- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Защо си нямам приятели?
Когато се опитам да бъда добър с тях те искат мен да ме боли и се възползват когато ме ебават.. Никой вече не ми отделя време или внимание..
Как разбираш, че те искат теб да те боли? Мисля, че малко си се филмирал. Ако почнеш да се държиш по- добре със съучениците си (но не да им се мазниш и винаги да става, каквото на тях им изнася) след време ще видят, че има промяна и взаимното ви отношение ще се промени.
Ами..
Например има няколко момичета от класа ми и като им кажа " Здравейте " те ми викат да се махам, а това е доста гадно за момче.. Вярно е, че има и момичета които ми говорят добре, например говорим си здравей а-у, но само това ако говорим за излизане едва ли.. Може и да ме мразят защото не съм най-красив от даскалото, нито пък як или нещо подобно.. Просто не излизам много защото нямам самочуствие и ме е срам, а аз искам да се променя.. Доста момичета от скайп са ми казвали, че съм доста добро момче и нямат проблеми със мене, но в даскало не знам какво ми става.. Опитвам се да съм себе си, но не се получава.. Винаги съм искал всички да гледат към мен и точно това ме кара да правя глупости и може би зарди това да си нямам приятели.. Искам да излизам, искам да си имам приятели, но щом отида на центъра и видя, че всички са някакви слабички със хубави дрехи и а-у, а аз съм си самотен.. Не съм и много красив, но щом започна да говоря сладко на едно момиче просто няма начин да не и взема акъла, но щом не ми дават шанс.. Освен това тук където аз живея трябва да си хубав и як за да си имаш приятели, аз се опитвам но нямам този успех..