.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Не пред хората ..

Здравейте, искам да ви попитам за мнението ви по един въпрос, който много ме тормози напоследък.. приятелят ми, който много обичам не показва никаква публичност на нашата връзка, а тя е вече почти 3 месеца, говоря за социална мрежа, където би трябвало ако не го е срам от мен да качи малко наши снимки, да пожелае да се обвържем и т.н..звучи тъпо, но за мен това е много важно.... и друго .. преди време е харесвал едно момиче, което явно не му е обърнало внимание и сега тя ходи с друг, но моя приятел още и харесва снимки, публикации и т.н, а на мен нищо,сякаш не иска никой да разбира.. или по-точно това момиче... какво мислите?
    Surcet0 mi.. izr0nen0.. 0tr0wen0 smali se bawn0 den p0 den.. n0 w neg0 wse te imaaa.. Otrichah te ubiwah te,n0 s wremet0 prewyrnah te w chast 0t men-Nai loshaaa.. Nai liubima..

Мисля, че трябва да си изтриеш facebook-a. От кога живота започна да се върти около сайтове ?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ами явно още се надява на другата.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мисля, че не си дорасла да имаш връзка, след като това, което става във Facebook е "много важно за теб". Голяма работа , че не ти пишел на стената или не качвал снимки на вас двамата.
    Не казвам, че всички трябва да като мен, но ще ти дам един пример, аз и приятелят ми сме заедно от повече от година, нито аз имам наши снимки качени, нито той. Писал ми е на стената 2-3 пъти и то беше за годишнината ни и за рождения ми ден. Да не говоря, че и май статуса не ми сменен, обаче това не означава, че не държим един на друг. Това, което се случва м/у нас си остава м/у нас, няма нужда от публичност.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Няма нужда от публичност, но някои хора са свикнали на това и ФБ е един хубав тест. Ако той не държи да качва снимки, какъв е проблемът ти да качиш ваши и да го отбележиш? Ако желаеш, се пиши обвързана без да му изпращаш покана за обвързване, но няма нищо лошо да го пробваш, щом се съмняваш. Аз направо бих го попитала и бих споделила това мое безпокойство за другото момиче. Хора всякакви.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

anonymous708973
    Guest
    "Не пред хората" е на Галена, ама карай :д

Попитай го в прав текст какъв му е проблемът и не го оставяй да се измъкне с уклончив отговор.

Само аз ли съм на негова страна? И аз не обичам обвързването по ФБ, качването на 1000000 снимки еднакви и тагване на всяко място, където сме били. За мен важното е не на коя какво е харесал, а как се държи с мен, когато сме заедно. Дали ме запознава с приятелите си, дали иска да ми покаже делника си, цялостното му поведение и тн и тн... а не дали сме писали, че сме гаджИнца у фейса...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Е само аз ли пък мисля, че е малко тъпо да си ползва фейсбука, за да харесва снимки на други момичета, а на своето да не обръща внимание на желанията (макар и малко детски)?
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Има хора,които не обичат да изваждат личния си живот на показ.За клюки.
    Бих те разбрал ако излизате и пред приятелите страни от теб...
    Но пък я има и другата страна,да има интерес към другата и да те пренебрегва.
    Последно редактирано от GLaDOS : 01-16-2013 на 21:53
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Е само аз ли пък мисля, че е малко тъпо да си ползва фейсбука, за да харесва снимки на други момичета, а на своето да не обръща внимание на желанията (макар и малко детски)?
    Ми какво, като са гаджета да спре да харесва публикации на други хора, а само нейни ли??? Ама слезте на земята малко с тоя фб... На дали той си ползва фейса за да харесва снимки на други?!

Град
    Bulgaria
    marilyn, имах предвид, че не качва снимка с нея, не харесва нито една нейна снимка, но харесва снимки на момиче, което е харесвал? Събери две и две. Аз съм си на земята, не знам на кого говориш.

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    marilyn, имах предвид, че не качва снимка с нея, не харесва нито една нейна снимка, но харесва снимки на момиче, което е харесвал? Събери две и две. Аз съм си на земята, не знам на кого говориш.
    Аз просто смятам, че обръщате твърде много внимание на това кой какво харесва във фейса. Аз лично не следя гаджетата си на кой какво са харесали, постнали и тн. Аз също харесвам публикации, снимки и там каквото се сетите на други хора и от 2та пола. И намирам това за съвсем нормално.
    Но явно вече фейсбук се е превърнал в начин на изразяване на някакви чувства чрез харесване на публикации, но аз съм няква старомодна и предпочитам традиционни начини, очи в очи.

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    явно вече фейсбук се е превърнал в начин на изразяване на някакви чувства
    Това си е от край време.

И аз харесвам всякакви неща на хора от двата пола, но признавам,че щеше да ми стане малко тъпо гаджето ми да не е харесал нито една моя снимка, а на Петканка да харесва всичките. Някак... наречете го под вола теле или ме изкарайте комплексарка, ама бих го асоциирала с харесване на нейната външност повече от моята.
    Последно редактирано от Azoria : 01-16-2013 на 22:45

Мразя фейсбук.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Абе facebook-а е една от пречките на любовта в днешно време, каквото и да си говорим.

Съгласна съм с Azoria. Не става дума да си ползваш фб само с гаджето или да не харесваш никакви чужди снимки/неща, но и аз не бих се почувствала добре, ako никога не е харесвал нещо мое, а на съседната стена на някоя има един тон негови коментари и харесвания. Навън това изглежда все 1 ходи с въпросната Петранка и кой, каквото ще да казва, това е гадно.
    Не виждам защо да не и угоди и поне не си смени статуса или да качи едничка тяхна снимка освен, ако не го е срам от нея, или наистина се опитва да скрие от Петранка. Вие се давате за примери, но сами си казвате, че на вас не ви пука от социалната страница. Ако ви пукаше и се чувствахте зле от това, вашите приятели щяха да направят някоя дреболия, не костваща нищо, за да не се чувствате повече така, нали?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Според мен, твоето момче е трЪгнало с теб, за да забрави нея, но все още се надява да се сЪбере с нея. Ето защо не иска да се разбира - за да не знае другата за теб и да може да й каже (ако естествено тя го допусне пак до себе си де), че през цялото време я е чакал и не е бил с друга. Звучи малко невероятно предвид факта колко време ходите, но просто друго обяснение не виждам...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Щом това за теб е толкова важно - поговори с него и да намерите решение на "проблема" заедно.
    Така само се вкарваш във филми.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Ами явно още се надява на другата.
    Може и това да е.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    По принцип е тъпо цялото това обвързване във фейсбук и бих си помислила,че той просто не държи да пише всичко за личния си живот там и не влиза много често.Но от друга страна гледа профила на въпросното момиче,а твоят не?Може би още се надява а бъде с нея...Но няма как а знаем какво му е в главата,така че говори с него!
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

на мен пък би ми станало също тъпо ако се държи така той щом крие връзката си а показва че има симпатии към другото момиче ..... намирисва работата

Повече от фен Аватара на Delvecchio
    Добре де,как очаквате да имате щастливи и стабилни връзки като си премълчавате.Двама души могат да се съсредоточат върху любовта си само,когато всичко между тях е ясно.Сядаш и говориш направо.Казваш му,че е важно за теб,питаш го с тая кифла ли иска да е,или с теб и ако държи на теб ще направи някои компромиси.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Не казвам, че всички трябва да като мен, но ще ти дам един пример, аз и приятелят ми сме заедно от повече от година, нито аз имам наши снимки качени, нито той. Писал ми е на стената 2-3 пъти и то беше за годишнината ни и за рождения ми ден. Да не говоря, че и май статуса не ми сменен, обаче това не означава, че не държим един на друг. Това, което се случва м/у нас си остава м/у нас, няма нужда от публичност.
    Много правилно.
    Ние сме заедно от близо 3 години, а аз отскоро го имам в "приятели" във фейсбук. Неговият статус е на необвързан, моят е скрит от профила, но също не е променян. Никой от двама ни не е качвал съвместни снимки. Нямаме проблем с това, някак глупаво ни изглежда да придаваме такава важност на един сайт.
    Той абсолютно не се интересува какво и на кого харесвам, за мен също е без значение той какво прави в сайта.

Въобще не виждам никакъв смисъл в тази публичност в социалните мрежи.
    Ако той не се притеснява от теб пред приятелите си и има желание да прекарва времето си с теб, то тогава защо ти е толкова важно да се обвърже с теб и в някой сайт? Ако пък се притеснява от теб на живо и няма желание да прекарвате времето си заедно, то тогава онлайн обвързването няма да спаси връзката ви.
    Друго, което ми идва на ум е, че щом е толкова важно за теб, може би това е начин да избиеш някакви комплекси. Това не е правилния начин обаче.
    И спря да се върти за миг земята..

Аз също не бих се почувствала много добре, както ти и някои споделихте. Когато сте навън, пак така ли се държи, криете ли се по забутани заведения, разхождате ли се из града свободно?

Според мен, не се поставяй в подчинена позиция. Заяви твърдо желанието си. Качи снимки, тагни го, виж дали ще си махне тага. Напиши му :* <3 или няква любовна песен на стената , ще ти отговори ли или ще го изтрие? Сложете се обвързани - ще го потвърди ли? Кажи му "харесваш на други, а на мен не - защо?" Да не си втора ръка човек, че да се държи така.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Важно ти е? Ако си на 15 - може би .. във всички останали случаи (за мен) е пълна простотия. (показността)
    Друг е въпросът, че интересът му съвсем не е насочен към теб .. вади си изводите ..

п.с. Нее пред хоратаа .. с мене тайно можеееш .. ♫♫♫♫

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Друго, което ми идва на ум е, че щом е толкова важно за теб, може би това е начин да избиеш някакви комплекси. Това не е правилния начин обаче.
    По тая логика аз мога да твърдя, че на тези от вас, на които не им пука, също избиват комплекси.
    Независимо дали се отнася за фейсбуук или за нещо друго, когато единият толкова много иска нещо, а на другия не му пречи да удовлетвори молбата му, защо да го направи? Съгласна съм със Сиси.

С моя приятел се водим обвързани от втория месец някъде. Той поиска, за да спрат някви пишлемета да ми пишат глупости на лични. Смятам, че е нормално. Качвам снимки и го тагвам. След като не е толкова важно, защо да не го направя?
    Да не говорим, че ако единият от двама ни се води необвързан (а не просто статусът да е скрит), си е числа лъжа и аз бих се обидила.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си