.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 110

Тема: Fat Burner

Hybrid View

Фен Аватара на Kazeone
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от marrcandy Виж мнението
    Ако ще ми изопачаваш думите въобще няма да пиша. Като казвам,че кардиото е безсмислено,имам ПРЕДВИД,ЧЕ КАТО ПРАВИШ ИНТЕНЗИВНИ СИЛОВИ ТРЕНИРОВКИ ОТСЛАБВАШ ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО С ТЪПОТО КАРДИО,ПИСНА МИ ДА ПИША ЕДНО И СЪЩО И ДА МИ СЕ ИЗОПАЧАВАТ ДУМИТЕ. ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПИША. МНОГО ГО Е ОПОЗНАЛ И СИ МИСЛИ ЧЕ Е ЯК КАТО Е 2м висок и е 100 кг. Абе писнало ми е от разбирачи.
    Моля те, спри да се излагаш. След като утре си качиш снимка на краката, и аз ще си кача снимка на моите, за да си говорим пак, че съм слаб ;Д. За съжаление падам на твоето ниво, ама много дразниш и ми се иска да ти затворя устата.
    Иначе, не се обиждам от това, че ме нарича така, все едно ми е :Д. Виж, ако беше някой, който дава добри аргументи и всъщност си личеше, че знае за какво иде реч - можеше и да се садна малко.
    Иска ми се да сподели на някой по-добър фитнес инструктор мислите си, особено тези за кардиото, за да може и той/тя да обясни.
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Крака с кардио и без кардио винаги се правят ! Те само тия плажни билдъри или другите изглезени путки дето ходят на фитнес само ,за да се хвалят не правят крака.. Клека не може да се измести от нищо.
    Кардиото никой не го прави така,че да тренира крака и нищо не стяга.. Аз съм пробвал някои мощни неща относно кардиото,ама то си е чиста тренировка за краката. Бягане 400 метра гладко нормално бягане 50 метра макс спринт повторих около 15 серии (викам си все едно правя крака) Да резултат има,цяла седмица имах мускулна треска,ама никой не прави подобна тренировка... Всички или си тичат леко или още по-зле въртят колелото горе и то не на макс,нищо не правят.. Мен на 50те метра ченето ми висеше направо,краката ги усещах все едно са някакъв израстък.
    За да вдигнеш мускулна маса на крака ти трябва клек, няма как. Със този вид кардио се губят страшно мн. мазнини, от което изглеждат по-оформени, но обиколката не им се увеличава. Смисъл, съгласен съм ;д
    Последно редактирано от Kazeone : 01-21-2013 на 10:38

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си