.
Отговор в тема
Страница 75 от 102 ПървиПърви ... 256571727374757677787985 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 851 до 1 875 от общо 2530
    http://www.youtube.com/watch?v=BpZfj1HPPy4
    Момичетааааааааа, какво мислите за тази маска ? Многогог искам да си я направя, според вас добра ли е ? :Д:Д

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Възможно е.Ама продължавай с маските и ще е още по-хубава дори.Не прекалявай де!Два пъти седмично макс.
    ^_^ Супер, ще продължавам.. до май месец дано се възстанови ! а дали трябва да се сменят маските за да не свиква косата на една и съща и да спре да й действа примерно ?
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    ^_^ Супер, ще продължавам.. до май месец дано се възстанови ! а дали трябва да се сменят маските за да не свиква косата на една и съща и да спре да й действа примерно ?
    Според мен не.Обаче трябва да се правят и почивки.Примерно си прави маски в продължение на 2 месеца и после един почивка и така.

Цитирай Първоначално написано от bbabyboo Виж мнението
    http://www.youtube.com/watch?v=BpZfj1HPPy4
    Момичетааааааааа, какво мислите за тази маска ? Многогог искам да си я направя, според вас добра ли е ? :Д:Д
    О, да!Със сигурност е добра, но аз не бих си я направила, защото сигурно ще отнеме много време и е много сложно. Ако ти се занимава я направи.После пиши и какво е станало.

Супер фен Аватара на wiiwa
    Моята коса отново е в идеално състояние от маста,авокадовото и аргановото масло.

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Аргановото масло е течното злато на изтока !!! Страашно е добро, но и доста скъпо. Но лично аз съм виждала какъв е ефектът му, така че си заслужава !
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Ами :Д реших се вече ще си я направя, само трябва да поръчам кокосовото масло от един сайт ;д А имаше и някакъв глицерин вътре ?! :Д какво пък е това и откъде да си го взема? :Д
    Иначе си разбих едно авокадо + мед + зехтин и маската седи на косата вече ;д вечерта ще я изкъпя .

Ходих да се подстрижаааа Фризьорката ми каза, че въпреки че от много време не съм ходила при нея, косата ми не е много нацъфтяла. Казах и за новата преса и за маслото, каза че много хубаво било. Аз е щастливо. Косата ми много мекичка сега
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

^Честито! И аз мисля скоро да се подстрижа...колкото и да не искам.

Кофтито е, че моята е на черта и отпред покрай лицето косата е малко по-къса. Явно се е накъсала от пресата Ужас!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на monroe999
    е то не са маски, не са арганови масла, не са чудесии... много намалих пресата и сешоара и пак ми у суха косата @
    махай се, зима глупава!

а да ви питам какво си правите на косата, когато я изправяте или къдрите? термозащита преди това ясно, но "запечатвате" ли след това с лак? или когато правите някоя по-специална прическа?
    аз лакове НЕ използвам, достатъчно си тормозя косата, но се замислям да си взема за по-специални случаи

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    а да ви питам какво си правите на косата, когато я изправяте или къдрите? термозащита преди това ясно, но "запечатвате" ли след това с лак? или когато правите някоя по-специална прическа?
    аз лакове НЕ използвам, достатъчно си тормозя косата, но се замислям да си взема за по-специални случаи
    Аз си къдря само някои кичури отпред иначе не смея да я изправям цялата ;дд много ми се свиди ;д Иначе имам лака на Гарниер с бамбук, но от дооооооста време не съм си слагала ;д много гадно ми изглежда, стои като на клечки и на допир пак е гадно ;д освен това четох, че лака също е вреден и кара косата да пада.. ;д :/

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    Имам спрей за защита от топлината на Лакме, който има сила на фиксация 3.Ползвам го само при къдрене с преса/маша.Затова ми ставала твърда косата след него.Докато разбера...

А и забравих ;д Имам нацъфтяло, но не искаааам да се подстригвам ;( искам дълга коса сега е малко вече под закопчалката на сутиена, какво мислите :/

не ти е толкова къса, по-добре отрежи малко

Banned Мега фен
    момичета,обещах ви снимка,ето: http://prikachi.com/images.php?images/146/5768146y.jpg

едит: малко в несресано състояние,за което се извинявам

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Мега яка!
    Искам и моята да е толкова дълга !!!
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Супер фен Аватара на fizzyg
    Момичета,ако помните си бях правила планове на 20-и-някой-си декември да се постригвам ама ми се досвидя косицата и не отидох тогава,но вече трябва да отида скоро! Не ми е много цъфнала,ама ще отида в най-скоро време.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    момичета,обещах ви снимка,ето: http://prikachi.com/images.php?images/146/5768146y.jpg

едит: малко в несресано състояние,за което се извинявам
    Страхооооооооотна! Мнооого яка,мнооого.. Искам и аз пък дълга коса
    Ама ще си чакам..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    Мега яка!
    Искам и моята да е толкова дълга !!!
    мерси е ще порасне,търпение

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Страхооооооооотна! Мнооого яка,мнооого.. Искам и аз пък дълга коса
    Ама ще си чакам..
    мерси много с маски и без много преса,за да не цъфти ще порасне

Smile За обем

Понеже косата ми е много дълга трябва да и придавам по-гоям обем. Всяка вечер си измивам косата (през 3 дни с шампоан) и я суша докато съм надолу с главата. След това я реша докато съм с надолу с главата и я топирам.

Супер фен Аватара на wiiwa
    Многооооо яка коса имашш !! Кога и моята ще порасне толкова ;////// . Аз се бях решила да се подстрижа на пластове, но имам чувството че косата ми сега е много къса и няма да стой хубаво. Или пък може би защото е на черта и така ми изглежда. Не знам какво да я правя тази моята коса вече. Имам чувството, че изобщо не расте.
    Може да направя един експеримент- да слагам една и съща блуза, една с едни големи райета, на която доста си личи кога е пораснала и да се снимам с нея. Само не знам през колко време.

anonymous708973
    Guest
    2 часа стоях наплескана с пшенично масло по продължение на косата, а бадемово - в корените.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си