- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
http://www.youtube.com/watch?v=BpZfj1HPPy4
Момичетааааааааа, какво мислите за тази маска ? Многогог искам да си я направя, според вас добра ли е ? :Д:Д
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Моята коса отново е в идеално състояние от маста,авокадовото и аргановото масло.![]()
^ Аргановото масло е течното злато на изтока !!! Страашно е добро, но и доста скъпо. Но лично аз съм виждала какъв е ефектът му, така че си заслужава !
Ами :Д реших се вече ще си я направя, само трябва да поръчам кокосовото масло от един сайт ;д А имаше и някакъв глицерин вътре ?! :Д какво пък е това и откъде да си го взема? :Д
Иначе си разбих едно авокадо + мед + зехтин и маската седи на косата вече ;д вечерта ще я изкъпя .![]()
Ходих да се подстрижааааФризьорката ми каза, че въпреки че от много време не съм ходила при нея, косата ми не е много нацъфтяла. Казах и за новата преса и за маслото, каза че много хубаво било.
Аз е щастливо. Косата ми много мекичка сега
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^Честито!И аз мисля скоро да се подстрижа...колкото и да не искам.
Кофтито е, че моята е на черта и отпред покрай лицето косата е малко по-къса. Явно се е накъсала от пресатаУжас!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
е то не са маски, не са арганови масла, не са чудесии... много намалих пресата и сешоара и пак ми у суха косата @
махай се, зима глупава!
а да ви питам какво си правите на косата, когато я изправяте или къдрите? термозащита преди това ясно, но "запечатвате" ли след това с лак? или когато правите някоя по-специална прическа?
аз лакове НЕ използвам, достатъчно си тормозя косата, но се замислям да си взема за по-специални случаи
Аз си къдря само някои кичури отпред иначе не смея да я изправям цялата ;дд много ми се свиди ;д Иначе имам лака на Гарниер с бамбук, но от дооооооста време не съм си слагала ;д много гадно ми изглежда, стои като на клечки и на допир пак е гадно ;д освен това четох, че лака също е вреден и кара косата да пада.. ;д :/
А и забравих ;д Имам нацъфтяло, но не искаааам да се подстригвам ;( искам дълга коса сега е малко вече под закопчалката на сутиена, какво мислите:/
момичета,обещах ви снимка,ето: http://prikachi.com/images.php?images/146/5768146y.jpg
едит: малко в несресано състояние,за което се извинявам![]()
Мега яка!
Искам и моята да е толкова дълга!!!
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Момичета,ако помните си бях правила планове на 20-и-някой-си декември да се постригвам ама ми се досвидя косицата и не отидох тогава,но вече трябва да отида скоро!Не ми е много цъфнала,ама ще отида в най-скоро време.
Понеже косата ми е много дълга трябва да и придавам по-гоям обем. Всяка вечер си измивам косата (през 3 дни с шампоан) и я суша докато съм надолу с главата. След това я реша докато съм с надолу с главата и я топирам.
Многооооо яка коса имашш !! Кога и моята ще порасне толкова ;////// . Аз се бях решила да се подстрижа на пластове, но имам чувството че косата ми сега е много къса и няма да стой хубаво. Или пък може би защото е на черта и така ми изглежда. Не знам какво да я правя тази моята коса вече. Имам чувството, че изобщо не расте.
Може да направя един експеримент- да слагам една и съща блуза, една с едни големи райета, на която доста си личи кога е пораснала и да се снимам с нея. Само не знам през колко време.
2 часа стоях наплескана с пшенично масло по продължение на косата, а бадемово - в корените.