- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
Ами ако бананите се разбият с пасатор ,или миксер беше, на каша може би ще е по лесно. А този белтък за какво е полезен ?
и аз днес се подстригах![]()
Честито и на теб, Марти!(нали може да те наричам така?
) Искам снимка...ще пуснеш ли.
![]()
мерси... ами снимка.. понеделник най-вероятно![]()
girlss , я кажете някоя с маска с тривитаминол,че съм ги забравила. Мисля да си взема да се поплескам малко
Ако може да е без оцет![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Фък13, как се подстрига ? Чакам снимката.![]()
strawberry88, забелязала съм че като си сваля някоя ако снимка и след известно време (няколко часа/1 ден) си я слагаш на профилна![]()
боядисана
склонност към изсушаване от пресата,но не ми е суха попринцип,нормална си е![]()
мерсипо 1 лъжичка ли
мерсии![]()
понеже си мия косата 2-3 пъти седмично, бяхте ме посъветвали да не ползвам преди всяко миене стимулнта на Икаров, защото е прекалено много; мога ли да го редувам с бадемово масло? знам, че в стимулнта има бадемово масло де... но все пак?![]()
^ виж.. не става въпрос,че не може,а че не е много хубаво.. така мн бързо ще ти се пренасити косата и ще трябва да правиш често почивки
Аз днес си направих маска с бадемово масло и зехтин. Косата ми сега е много мекичка! Много съм доволна.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
просто ако не я намажа с някакво масло е суха и гадна... може би ще редувам стимулнта със зехтин например
Косата ми е много гъста. До под гърдите и съответно и под закопчалката на сутиена.
Чуплива е. На черта е. Малко са ми цъфнали краищата.
Как да се подстрижа, някви идеи?![]()
Не съм се обидила, спокойно.![]()
И мерси.И твоите са яки.Аз преди постоянно си слагах снимки на Миранда. <3
![]()
А за косата ми да кажа.Тази седмица много я изтормозих.Мих я през ден и постоянно преси и лак вчера.Много ми беше жал ама имах концерт нямаше как.Струва ми се, че ми стана много суха в краищата.Ще си правя маски с масла вече.И мисля да си купя пак някой бебешки шампоан, ако пак толкова често я мия.Чувствам се много виновна.
![]()
Вчера я къдрих с пресата и даже имаше малко от спрея на Лакме, който си сложих и не беше изсъхнал и, като минавах кичура с пресата се чуваше, като пържене. ;x
![]()
;д