- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
strawberry88, изравниха ли ти се пластовете вече?
От много време искам да те питам :3
Не.И не мисля, че скоро ще се изравнят.Освен, като пораснат още малко най-късите и да се подстрижа на черта и така ще се изравни всичко ... ама ще е късо.
Ох, не знам вече какво да правя.Вече 5 месеца станаха откакто се подстригах.И продължавам да си чакам...
![]()
Според мен изчакай да ти се изравнят по-дългите пластове, защото ако се подстрижеш много късо ще си като пуделчеИмам една позната, която се подстрига до раменете някъде и всеки ден трябваше да се изправя. Косата й във момента не прилича на нищо
А ти защо се подстрига на пластове? Така си си искала още от самото начала, да видиш как е, или просто си видяла на някое друго момиче как стои?
И аз исках промяна и преди година и половина някъде се подстригах до ушите. Ужасно ми седеше. Добре, че ми порастна косата. Мама като ме видя и щеше да припадне![]()
Някой да е използвал сух шампоан? И да, как точно се използва въобще![]()
^ Имам на Шаума, много силно ароматизиран е, ароматът му е като на дезодоранта Рексона. Иначе пръскаш от разстояние в корените, разтъркваш с пръсти или сресваш с гребен, може и малко сешоар и готово.
4oveshka kosa za ydaljenie ,garanztia !
strawberry88 , да, става, но оставя бели следи, затова трябва да се сресва хубаво, придава и лек обем, всичко това при лееееко мазна коса, много леко : )
Е, да.Остава и да си със супер мазната коса на клечки и да можеш да правиш скулптуpи на нея без да мърда и да чакаш някакъв сух шампоан да ти я направи, като току що измита.Мерси.
мхм .. :Д
гледам да не го ползвам много, много .. не мисля, че е полезно
И мен ми е интересно за тези сухи шампоани,но някак си не ми вдъхват доверие.
Една позната каза,че го ползвала когато беше с бретон на черта(знаете те се омазняват по - бързо от другата част на косата) само на него е слагала.В такива случаи може и да е подходящ,но иначе ....май,май..
Имам бял косъм. Живеех с утешението, че е рус. Ама е бял. ДАМН!
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Смята, че сухите шампоани са много удобни за използване при пътуване или някои спешни случаи, в които няма възможност за измиване. Съгласна съм с изказаното мнение, че не е много полезен. Имам на Клоран, върши работа за няколко часа.
Никога не правете това с косата си !:О
Забележете количествата,които слага на главата си от всеки продукт.
http://www.youtube.com/watch?v=irIeuRcNQYo