- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
аз си направих маска от жълтък,кисело мляко,мас,мед,зехтин и оцет
И аз бих искала да се присъединя, ако правите поръчкаа ;дд ^^
Иначе си сложих стимулант и малко мед :ПП
Аз хининовата вода я ползвах 2 седмици, започна да ми се омазнява косата и я спрях веднага. Балсама го нанасям само по дължината, но вече спрях да ползвам и балсам, защото съм чувала, че от него косата се омазнява по-бързо.
http://www.google.bg/imgres?q=palmol...9,r:1,s:0,i:82 - ето това е шампоана, който го ползваме аз и майка ми.
Оф, хора ;д пак съм аз :Д
Забравих да ви питам..
значи напоследък си мия косата много често може би през 2 или 1 ден, гледах едно клипче в което обясняваха, че колкото по-често си миеш косата тя изсъхва, но и се омазнява по-бързо в корените.. та виждам, че и при мене става така. +обаче всеки ден съм във фитнеса и няма как всъщност да не се омазни по-бързо...
използвам на ейвън шампоана с маслото от арган. Препоръчайте ми някой по-добър ? Въобще как да спра омазняването ..
Е, значи не съм само със със тъпия ми проблем ..
Опитай се да я миеш наистина по-нарядко в началото на 2-3 дена, а ако можеш да стигнеш до два пъти на седмица ще е страхотно. Относно продуктите за коса - Л'Ореал имат добри продукти например, Вела също
Не знам коментара ти дали е за мен, но все пак ще се изкажа.
Проблема е там, че наистина не мога да я мия по 2 пъти във седмицата, защото тя става много мазна на третия ден и просто няма как. Не мога да ходя със мазна коса![]()
а моята напоследък също започна да се омазнява,но аз знам от какво.. ползвах зехтин и стимулант скоро и все слагах по много и все не отмивах както трябва.. и знаех,че за да отмия трябва 3 пъти с шампоан.. и от толкова шампоан и преизмиване на скалпа той започна да се омазнява.. но сега оправям нещата.. иначе си запазих миенето 2 пъти в седмицата,защото не става много мазна,но аз си го забелязвам![]()
аз на 3ти или 4ти .. или неделя - сряда (първо 3 и после 4) или неделя-четвъртък ( първо 4 после 3)
аз 1неделя, вторник/сряда и петък... не се омазнява толкова, но не ми харесва, пак става мнооого суха
Пак се наклепах с пшеничното масло.
Да се присъединя и аз към темичката.
Та, значи преди малко си купих една маска за коса с три вида масла: палмово, кокосово и бадемово и се препоръчва за третирана, суха и боядисана коса. Води се маслена маска за коса на Афродита и въпросът ми е дали някой го е използвал, и да изкаже мнение.
дам, и аз ще се включа :Д
към поръчката имам предвид
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
влезнах в банята и чак тогава видях, че са ми свършили балсами, маски, всичко... като излезнах от банята, веднага си чувствах косата "суха" и твърда![]()
Горчица на прах и синапено семе едно и също ли е и ако не - откъде се купува тая горчица??
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мисля,че в Кауфланд трябва да има.. Или по други големи магазини![]()
Не съм особенно доволна от Аргановото масло на Ейвън. Нещо като балсам без отмиване е.
Иначе, и аз да се включа, и моята коса започва да се омазнява по-бързо, а преди можех и 1 път в седмицата да си я мия. Сега я мия сряда и неделя. Може би е от Стимуланта на Икаров, но не искам да го спирам, много добре ми действа.
Мисля тази събота да отида да ми махнат връхчетата, може да пусна снимки.![]()
Вие какви шампоани използвате?
^ bc bonacure repair rescue любим ми е.
Иначе имам чувството, че косата ми е пораснала, но май си внушавам.
http://www.lillydrogerie.bg/images/b...2254944907.jpg аз в момента съм с този.