- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЗАРЯЗВАЛИ ЛИ СТЕ ГАДЖЕ?
Зарязвали ли сте гадже заради размера му или защото сте се чувствали незадоволена?
Последно редактирано от I love Music : 01-18-2013 на 05:19
Да,и не се гордея с това,но размера му беше нещо от сорта на старя виц "Вътре ли си? Да! Ами ох ох,тогава"!!!!!! Не му го казах в прав текст разбира се,но му обясних баналните глупости,че не се чувствам готова за връзка и предпочитам да си останем само приятели!!!!!!!!!!!
То ако попадна на такъв, няма да го зарежа, защото му е малък, а просто сюжета ми е ясен какво ще стане:няма да съм задоволена, няма да ми е хубаво, ще почна да се оглеждам навън и всичко ще иде по дяволите. По-добре е края да настъпи преди да има наранени.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Да, случвало ми се е. Все пак секса е важен в една връзка, ако той няма да върви, то нищо няма да е наред. Затова сложих края докато е време, е не му казах истинската причина, излязох с номера, че още страдам по бивш, искам да остана малко сама и тн глупости.
беше те страх, че няма да може да ти разтърква качествено хемороидчетата и аналните фисурки, а како?![]()
Аз, ако ги зарязвам е само заради това![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Това е все едно да питаш пили ли сме вода?! ...
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Не съм зарязвала никого,щото му е малък...
Малко себично ми се вижда .
maDamn
Ако се чувствам незадоволена(било то поради липса на страст или техника, или нещо друго не ми харесва и/или достига в леглото), много ясно, че няма да продължавам връзката.
^ Тка че момчета , ако сте с по-малки не се комплексирайте , а направо ги режете . Life is so cruel T_T
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
А ако е 25 кво.. по добре ли е?![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Спряха мъж на летище заради големия му член
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4988111
Последно редактирано от I love Music : 01-18-2013 на 20:59
Колко да ми е гадно за такива пичове.. Едно от малкото неща, които не зависят от теб и квото и да правиш, ще се чувстваш супер бутнат от безсилието си.
Temet Nosce
벨야카
Ами честно да си кажа да.....Не говоря примерно за сравнения, с кой ми е било по-хубаво..а от чиста гледна точка на това,че през цялото време не ми е било добре,нито спокойно,а какво остава за свършване и след това се чувствам някво много тъпо..Секса е значителен фактор в една връзка![]()
Заради размера не. Обаче заради кофти секс - да.
Като не знаеш какво да правиш с него, колкото и да е голям - все тая.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аз до 20-стата си годишнина много бях се комплексирал от размера си и това че е с късо гемче и избягвах всякакви покани от жени. Иначе много пъти са ме канили на по кафе заговаряли са ме правеха ми комплементи 2-3 пъти ми се хвърляха на врата и т.н......... Когато отидох в гимназия да уча 9-ти клас еднo 13 годишно момиче (курвата на гимназията) веднага ме забеляза, дойде в моя клас прегърна ме и искаше да ме целунне но аз веднага я отблъснах за което много съжалявам. Минало свършено.............................. Явно имам някаква ценностна система!
Последно редактирано от I love Music : 01-20-2013 на 14:28
[QUOTE=I love Music;10570817]Аз до 20-стата си годишнина много бях се комплексирал от размера си и това че е с късо гемче и избягвах всякакви покани от жени.
Това че имаш късо гемче не ти ли е проблем докато правиш секс?
Вие колко сте долни...
Имам една дума за теб: ГРЕДА !