- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения - vol. 2
Гела. :д От давна не бях си купувала никаква козметика.
Поръчах си т'ва червилце от Avon Някой да знае дали стои толкова ярко и на устните?
marble бежов или кафяв е този лак?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
http://marafet.net/uploads/images/c/...83cb5caa58.jpg
За втори път си я взимам, много съм доволна.
Бежов и на светла кожа седи наистина прекрасно.
yolo, кажи името на червилото и ще ти кажем.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
червило Lancome Rouge in love #353N Roses in Love http://coquelicotta.com/?p=2765
КОД ОТСТЪПКА 5 долара в iherb.com => KUT726
... And all I can taste is this moment,аnd all I can breathe is your life...
![]()
Много ми харесват неблестящите червилца на Essence. Не са с особено наситени цветове, но са много овлажняващи и приятни върху устните. Имам това, In the nude & Almost famous и много ми харесват.
![]()
Страхотно е! Дори ми харесва повече от това на Revlon, за което писах по-нагоре. По-наситено е и по-издръжливо.
![]()
'Illegal lenght' не успя да бие любимката ми - 'One by one'. Ще видим тази как ще е. ('Illegal lenght' също е много добра, просто аз имам нужда от малко повече обем, не само дължина, понеже имам много тънки и къси мигли.)
Какво мислите за ей тая марка? http://www.lollipopcosmetics.com/
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^ -Прозрачната пудра я махни от списъка, изобщо не ти трябва, не върши кой-знае каква работа, а и е за по-тежък грим, който ти едва ли слагаш !
- Четки имаше на добри цени в Sephora (не помня от кой град беше), ако не, си поръчай от продавалник, на EcoTools сетовете, има четка за сенки и четка за фдт в него.
- Пудрата, Stay Matte, доколкото знам от PullMeCloser е със слабо покритие, само изравнява.
- Коректор не мога да ти препоръчам, но можеш да пробваш на Affinitone течния.![]()
Последно редактирано от JoLLiE92 : 01-20-2013 на 09:26
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
На Bourjois са ми казвали,че коректорите са добри.
Знам,че не са покриващи,по-скоро озаряват погледа,но момичето каза,че не иска артдеко,което ме наведе към мисълта,че търси нещо по-леко![]()
Кои си пробвала ти?
Аз от био детокс останах много доволна,лятото го използвах,супер лекичък,останах доволна и от покриността,но зависи кой какво търси,разбира се ..
Блъди, за пудра погледни Макс Фактор крем пъфф,като за пудра има добра покривност,издържа цял ден (поне при мен),но ако не понасяш ароматизирана козметика (с определено гаден мирис) няма да ти допадне,ИЗОБЩО![]()
А как става с офертирането номера? :Д Гледах, че не е да ги купиш, а да наддаваш.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more