.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Рядко го използвам това фалшивото "Добре съм". В случаите когато го правя, просто не искам да напрягам моя човек с негативни неща. Попаднала съм в някаква ситуация, станало е нещо, не ми се говори. Повлияно ми е на настроението и така ще бъде за определен период от време. И да му кажа, все тая. Проблема си е лично мой. Примерно може да няма и проблем, нещо неразрешимо, което ме е разстроило.
    В крайна сметка много ще ми е гадно да стои и да ме врънка "Кажи де, кажи де". По-скоро да ме прегърне и да ми каже, че нещата ще се наредят, както спомена шматарок.
    Аз ако искам с нещо да ми бъде полезен, той си знае, че ще е първият човек към който ще се обърна. Всичко друго е излишно натоварване на половинката.

п.п. Аз съм от хората, които когато имат проблем - говорят. Така че ако съм вкисната заради моя, първо ще му кажа, пък ако не може да се реши проблема, тогава ще играя ролята на сърдита и недоволна
    п.п.2 Мисля си, че понякога мъжете сами си усложнявате живота и търсите под вола теле и анализирате всяка ситуация. Ама т'ва що така и т.н. Разберете че сме по емоционални, повече ни избиват чувствата. Това че плачем на филм не е поза, просто съпреживяваме даден момент примерно.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mimssssssss0575742
    Разберете че сме по емоционални, повече ни избиват чувствата.
    koo rechi?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си