.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Повече от фен Аватара на Hidayet

Question Къде да си държа пищовите?

Моля за добри идеи къде за всеки случай да си скрия пищовите за предстоящото ми контролно.

В главата ти. Сериозно.
    Или в обувката.

Голям фен Аватара на gugenceto2
    В обувката,джобовете, гащите

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    В сутиена...
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

sinnlos
    Guest
    сядаш на пищова и като ти притрябва си разтваряш краката и гледаш. Винаги работи. Е, само един път ме хванаха - миналата седмица, но проблема си беше в мен, защото пищова ми беше A4 и се подаде едно ъгълче от много гледане.

Мега фен Аватара на draid
    Не преписвайте, така лъжете само себе си....

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    В телефона?

Благодаря Ви!

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Много рядко преписвам личи си по въпроса ми. Но наистина се затруднявам и нямам избор.

Голям фен Аватара на pepa97
    Ми аз правя така-г.ф тетрадка и пиша всички най важно на един лист и го слагам в облеклото на тетрадката отпред така че да се вижда ,и като видя ,че даскала идва обръщам тетрадката под чина и тва е. .

Голям фен Аватара на pepa97
    НАИСТИНА ТЕЛЕФОНА Е ДОБЪР ИЗБОР ЗА ПРЕПИСВАНЕ ..СЛАГАШ НЯКАКЪВ НЕСЕСЕР ОТПРЕД И ОТЗАД ТЕЛЕФОНА И ГОТОВО!просто предварително си снимаш нещата и така..

Мерси за идеите

Що не пробваш в главата ти ? О.О

Цитирай Първоначално написано от vladislavcheto Виж мнението
    Пак повтарям, че не използвам пищови и наистина уча. Просто съм пред оформяне и искам да се оформя с пълно 6. Винаги е възможно да ми изскочи нещо от главата в последния момент, затова ми е пищов. А ти що не спреш да се правиш на остроумен?

Мега фен Аватара на strawberry88
    При нас почти винаги ни хващат ако пищова е на телефона или ръката.И между другото някой беше дал идея за сутиена..добре как ще си бъркаш в сутиена по време на теста?Ще е съмнително.

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от vladislavcheto Виж мнението

Щото например по предмети, от които ми трябва просто оценката (за да не си намаля успеха) и за нищо няма да ми послужат, винаги съм с пищови. А понякога докато съм писала пищовите се оказва, че съм запомнила почти всичко
    Иначе, аз винаги си ги държа под мен, но преди да раздаде контролните ми е между двата крака (кръстосани), за да не вземе да ме размести и да лъсне листчето

На чина. Никога не ме хващат(не че преписвам на всеко контролно де..)

Голям фен Аватара на black pearl
    Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Щото например по предмети, от които ми трябва просто оценката (за да не си намаля успеха) и за нищо няма да ми послужат, винаги съм с пищови. А понякога докато съм писала пищовите се оказва, че съм запомнила почти всичко
    Иначе, аз винаги си ги държа под мен, но преди да раздаде контролните ми е между двата крака (кръстосани), за да не вземе да ме размести и да лъсне листчето
    ^ ++ аз неска си бях приготвила пищова по физико точно по тоя начин ..но контролното беше лесно и не ми потрябва ; ддд

Аз досега съм преписвал много малко пъти и то винаги на сигурно.Наистина има тестове,за които няма как да се подготвиш много добре.Ако обена на пищова ти е малък го нагъни и го сложи под ръчен часовник.По време на час вадиш и слагаш под листа.Ако е по-голям(например тема) прайш царски.Пишеш някви простотии през часа и като се оформи на обем сменяш листите.После го преписваш все едно ти е било чернова(да не се осъмни в листите,защото винаги са различни).

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Не лъжа себе си, а точно даскала. Преписвам по предмети, по които не знам нищо, не са ми интересни и нямам намерение да се занимавам с тях. Например една биология ми е ужасно скучна, не съм научил дори един урок от началото на годината, но ми се оформя 5, благодарение на това, че преписвам. Да, смятам да карам така до 12 клас. Иначе по темата, най-често си разтварям учебника на краката и търся каквото ми трябва. Не ми се занимава да подготвям 2 дена преди това пищови. Има риск да те хванат, но като ситуацията го изисква... няма да изкарваме двойки я

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    При нас почти винаги ни хващат ако пищова е на телефона или ръката.И между другото някой беше дал идея за сутиена..добре как ще си бъркаш в сутиена по време на теста?Ще е съмнително.
    Aко учителят види момичето, момичето тогава ще си оближе и захапе устните (ако е с червено червило). Просто учителят ще си я задмине O_O.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на tonssy
    ^ А ако е учителКА?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си