.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    marilyn, имах предвид, че не качва снимка с нея, не харесва нито една нейна снимка, но харесва снимки на момиче, което е харесвал? Събери две и две. Аз съм си на земята, не знам на кого говориш.
    Аз просто смятам, че обръщате твърде много внимание на това кой какво харесва във фейса. Аз лично не следя гаджетата си на кой какво са харесали, постнали и тн. Аз също харесвам публикации, снимки и там каквото се сетите на други хора и от 2та пола. И намирам това за съвсем нормално.
    Но явно вече фейсбук се е превърнал в начин на изразяване на някакви чувства чрез харесване на публикации, но аз съм няква старомодна и предпочитам традиционни начини, очи в очи.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    явно вече фейсбук се е превърнал в начин на изразяване на някакви чувства
    Това си е от край време.

И аз харесвам всякакви неща на хора от двата пола, но признавам,че щеше да ми стане малко тъпо гаджето ми да не е харесал нито една моя снимка, а на Петканка да харесва всичките. Някак... наречете го под вола теле или ме изкарайте комплексарка, ама бих го асоциирала с харесване на нейната външност повече от моята.
    Последно редактирано от Azoria : 01-16-2013 на 22:45
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си