиза може би веднъж-два пъти на няколко месеца в този сайт. Въобще не държи да обновява информацията си непрекъснато, нито аз искам това от него. Хората, които ни познават, знаят, че сме заедно и без да сме го написали във всички сайтове, в които имаме регистрация.
Ако някой ни пише с цел флирт, срещи, глупости... просто не отговаряме.
За нас няма смисъл да осведомяваме ''приятелите'' си във фейсбук за всичко, случващо се в нашия живот. Може би не придаваме такава важност на социалните мрежи, не знам. Факт е, че не ни пука.![]()
И спря да се върти за миг земята..